Oglasio se i patrijarh kao...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
29.965
...

Svakog petka ispocetka...
Oglasio se i Patrijarh...nemusto kao i obicno...

https://www.alo.rs/vesti/drustvo/10...-se-petkom-sluzi-molitva-za-mir-u-narodu/vest
Screenshot-20250313-005041-Chrome.jpg

Treba i da se pomoli da oni koji su dovezli kocke ih vrate u skladista...:kpozdrav:

...

Poslednja izmena od moderatora:
...

Svakog petka ispocetka...
Oglasio se i Patrijarh...nemusto kao i obicno...

Screenshot-20250313-005041-Chrome.jpg

Treba i da se pomoli da oni koji su dovezli kocke ih vrate u skladista...:kpozdrav:

...
Parović tvrdi da Andrej dovozi kocke...valjda vlast želi krvoproliće da bi mogli da uvedu vanredno stanje.. treba pohapsiti sve koji podstiču nasilje...bilo sa jedne bilo sa druge strane....
zemlja pred građanskim ratom a on naredio molitvu jednom nedeljno za mir u narodu...treba non stop molitva u ovakvoj situaciji

Poslednja izmena:
treba i ludilo vlasti da prestane...Vučić je generator mržnje prema političkim protivnicima već deceniju...stalno ih satanizuje umesto da razgovara sa njima...razgovor je lekovit..
Pa slazem se, ali oni ga vecina jako vredjaju od samog pocetka. Izmisljaju, nabedjuju...S takvima (nedobronamernima) nema razgovora.

Mada ne mora da bude ni mrznje, ja ih ne bih ni spominjala da sam na Vucicevom mestu, ne bih takvima davala na vaznosti.

Pa slazem se, ali oni ga vecina jako vredjaju od samog pocetka. Izmisljaju, nabedjuju...S takvima (nedobronamernima) nema razgovora.

Mada ne mora da bude ni mrznje, ja ih ne bih ni spominjala da sam na Vucicevom mestu, ne bih takvima davala na vaznosti.
Шта измишљају?

Његови медији пљују по народу само тако, а наравно он је на леб да га ставиш. Таман за сендвич.

Prilozi

• 1000008636.png
    1000008636.png
    682,6 KB · Pregleda: 5
Nece tako da splasnu tenzije, samo mogu da se raspale, jer vec slutim da bi pre licilo na rijaliti.

Skupstina je mesto gde treba da se razgovara, pa i posvadja (iskljucujem one scene od nedavno, to je vec cirkus i divljastvo).
Skupština je nažalost napunjena idiotima nedostojnim da tamo sede...rasprave nisu nikad o temi nego više bacanje blata jednih na druge u čemu prednjače naprednjaci...radikalsko shvatanje politike...bolje da se političari svađaju na tvu danima nego da se narod pobije na ulici... ako Vučić želi dobro Srbiji otvoriće medije i nastaviti borbu protiv korupcije pa makar izgubio na sledećim izborima

Skupština je nažalost napunjena idiotima nedostojnim da tamo sede...rasprave nisu nikad o temi nego više bacanje blata jednih na druge u čemu prednjače naprednjaci...radikalsko shvatanje politike...bolje da se političari svađaju na tvu danima nego da se narod pobije na ulici... ako Vučić želi dobro Srbiji otvoriće medije i nastaviti borbu protiv korupcije pa makar izgubio na sledećim izborima
Ja se sa ovim zadnjim poptuno slazem, i o tome i pisem vec neko vreme.

Samo licno ne verujem da ce do sustinskih promena doci dok se ne "samoukinu" stranke, tacnije ne izglasa novi izborni zakon koji omogucava nesmetan rad stranaka, ali da vlasnici mandata budu sami gradjani neke lokalne jedinice, mesne kancelarije...

@ tema

Da dodam samo da u ovom slucaju ama bas uopste ne vidim krivicu ni patrijarha, ni ostalih, razloga za mesanje nema, za njih su narod bas svi, svakog politickog opredeljenja i nema sta da se mesaju, osim da pozivaju na mir i razum.

Ja se sa ovim zadnjim poptuno slazem, i o tome i pisem vec neko vreme.

Samo licno ne verujem da ce do sustinskih promena doci dok se ne "samoukinu" stranke, tacnije ne izglasa novi izborni zakon koji omogucava nesmetan rad stranaka, ali da vlasnici mandata budu sami gradjani neke lokalne jedinice, mesne kancelarije...
to je upravo ono za šta se zalaže Jelena Pavlović koju ja podržavam...da se stranke razvlaste...pošto bi to naišlo na njihov otpor ona kao kompromis predlaže da se od 250 ljudi u Skupštini 150 bira glasanjem u lokalnim zajednicama za konkretne ljude na osnovu njihovih biografija (da ne stoje stranke iza njih) i da oni imaju svoje kancelarije u lokalnim zajednicama gde su obavezni da primaju građane kad nisu u Skupštini.i da su u Skupštini obavezni da zastupaju interese lokalne zajednice koja ih je izabrala..ostalih 100 mesta bi se biralo kao i do sad i tu bi stranke bile vlasnici mandata....
pogledaj njen program
https://www.jelenapavlovicnarodniposlanik.org/program.html

to je upravo ono za šta se zalaže Jelena Pavlović koju ja podržavam...da se stranke razvlaste...pošto bi to naišlo na njihov otpor ona kao kompromis predlaže da se od 250 ljudi u Skupštini 150 bira glasanjem u lokalnim zajednicama za konkretne ljude na osnovu njihovih biografija (da ne stoje stranke iza njih) i da oni imaju svoje kancelarije u lokalnim zajednicama gde su obavezni da primaju građane kad nisu u Skupštini.i da su u Skupštini obavezni da zastupaju interese lokalne zajednice koja ih je izabrala..ostalih 100 mesta bi se biralo kao i do sad i tu bi stranke bile vlasnici mandata....
pogledaj njen program
https://www.jelenapavlovicnarodniposlanik.org/program.html
Pogledacu, ali znam, to je retko pametna zena i pre svega, patiota.

Back