Oglasio se MUP nakon što je demonstrant udario prolaznika: Ovo su detalji incidenta

Sensei

Master
Moderator
Poruka
86.553
Nakon što je demonstrant u Beogradu fizički nasrnuo na prolaznika, oglasilo se Minisatrstvo unutrašnjih poslova sa detaljima incidenta.

Saopštenje MUP-a prenosimo u celosti:

"Večeras oko 19:55 časova, PU Beograd prijavljeno je da na okretnici 309, Bulevar Kralja Aleksandra 297, kod Cvetkove pijace, lice leži na ulici.

Dolaskom na mesto događaja utvrđeno je da se radi o licu Z.B.(1982), koji je izjavio da se kretao trotoarom i da mu je jedno NN lice duvalo u uvo vuvuzelom, a kada ga je pitao zašto to radi, isti ga je udario pesnicom u predelu nosa.

Po njegovoj izjavi, lice koje ga je udarilo je bilo u alkoholisanom stanju i kretao se sa još jednim licem u društvu. Isti je imao vidnu povredu i crvenilo oko nosa i krvarenje iz nosa.

Obavljen je razgovor sa licem i isti je izjavio da se sa ocem kretao od Cvetkove pijace ka Bulevaru kralja Aleksandra i da je u visini kafića ,,Pijaca" naišao na dva lica, učesnika protesta koji se u to vreme odvijao kod Cvetkove pijace, i jedan od lica ga je udario rukom u predelu nosa bez povoda, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Lice se kolima hitne pomoći prevozi u Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju radi pružanja dalje pomoći. Dalji rad je u toku."

https://www.b92.net/info/politika/1...&ayu_origin=19&ayu_widget=29&ayu_post=2443056
1738689406149.png

Dakle, ipak nije lažna vest. Desilo se.

Da li ovako nešto zaslužuje reakciju javnosti?

Nakon što je demonstrant u Beogradu fizički nasrnuo na prolaznika, oglasilo se Minisatrstvo unutrašnjih poslova sa detaljima incidenta.

"Večeras oko 19:55 časova, PU Beograd prijavljeno je da na okretnici 309, Bulevar Kralja Aleksandra 297, kod Cvetkove pijace, lice leži na ulici.

Dolaskom na mesto događaja utvrđeno je da se radi o licu Z.B.(1982), koji je izjavio da se kretao trotoarom i da mu je jedno NN lice duvalo u uvo vuvuzelom, a kada ga je pitao zašto to radi, isti ga je udario pesnicom u predelu nosa.

Po njegovoj izjavi, lice koje ga je udarilo je bilo u alkoholisanom stanju i kretao se sa još jednim licem u društvu. Isti je imao vidnu povredu i crvenilo oko nosa i krvarenje iz nosa.

Obavljen je razgovor sa licem i isti je izjavio da se sa ocem kretao od Cvetkove pijace ka Bulevaru kralja Aleksandra i da je u visini kafića ,,Pijaca" naišao na dva lica, učesnika protesta koji se u to vreme odvijao kod Cvetkove pijace, i jedan od lica ga je udario rukom u predelu nosa bez povoda, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Lice se kolima hitne pomoći prevozi u Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju radi pružanja dalje pomoći. Dalji rad je u toku."

https://www.b92.net/info/politika/1...&ayu_origin=19&ayu_widget=29&ayu_post=2443056
Pogledajte prilog 1680926

Ako pitaš mene lično moje mišljenje je- ..da naravno, ali vidiš da su ti već počeli spamovati temu tako da je uzalud pričati sa divljacima

Pogledajte prilog 1680926

False flag and crisis actors...

...

Misliš da MUP to nije objavio ili da je MUP objavio lažnu vest?

Та вест је на НОВОСТИ и ИНФОРМЕР .... нема јеу МУП објавама ....

Грееешкаааа ево је

http://www.mup.gov.rs/wps/portal/sr/aktuelno/saopstenja/f2446dc0-c0ef-4a09-9d6d-839cfcdae75a

То су биле Дифовке.. набацивао им се ... али их је оштећени заменио за момке јер су оно баш напуцане

...

СТОП насиљу

Poslednja izmena:
To udaranje medju beskucnicima kod Cvetkove je bas cesto , to ja znam, vidjam to cesto , dovate se posteno , jace nego klinci od 19 sto se pokace....
Par puta je bilo ono za 6, a to znaci vecozbiljna tuca...nekad bude dva na jednog, nekad bude tri na jednog, nekad bude grupno...grupno nije bilo bas jakih tuca, da sam ja video...ali ne prija da vidis te tuce medju onemocalim a zilavim ljudima...
Ustvari meni ne prija nikakva tuca...ni da gledam...nije mi toliko smetalo kad sam imao 19 njihova stvar, a sad mi smeta, ustvari pocelo mi je da smeta onda kad sam ojacao svoje vestine, jer sam postao svestan koliko opasno moze da bude to saketanje...

Back