Oglasio se NIS: „Počela obustava rada u rafineriji u Pančevu“

Срећна обустава рада рафинерије онима који то славе и који мисле да је ово жртва коју је Србија дужна поднети због Русије.
Надам се да им сламање Србије вреди тог осећаја задовољства љубави за Месију Путина

https://nova.rs/vesti/biznis/oglasio-se-nis-rafinerija-danas-staje-pocela-obustava-rada/
Ход по ивици катастрофе
Sad cete samo da plasite izmisljenim stvarima? Pa ima tamo strucnjaka koji su zaduzeni za to, bas je doslo do vase brige?

Oglasio se NIS: „Počela obustava rada u rafineriji u Pančevu“​

fpp,small,lustre,wall_texture,product,750x1000.jpg

Ja mu aplaudiram i bez ijednog evra na ovom strpljenju i mudrosti. Ne treba se zamerati (ne bas zamerati, ali zahladniti odnos, dopustati sumnje) s Rusima ako ne mora. Ne treba postupati ni u kom slucaju kao Rumunija i Bugarska, jer one nisu bombardovane i plus su u EU, briga ih za sada, ali izaci ce im na nos kad tad, prirodno gravitiraju vise ruskom regionu nafte i gasa.

On je razočaran, može se reći i iznenađen, jer ne vidi šta su Amerikanci ovime dobili.

'99. edition
А за викенд курчење...
"Mi nismo dobili jasnu strukturu vlaništva između kupca... Ja kažem: 'Ček, ček... to je nešto što vas ne treba da interesuje'. Vas treba da interesuje da li hoćete da vidite promenu vlasništva jer ste dobili garancije od Republike Srbije. Šta je to što vama još nije jasno?",

😂

Срећна обустава рада рафинерије онима који то славе и који мисле да је ово жртва коју је Србија дужна поднети због Русије.
Надам се да им сламање Србије вреди тог осећаја задовољства љубави за Месију Путина

https://nova.rs/vesti/biznis/oglasio-se-nis-rafinerija-danas-staje-pocela-obustava-rada/

Mozda da se Bajatovic ne naginje kroz prozor?

...

А за викенд курчење...
"Mi nismo dobili jasnu strukturu vlaništva između kupca... Ja kažem: 'Ček, ček... to je nešto što vas ne treba da interesuje'. Vas treba da interesuje da li hoćete da vidite promenu vlasništva jer ste dobili garancije od Republike Srbije. Šta je to što vama još nije jasno?",

😂
Videces, sad mu se podsmevate, ali izaci ce na kraju kao pobednik.

Prosto zato sto je strpljenje majka mudrosti i svakog uspeha.

Vučić uvlači srbiju u totalni haos nema ovo nikakve veze sa rusima.

vucic uvlaci srbiju, jer ne sme da se suprotstavi rusima, ali zasto onda rusi ne dozvole da nacionalizujemo nis? nego ih zabole za srbiju, sami su sebi najvazniji. procitah da ako se nastavi platni promet moze doci do snakcija celoj zemlji...jel treba da se vratimo u 90e?

Videces, sad mu se podsmevate, ali izaci ce na kraju kao pobednik.

Prosto zato sto je strpljenje majka mudrosti i svakog uspeha.
jel ti mene zahebavas? :lol:

Back