OGLASILA SE PORODICA DEČAKA UBICE Ovo su prve reči njegovih roditelja od masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar"

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
121.010
Porodica dečaka ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar" prvi put nakon masakra se oglasila preko advokatske kancelarije.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Tog 3. maja zavladala je večna tišina u kojoj nemi od neizlečivog bola i tuge svakodnevno jecamo za svakim nevino nastradalim detetom i za Draganom koji je decu sa toliko ljubavi pazio. Duboko i najiskrenije žalimo i upućujemo saučešće svakoj porodici zbog njenog gubitka, a koji je svaki i naš gubitak. Večno u tuzi"

U potpisu je porodica dečaka ubice.

Podsetimo, majka dečaka ubice, saslušana je juče u Policijskoj upravi Beograd gde je morala da odgovori na 10 pitanja koje su joj postavili policijski službenici. Ona je saslušana kako bi se utvrdilo da li je bilo zapuštanja ili zlostavljanja dečaka, a u narednim danima ona će biti saslušana i u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je po službenoj dužnosti formiralo predmet u vezi sa događajem u OŠ "Vladimir Ribnikar" od 3. maja. 2023. godine, kada je dečak (13) lišio života deset osoba i ranio još četvoro, od kojih je jedno preminulo, a kako bi se utvrdilo da li se u radnjama M. K. – majke maloletnog dečaka ubice stiču elementi krivičnog dela - zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Tužilaštvo je Policijskoj upravi za grad Beograd uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja kojim je naloženo da se sasluša osumnjičena M. K. da se obavi razgovor sa pedagogom i psihologom zaposlenim u OŠ "Vladimir Ribnikar", kao i da se preduzmu sve druge mere i radnje potrebne za potpuno utvrđivanje činjeničnog stanja.

Ocu zaprećeno 12 godina robije​

Otac dečaka  ubice nalazi se u pritvoru
FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER
Otac dečaka ubice nalazi se u pritvoru
Ubrzo nakon zločina, otac dečaka, Vladimiru K. su stavljene lisice na ruke, a na teret mu se stavlja krivično delo - teško delo protiv opšte opasnosti.

Za ovo delo, kako navodi advokat Nikola Ristović maksimalna kazna koja je zaprećena je 12 godina robije!

- Ukoliko je nastupila teška telesna povreda nekog lica ili imovinska šteta velikih razmera, učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina. Međutim, ukoliko je smrt nastupila kod jedne ili više osoba, učinilac će se kazniti zatvorom od dve do 12 godina - kaže Ristović.

Kako se, ipak samo nezvanično govorka, njihov sin, maloletnik i vinovnik nezapamćenog krvoprolića, će otići na lečenje u Čikago.
Iako je to neprovereno, i nisam pročitala lično na nekom od javnih glasila koji uvek, ali UVEK objavljuju istinu, jasno nam je svima da se novcem postiže sve, i da u Srbiji vrsni stručnjaci od diplome i državnih narada za svoje zasluge traumatizovanu decu tretiraju slušanjem narodne muzike da bi se povezivala sa dušama umrlih, pa, s obzirom na sve obzire... veliki su izgledi da se i to desi.
US ipak ima više iskustva u ovome... imaju ozbiljnije psihologe, psihijatre i sl.;

Dada na lecenje,dobija nov zivot posluzio je cilju
Trebba ispitati ko je nalagodavac ovog nezapamecenog zločina tvorac iz senke i obesit ga i uz tv prenos pokazati koliko je jaka drzava...Naravno od tog nema ništa!Bojim se da je nalagodavac ovog zločina u Srbiji po nalogu sektaša iz eu.

Trebba ispitati ko je nalagodavac ovog nezapamecenog zločina tvorac iz senke i obesit ga i uz tv prenos pokazati koliko je jaka drzava...Naravno od tog nema ništa!Bojim se da je nalagodavac ovog zločina u Srbiji po nalogu sektaša iz eu.
Nalogodavac je amerika a izvrsilac drzava

