Cao svima.Nadam se da ovde ima nekog ko studira ili je zavrsio medicinu.Interesuje me koliko bodova je orijentaciono potrebno da bi se upisao taj faks?Da li ste vi birali ili su vam ponudili sta cete da specijalizirate?Kako sve to uopste funkcionise?
Dal' neko zna koliko daleko se otislo u istrazivanju poremecaja vida?Jel' moguce operisati se tako da se dioptrija znatno smanji ili cak vrati u normalu ili je sve trajno? :shock: Imam problema sa vidom od....ma dosta je vremena proslo.Nije mi problem estetika.Nosim sociva ili cak naocare.Mislim sad se svakave mogu naci a i da ne stoje lose.Ali nervira me to sto sam zavisna od njih.
Ako je dioptrija velika u adolescentskom periodu hoce li rasti i tokom srednjih god(kad vid normalno slabi).Ima li neko bar neki odgovor?
Dal' neko zna koliko daleko se otislo u istrazivanju poremecaja vida?Jel' moguce operisati se tako da se dioptrija znatno smanji ili cak vrati u normalu ili je sve trajno? :shock: Imam problema sa vidom od....ma dosta je vremena proslo.Nije mi problem estetika.Nosim sociva ili cak naocare.Mislim sad se svakave mogu naci a i da ne stoje lose.Ali nervira me to sto sam zavisna od njih.