Огласили се Руси, немају намеру да предају НИС Вучићу! "Настављамо"!

Emisija uživo na RTS o NIS-u. Dva gosta tvrde da je problem oko NIS-a veštački stvoren da bi se skrenula pažnja sa aktuelnih protesta. RTS prekida program. RTS pripada vlasi, dakle valst ne želi da se čuje ovo što ova dva čoveka tvrde.

Pođimo od toga!

Vlast da bi skrenula pažnju sa protesta, spremna je da ugrozi naše međunrodne odnose. U konkretnom slučaju, sa Rusijom.

Ta emisija je bila PRE objavljivanja sankcija, nije se tada znalo ni da li će biti ni šta će sadržati

Pa otkud ,,braca" da nam to urade?

Odakle Hr gas?

Znam cenu za 70 kvadrata, račun je identičan kao kod nas za tu veličinu.

U Bugarskoj cena struje je za 7-8% veća nego kod nas...

Ti želiš izolaciju Srbije, ti bi pre voleo 90-te nego modernu Evropsku Srbiju, sa prosekom zivota kao u nekoj Ceskoj do 2030-te.

a odakle vi braci da kradete imovinu?

znaci braca ste sa amerikancima kad treba da se opljacka ruska imovina a kad vam treba gas onda ste sa rusima braca?

ja ne mogu da zivim zivotom takvih pokvarenjaka

mislim da dramis preterano

americke sankcije mogu da obrisu dupe sa njima

po cemu smo mi duzni da sprovodimo njihovu polittiku?

Da nismo mozda 51 drzava SAD?

Zasto.bi smo mi kvarili odnose sa Rusima za racun neprijatelja i okupatora Amerikanaca?

GDE SU TI MUDA COVECE

Pa da su takvi kao ti i Vucic malodusnici vodili Srbiju u 19 veku mi bi i dan danas bili pod Turcima

" Buhuhu sta cemo ako.nam Turci uvedu sankcije?"

NEKA UVEDU

Cast mi je imati njihove sankcije jer to znaci da sam na strani dobra!

dovoljno je da nasa vlast kaze to se nas ne tice i kraj

Sta to mi prodajemo ili kupujemo u Americi da nam treba? Bukvalno NISTA

nego je vucic sisa i kukavica

nema muda da brani nasu slobodu i nezavisnost

njemu se ne cudim sto je jajara, nego se cudim tebi gde ti je hrabrost?

Ne bih da te vređam, dugo smo ovde na forumu ali zaista blagog pojma nemaš o čemu pričaš. Žao mi je ali probaj da saslušaš druge i da razmisliš.

Nikakvih sankciji Srbiji neće biti a sankcije NIS-u su krajnje jednostavne i ekstremno efikasne.

NIS-u će biti blokirani svi bankarski računi jer ni jedna banka neće hteti da radi sa njima, uključujući i jedinu domaću - Poštansku štedionicu.
Banka koja pokuša to da izvrda automatski ide i sama pod sankcije a onda može samo katanac u bravu. Za banke su sankcije praktično trenutne, samo im blokiraju SWIFT i gotovi su istog dana, ne postoje više

Bez bankarskih računa NIS je mrtva kompanija, tako da tu nema neke rasprave niti opcija da se to izvrda.
Jedino ako ne misliš da će NIS da otera sve svoje radnike u švercere i da prodaje gorivo za keš kao devedesetih

Nemoj da se glupiraš i pišeš više neke nebuloze, ako ovo bude operacionalizovano NIS je ili mrtav ili ga Srbija mora nacionalizovati.

Ne bih da te vređam, dugo smo ovde na forumu ali zaista blagog pojma nemaš o čemu pričaš. Žao mi je ali probaj da saslušaš druge i da razmisliš.

Nikakvih sankciji Srbiji neće biti a sankcije NIS-u su krajnje jednostavne i ekstremno efikasne.

