Шта конкретно значи кад некад жене за мушкарца кажу да се офуцао ? Јел може да објасни неко дефиницију тог израза из женског угла ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci da mnogo karra a njih nece da **** pa im je krivo.Шта конкретно значи кад некад жене за мушкарца кажу да се офуцао ? Јел може да објасни неко дефиницију тог израза из женског угла ?
Шта конкретно значи кад некад жене за мушкарца кажу да се офуцао ? Јел може да објасни неко дефиницију тог израза из женског угла ?
Pustio stomak i smrdiШта конкретно значи кад некад жене за мушкарца кажу да се офуцао ? Јел може да објасни неко дефиницију тог израза из женског угла ?
Zato sa ja " ziva vatra"Jedna forumasica je to zvala pregoreli frajer
Nije vise sto je bio.
Udebljao se, kosa mu se prorijedila, stomak povećao, nema sjaja u očima, namrgođen.... Ono ,,opušten,,! U svakom pogledu.Шта конкретно значи кад некад жене за мушкарца кажу да се офуцао ? Јел може да објасни неко дефиницију тог израза из женског угла ?
Tako nekako. Olinjao se? Misliš na to?Ma kao neki mačak (bio šmeker i srcelomac nekada, ali je ostario i zdedosao se).
Ma kao neki mačak (bio šmeker i srcelomac nekada, ali je ostario i zdedosao se).
Ne samo dlaku, kosu. Gubi više toga.meni to zvuči kao da se olinjao, počeo da gubi dlaku, kosu![]()
Ne samo dlaku, kosu. Gubi više toga.
pa propao-zapustio se.Шта конкретно значи кад некад жене за мушкарца кажу да се офуцао ? Јел може да објасни неко дефиницију тог израза из женског угла ?
potenciju? erekciju? kondiciju???Ne samo dlaku, kosu. Gubi više toga.
zato bas papudzijski niko ne zna, Ali to je to. Taj macak. Tako ofucan!jeste ofucao se ko papundzjiski mačakne znam jesam li pravilno napisao
![]()
Životni elan, snagu, hrabrost, ludost, avanturistički duh, samostalnost....potenciju? erekciju? kondiciju???