Kako se, ipak samo nezvanično govorka, njihov sin, maloletnik i vinovnik nezapamćenog krvoprolića, će otići na lečenje u Čikago.
Iako je to neprovereno, i nisam pročitala lično na nekom od javnih glasila koji uvek, ali UVEK objavljuju istinu, jasno nam je svima da se novcem postiže sve, i da u Srbiji vrsni stručnjaci od diplome i državnih narada za svoje zasluge traumatizovanu decu tretiraju slušanjem narodne muzike da bi se povezivala sa dušama umrlih, pa, s obzirom na sve obzire... veliki su izgledi da se i to desi.
US ipak ima više iskustva u ovome... imaju ozbiljnije psihologe, psihijatre i sl.;
ako ode u Ameriku neće na lečenje nego da angažuju talentovanog ubicu da radi za neku od njihovih tajnih službi kao profesionalni ubica...mada ja ne bi verovao u sve što čujem...malog debila treba zatvoriti u ludnicu i izgubiti ključ za narednih 50 godina...i mislim da će bez obzira na sve biti dovoljno mudrosti da se to i uradi...

ako ode u Ameriku neće na lečenje nego da angažuju talentovanog ubicu da radi za neku od njihovih tajnih službi kao profesionalni ubica...mada ja ne bi verovao u sve što čujem...malog debila treba zatvoriti u ludnicu i izgubiti ključ za narednih 50 godina...i mislim da će bez obzira na sve biti dovoljno mudrosti da se to i uradi...
I ovo mi je palo na pamet pre nego što si prokomentarisao.
Ogradila sam se rekavši da nije provereno jer nisam svojim očima pročitala informaciju. Da se govorka, govorka se.

Moja saznanja su drugačija
Ranjeni dečak sa teškom povredom kičme, šalje se na dalje lečenje u Čikago o trošku države.
Jedna od nas dve drugačije tumači informaciju koju su plasirali mediji.

Moja saznanja su drugačija
Ranjeni dečak se šalje na dalje lečenje u Čikago o trošku države.
Jedna od nas dve drugačije tumači informaciju koju su plasirali mdiji.
Ništa ne tumačim.
Dakle, sad imamo pravu informaciju.
Žao mi je! Spomenula sam nešto što sam čula, ali nisam svojim očima pročitala. Čula sam da K.K. ide u Čikago. :confused:
Izvinjavam se!
Ipak smo kao narod već u rastrojstvu i retko ko nije pogođen stvarima koje su se desile, a na neki način još ne prestaje da se dešava crno u ovom maju.

Nalogodavac je amerika a izvrsilac drzava
Bojim se da si ti 1000% u pravu!
Politička pozadina kao i sve što je.
Ili je ovaj mali zlikovac bio toliko pun mržnje da je pucao jer ga niko nije voleo!
Izolovan istoriski slučaj retko ponovljiv?
Mada više deluje da se u Srbiji pokrene masovna ubistva.

Volela bih da sad mogu da izbrišem taj post u kom spekulišem da se K.K. šalje u Čikago, ali bi bile obrisane i poruke koje su vezane i slede.
Baš mi je krivo jer sam upotrebila nešto što sam samo čula da se ovde oglasim. :besna:
ništa strašno...svi povremeno kažemo nešto zbog čega se posle pokajemo...ovo je samo forum..

ono sto su pisali, da je otac vodio sina u streljanu, jel to provereno dal je tacno ili nije. da li ga je on naucio kako se nosi i koristi naoruzanje?

jer to mi se cinilo kao novinarsko navlacenje i spin za klikove, nema teorije da zakon dozvoljava deci da uopste i udju u streljanu, pa ni sa roditeljima

ili u Srbiji nema takvih zakona u startu

da, setimo se vase bolesnicke teme o onoj nesretnoj pevacici sta ste sve baljezgali

ono sto su pisali, da je otac vodio sina u streljanu, jel to provereno dal je tacno ili nije. da li ga je on naucio kako se nosi i koristi naoruzanje?

jer to mi se cinilo kao novinarsko navlacenje i spin za klikove, nema teorije da zakon dozvoljava deci da uopste i udju u streljanu, pa ni sa roditeljima

ili u Srbiji nema takvih zakona u startu
U vojsci ne moze da se nauci tako pogadjanje mete, kako ste vi smesni i naivni,zato sto niste isli u vojsku i mogu da vam serviraju pastetu kao delikates

Ko će da ga šalje i da plaća lečenje u ameriku?
Država Srbija ili njegovi roditelji?
Ako ga država proglasi za bolesnim, on ostaje ovde na psihijatriji verovatno zauvek.
da bi ga roditelji slali na lečenje, treba prvo država da ga pusti, znači da odluči da ipak nije bolestan, (ne treba mu lečenje)
A sve te pare koje imaju, brzo će ispariti u nekoliko desetaka tužbi koje će protiv njih pokrenuti svi koji su oštećeni zločinom, a prihoda neće imati.

Back