NIS-u će biti blokirani svi bankarski računi jer ni jedna banka neće hteti da radi sa njima, uključujući i jedinu domaću - Poštansku štedionicu.
Banka koja pokuša to da izvrda automatski ide i sama pod sankcije a onda može samo katanac u bravu. Za banke su sankcije praktično trenutne, samo im blokiraju SWIFT i gotovi su istog dana, ne postoje više

Bez bankarskih računa NIS je mrtva kompanija, tako da tu nema neke rasprave niti opcija da se to izvrda.
Jedino ako ne misliš da će NIS da otera sve svoje radnike u švercere i da prodaje gorivo za keš kao devedesetih

Nemoj da se glupiraš i pišeš više neke nebuloze, ako ovo bude operacionalizovano NIS je ili mrtav ili ga Srbija mora nacionalizovati.

resenje uvek postoji

u najgorem slucaju gasprom prenese svoj paket vlasnistva u vlaanistvo svije offshore firme sa npr Hong Konga

objavi da je prodao firmu kinezima satro

a offshore zone uvek cuvaju informacije o vlasnicima svojih kompanija i problem resen

niko nema pravo da pljacka i otima tudju imovinu!

Ništa se ne mora. Imate izbor da živite neobilno, zdravo.

Ali ti bi radije da otmeš firmu narodu Rusije. Zašto? Da bi kupio 10 rolni toaletne hartije u Lidlu?

Evo suzicu sam pustio na ovo "otimanje firme narodu Rusije"
Zaista pošteno su je platitili, bez ucena i pritisaka i nije bilo nikakvih dodatnih obećanje - ludom radovanje zvanih Južni tok

Ti mora da si zaista operisan od realnosti ako misliš da država može da opstane bez nafte i gasa.

Uzgred, meni je jako drago što rusofili operisani od realnosti, poput tebe, ne shvataju da je ovo zaista potez posle koga nema vrdanja i da su spremni da optuže AV za izdaju "majčice Rusije". Slobodno se ljutite na Vučića, on je kriv, on će da otme jadnoj Rusiji NIS i da ga nacionalazije

resenje uvek postoji

u najgorem slucaju gasprom prenese svoj paket vlasnistva u vlaanistvo svije offshore firme sa npr Hong Konga

objavi da je prodao firmu kinezima satro

a offshore zone uvek cuvaju informacije o vlasnicima svojih kompanija i problem resen

niko nema pravo da pljacka i otima tudju imovinu!

Tako ni mali Perica više ne zamišlja svet oko sebe, očigledno nemaš pojma o čemu pričaš

aii dobro, kao što rekoh meni baš, baš odgovara da zabludeli rusofili masovno optuže Vučića za otimanje od "majčice Rusije", eto vam ga pa da razapinjite, on je kriv, izdajnik :hahaha: :hahaha: :hahaha:

A to što vam je draža ruska imovina koji su nam uz pritisak i za male pare na Južni tok foru oteli od života naroda u Srbiji to najbolje govorim koliko ste prolupali i koliko imate poremećeni sistem vrednosti

Tako ni mali Perica više ne zamišlja svet oko sebe, očigledno nemaš pojma o čemu pričaš

aii dobro, kao što rekoh meni baš, baš odgovara da zabludeli rusofili masovno optuže Vučića za otimanje od "majčice Rusije", eto vam ga pa da razapinjite, on je kriv, izdajnik :hahaha: :hahaha: :hahaha:

A to što vam je draža ruska imovina koji su nam uz pritisak i za male pare na Južni tok foru oteli od života naroda u Srbiji to najbolje govorim koliko ste prolupali i koliko imate poremećeni sistem vrednosti

kako to da nikad niste nista oteli hrvatima, amerikancima, nemcima koji su nas ubijali, okupirali, neprijateljski se odnose prema nama decenijama ?

A sad hocete da otmete imovinu jedinoj drzavi koju zovemo kad zapad zeli da usvoji neku antisrpsku rezoluciju da uloze veto?

