S1MCRO
Buduća legenda
- Poruka
- 25.184
On je razočaran, može se reći i iznenađen, jer ne vidi šta su Amerikanci ovime dobili.Ход по ивици катастрофе
'99. edition
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je razočaran, može se reći i iznenađen, jer ne vidi šta su Amerikanci ovime dobili.Ход по ивици катастрофе
Срећна обустава рада рафинерије онима који то славе и који мисле да је ово жртва коју је Србија дужна поднети због Русије.
Надам се да им сламање Србије вреди тог осећаја задовољства љубави за Месију Путина
https://nova.rs/vesti/biznis/oglasio-se-nis-rafinerija-danas-staje-pocela-obustava-rada/
Sad cete samo da plasite izmisljenim stvarima? Pa ima tamo strucnjaka koji su zaduzeni za to, bas je doslo do vase brige?Ход по ивици катастрофе
Nema to veze sa rusima, vučić piša po srbima7ebali ih rusi da ih jebu. zasto mi da se zrtvujemo za rusiju?

Nema to veze sa rusima, vučić piša po srbima![]()
Зашто да Јанићије и ситна деца живе на пиззи.7ebali ih rusi da ih jebu. zasto mi da se zrtvujemo za rusiju?
Видим да има стручњака.Sad cete samo da plasite izmisljenim stvarima? Pa ima tamo strucnjaka koji su zaduzeni za to, bas je doslo do vase brige?

Sad cete samo da plasite izmisljenim stvarima? Pa ima tamo strucnjaka koji su zaduzeni za to, bas je doslo do vase brige?
Pise ti u samom uvodu i linku teme koju si postavio. To su tehnicki i tehnoloski strucnaci zaposleni u NIS-u i zaduzeni i za takvo odrzavanje.Видим да има стручњака.
Због њих и не ради рафинерија, а гориво трошимо из резерви и увоза
ДоброPise ti u samom uvodu i linku teme koju si postavio. To su tehnicki i tehnoloski strucnaci zaposleni u NIS-u i zaduzeni i za takvo odrzavanje.
Ja mu aplaudiram i bez ijednog evra na ovom strpljenju i mudrosti. Ne treba se zamerati (ne bas zamerati, ali zahladniti odnos, dopustati sumnje) s Rusima ako ne mora. Ne treba postupati ni u kom slucaju kao Rumunija i Bugarska, jer one nisu bombardovane i plus su u EU, briga ih za sada, ali izaci ce im na nos kad tad, prirodno gravitiraju vise ruskom regionu nafte i gasa.
А за викенд курчење...On je razočaran, može se reći i iznenađen, jer ne vidi šta su Amerikanci ovime dobili.
'99. edition
Срећна обустава рада рафинерије онима који то славе и који мисле да је ово жртва коју је Србија дужна поднети због Русије.
Надам се да им сламање Србије вреди тог осећаја задовољства љубави за Месију Путина
https://nova.rs/vesti/biznis/oglasio-se-nis-rafinerija-danas-staje-pocela-obustava-rada/
Videces, sad mu se podsmevate, ali izaci ce na kraju kao pobednik.А за викенд курчење...
"Mi nismo dobili jasnu strukturu vlaništva između kupca... Ja kažem: 'Ček, ček... to je nešto što vas ne treba da interesuje'. Vas treba da interesuje da li hoćete da vidite promenu vlasništva jer ste dobili garancije od Republike Srbije. Šta je to što vama još nije jasno?",
![]()
Nogama napred? Ne sumnjamVideces, sad mu se podsmevate, ali izaci ce na kraju kao pobednik.
Prosto zato sto je strpljenje majka mudrosti i svakog uspeha.

Vučić uvlači srbiju u totalni haos nema ovo nikakve veze sa rusima.
jel ti mene zahebavas?Videces, sad mu se podsmevate, ali izaci ce na kraju kao pobednik.

Или да му неко дегустира воткуMozda da se Bajatovic ne naginje kroz prozor?
...
Да, он је Показаник Спаситељ Васколиког СрпстваVideces, sad mu se podsmevate, ali izaci ce na kraju kao pobednik.