Ogavna krema za lice

LanaDru

Početnik
Poruka
2
Први пост од мене:D. Недавно сам у чекаоници код стоматолога приметила часопис "естестка хирургија", и пошто нисам имала паметнија посла, решила сам да га прелистам. Наиме, наишла сам на чланак о "100% природној креми против бора са фибропластима" коју производи америчка компанија "SkinMedica".

Из радозналости сам решила да на интернету потражим шта су тачно фибропласти, и када сам прочитала о чему се ради, и како се добијају, доживела сам грчеве у стомаку. Испоставило се да су фибропласти делићи људске коже, и да се добијају обрезиваењем мушке деце:evil:!. Тачно тако, та крема је направљена од људског меса, одсеченог без анестезије, јер се испоставило да ако се беби дају анестетици, кожа постаје неупотребљива за прављење ове болештине. Свака жена која користи ову ствар је у мојим очима чудовиште. Да ли би овде иједна мајка продала део свог детета некој козметичкој компанији?

Уколико разумете Енглески, можете прочитати овај чланак: http://www.associatedcontent.com/article/146761/human_foreskins_are_big_business_for.html?cat=69 о гадостима које неки људи раде за лепоту.

Замолила бих жене на форуму да бојкотују ову нехуману творевину, и не купују поменуту крему. Хвала вам пуно:heart:.
 
Poslednja izmena:

Back
Top