Sta to govori o vama gospodo?

Kakvi ste vi to ljudi?

Sta mislis ko ce vise da investira u drzavu koja najvecim investitorima ne garantuje zastitu i sigurnost investicije?

Hajde da se slozim sa tobom da su Rusi oteli NIS.
Koliko je realno bila vrijednost 51% NISa?
Da smo zadrzali 100%NISa koliko bi nas to jos kostalo,jer je bio gubitas dok je bio nas?
Privatizovali smo sve ,a Rusi su kupili samo NIS.Da li nam je jos nesta oteto?
Vode?

Огласили се Руси, немају намеру да предају НИС Вучићу!!! „Настављамо“!!!

Компанија „Гаспромњефт“ саопштила је да је одлука о укључивању њене имовине на америчку листу санкција неоснована и нелегитимна и додала да ће наставити са радом, јер се у последње две године припремала за могућа ограничења.​

„Гаспромњефт“ се у последње две године припремао за различите негативне сценарије са санкцијама. Поред тога, компанија је већ од 2022. године под једностраним страним санкцијама, због чега су многа слична ограничења већ узета у обзир у операционим процесима, наводи се у саопштењу, преноси Спутњик.

Gazprom_Neft.5be5b5f1452fd.png

Истиче се да, захваљујући реализацији пројеката технолошког суверенитета, компанија осигурава стабилност оперативних процеса и производних ланаца, поузданост снабдевања тржишта и својих потрошача.

Истовремено сматрамо да је одлука о укључивању наше имовине на санкциону листу неоснована, нелегитимна и да је у супротности са принципима слободне конкуренције, поручили су из „Гаспрома“.

Министарство финансија САД увело је данас нове санкције Русији, чији се значајан део односи на „Гаспромњефт“, па су се на „црној листи“ нашли директор компаније Александар Дјуков, низ кључних предузећа за производњу нафте, као и рафинерије у Москви и Омску.

На листи су и компанија „Гаспромњефт Марин Бункер“ и 10 бродова који су повезани са њом, а санкције су уведене и против подружница „Гаспрома“ у иностранству – руско-српске компаније НИС и подружницама у Таџикистану, Луксембургу, Казахстану и Киргизији.

Извор: fonet

https://srbin.info/svet/oglasili-se-rusi-nemaju-nameru-da-predaju-nis-vucicu-nastavljamo/

Cik da otme sad ako sme....

Samo šibaj Putine saradnike NATO okupatora u Srbiji !

...

Hajde da se slozim sa tobom da su Rusi oteli NIS.
Koliko je realno bila vrijednost 51% NISa?
Da smo zadrzali 100%NISa koliko bi nas to jos kostalo,jer je bio gubitas dok je bio nas?
Privatizovali smo sve ,a Rusi su kupili samo NIS.Da li nam je jos nesta oteto?
Vode?

Neće Srbija uzeti NIS Rusima zato što ŽELI nego zato što MORA

Srbija može da živi i bez čeličane i bez rudnika i bez silnih fabrika koje smo prodali, poklonili, šta god ali kako da funkcionišemo bez naftne industrije, bez benzina, dizela, gasa. Ne znam kako to zamišljate.

Što je najgore drugi po broju pumpi u Srbiji je takođe ruski Lukoil.

Vama bi očigledno bilo drago da svi točimo kod šiptara na OMV, verovatno to želite i tako zamišljate patriotizam

Ništa, hajde onda da pozovemo Pacolija i da mu se natrtimo pa nek nas trpa za sve pare.

kako to da nikad niste nista oteli hrvatima, amerikancima, nemcima koji su nas ubijali, okupirali, neprijateljski se odnose prema nama decenijama ?

A sad hocete da otmete imovinu jedinoj drzavi koju zovemo kad zapad zeli da usvoji neku antisrpsku rezoluciju da uloze veto?

Sta to govori o vama gospodo?

Kakvi ste vi to ljudi?

