Oglasio se NIS: „Počela obustava rada u rafineriji u Pančevu“

Обустава рада Рафинерије је само једно поглавље у књизи

mokap-2.png

Poslednja izmena:
vucic uvlaci srbiju, jer ne sme da se suprotstavi rusima, ali zasto onda rusi ne dozvole da nacionalizujemo nis? nego ih zabole za srbiju, sami su sebi najvazniji. procitah da ako se nastavi platni promet moze doci do snakcija celoj zemlji...jel treba da se vratimo u 90e?

jel ti mene zahebavas? :lol:
Rusi se ništa ne pitaju ovo je samo tehničko pitanje :lol:

А за викенд курчење...
"Mi nismo dobili jasnu strukturu vlaništva između kupca... Ja kažem: 'Ček, ček... to je nešto što vas ne treba da interesuje'. Vas treba da interesuje da li hoćete da vidite promenu vlasništva jer ste dobili garancije od Republike Srbije. Šta je to što vama još nije jasno?",

😂
Svijetski policajac koji hoće nama Srbima utjerivat demokratiju, jebal'ga demokratija.

Strpljenje bez plana vodi u katastrofu.
Ocekivati da AV-a,Djuric,zena sa 3-4 prezimena i drugi imaju neki plan je suludo.
Naravno da se od Djurica i Hadnanovicke ne moze ocekivati nista, oni su "fikusi", ali od Vucica moze, jer on na kraju moze da racuna na dobar savet od Seselja - "specijalistu" za Ruse i njihovog vatrenog obozavaoca, kako da se to udesi na dobrobit i Srbije i Rusije, ali i od nekih starijih socijalista, verovatno.

Срећна обустава рада рафинерије онима који то славе и који мисле да је ово жртва коју је Србија дужна поднети због Русије.
Надам се да им сламање Србије вреди тог осећаја задовољства љубави за Месију Путина

https://nova.rs/vesti/biznis/oglasio-se-nis-rafinerija-danas-staje-pocela-obustava-rada/
Srbija gori a @tixi, @Agafja , @Kerkyra, plešu kazačok i u deliriju nazdravljaju jeftinom vodkom od 200din.
santipuigvila_0_20251113_202814.gif

Srbija gori a @tixi, @Agafja , @Kerkyra, plešu kazačok i u deliriju nazdravljaju jeftinom vodkom od 200din.
Pogledajte prilog 1827036
Мислим да је ово крај руске епохе у Србији.
Овако даље неће ићи.
Биће болно отрежњење, изгледа да мора тако.
Но, Србија ће бити спакована у ЕУ, како тако и унормалити своје односе са свим суседима, те у новим околностима глобалних блоковских подела превазићи глупости које су те односе оптерећивале до сад.

Samo budala moze da se uzda u Seselja i njegovog ucenika.
E pa moraces da se uzdas ako ne u Seselja, a ono u njegovog "ucenika". Kad nemate argumente, kad hocete da pokazete koliko ste glupi, samo predjete na necije vredjanje.

Pa Seselj je i kao starac, i kao pravnik a ne ekonomista, bolji i u ekonomiji od recimo Dinkica ili Malog, o ovim i bivsim ministrima da ne pisem, vecini.

Zoran Lilic je isto odlican u ekonomiji, ne znam gde se izgubi taj covek. Nebojsa Krstic takodje...to nisu "liberali" vec pravi ekonomisti.

A ovi, "trange frange" za zapadni i tudji interes, i kako da prodaju a ne da stvore, to je sve sto znaju.

Pa tako bih i ja znala da budem i premijer i ministar i sve.

Није ми јасно зашто се диже толика паника како ће Србија стати и пропасти ако рафинерија не ради?
Разумем да ће НИС имати губитке, што значи највише Руси који су већински власници, па и држава ће финансијски да трпи, али зашто је то толико катастрофално за целу земљу?
Многе земље ни немају своје рафинерије па нису пропале.

E pa moraces da se uzdas ako ne u Seselja, a ono u njegovog "ucenika". Kad nemate argumente, kad hocete da pokazete koliko ste glupi, samo predjete na necije vredjanje.

Pa Seselj je i kao starac, i kao pravnik a ne ekonomista, bolji i u ekonomiji od recimo Dinkica ili Malog, o ovim i bivsim ministrima da ne pisem, vecini.

"Trange frange" za zapadni i tudji interes, i kako da prodaju a ne da stvore, to je sve sto znaju.

Шешељ је чувени ствараоц.
Једино што је он створио су територије очишћене од Срба.

Zoran Lilic je isto odlican u ekonomiji, ne znam gde se izgubi taj covek. Nebojsa Krstic takodje...to nisu "liberali" vec pravi ekonomisti.

A ovi, "trange frange" za zapadni i tudji interes, i kako da prodaju a ne da stvore, to je sve sto znaju.

1699004285-seselj_palata_pravde_19052023_0012-ya-staj.jpg

To je to...
:per:

Шешељ је чувени ствараоц.
Једино што је он створио су територије очишћене од Срба.
Ja pisem o njegovom poznavanju medjunarodnog prava, i mogucem prakticnom, primenljivom znanju u ovome.

Sta me briga za njegove knjige i za njegovu proslost kad je strucan i kad mi treba?

Back