Sta mislis ko ce vise da investira u drzavu koja najvecim investitorima ne garantuje zastitu i sigurnost investicije?

Sad sam ukapirao šta je tvoja želja

Hoćeš da se NIS pod sankcijama zatvori pa da svi kupujemo na OMV pumpama kod tvog prijatelja šiptara

Nisam se tome od tebe nadao, mada možda je trebalo

Srbija može da živi i bez čeličane i bez rudnika i bez silnih fabrika koje smo prodali, poklonili, šta god ali kako da funkcionišemo bez naftne industrije, bez benzina, dizela, gasa. Ne znam kako to zamišljate.

Vama bi očigledno bilo drago da svi točimo kod šiptara na OMV, verovatno to želite i tako zamišljate patriotizam

Ništa, hajde onda da pozovemo Pacolija i da mu se natrtimo pa nek nas trpa za sve pare.

Pa nisu Rusi krivi sto ste vi gore nesposobni i sto ste doveli NIS do bankrota

Nisu ni krivi sto niko drugi nije hteo da ga kupi

Toci na MOLu Knez Petrolu OMVu

Sad sam ukapirao šta je tvoja želja

Hoćeš da se NIS pod sankcijama zatvori pa da svi kupujemo na OMV pumpama kod tvog prijatelja šiptara

Nisam se tome od tebe nadao, mada možda je trebalo
Ne ja hocu da Srbija ostane demokratija a ne komunisticka diktatura

Samo se u komunizmu i nacizmu otima privatna imovina

Sve karte na Trampa.

Taktizira dok ne vidi šta će Tramp da uradi

Možda se uđe u pregovore sa Rusima pa se tu otvori šansa da se nešto izvrda.

Međutim ako Tramp bude pritiskao Ruse da prihvate njegov plan (a nisu baš oduševljeni) onda se mogu očekivati i mnogo bolnije stvari od sankcija naftnim kompanijama

Pa nisu Rusi krivi sto ste vi gore nesposobni i sto ste doveli NIS do bankrota

Nisu ni krivi sto niko drugi nije hteo da ga kupi

Toci na MOLu Knez Petrolu OMVu

Ništa, da toćimo kod Šiptara a NIS nek propadne, e budale majko mila

Si pogledao koliko ti je daleko najbliža OMV pumpa, njih ima samo 60 u Srbiji, NIS preko 400

Ništa, da toćimo kod Šiptara a NIS nek propadne, e budale majko mila

Si pogledao koliko ti je daleko najbliža OMV pumpa, njih ima samo 60 u Srbiji, NIS preko 400

Imamo i lokalne male srpske pumpe

kod mene nema OMVa

Sve ovo pada u vodu za 7 dana cim Tramp preuzme vlast

Cudan odgovor dobih.
Nema veze.Odoh da igram igrice.

A jel bio još neki sličan slučaj, kako su druge takve firme rešene

Hoćeš primer iz Rusije možda

Od početka rata u Ukrajini veliki broj japanskih i korejskih firmi otkupljen je za siću, najčešće za 10% procenjene vrednosti.

Nisu mogle da posluju jer su matične zemlje uvele sankcije i Rusi su im "otkupili" cele fabrike preko noći, bez nekog velikog cenkanja.

Hbg. nekom rat, nekom brat, zapad je u kontri pokupio Rusima 300 milijardi dolara i tako dalje

Hoćeš primer iz Rusije možda

Od početka rata u Ukrajini veliki broj japanskih i korejskih firmi otkupljen je za siću, najčešće za 10% procenjene vrednosti.

Nisu mogle da posluju jer su matične zemlje uvele sankcije i Rusi su im "otkupili" cele fabrike preko noći, bez nekog velikog cenkanja.

Hbg. nekom rat, nekom brat, zapad je u kontri pokupio Rusima 300 milijardi dolara i tako dalje
Ali recimo Bugarska ili šta znam

Jel ima primer nacionalizacije

Back