OFP2

Ja sam na netu procitao da je doslo do neke svadje (valjda je tako :sad: )izmedju Bohemia interactive i Codemasters-a tako da je navodno doslo do odlaganja izlaska ove igre, a mozda su samo promenili naziv u Armed assault. Posto vidim da si upuceniji u celu tu pricu mozda mozes da mi malo pojasnis situaciju...plz :D
By the way na netu sam video screenshots i HOCU TO DA IGRAM ma kako se ono zvalo... :evil:

Pogledao sam na netu igra se zove Armed Assault (SilentBob je bio upravu :D ). Jel neko igrao ovu igru i gde ima da se kupi? Original naravno. :-D
Eeee da zamalo da zaboravim, koji su system requirements? :|

I jeste i nije.

Armed Assault prave likovi iz Bohemia Interactive, koji su originalni tvorci OF. E sad, oni su se zakacili sa Codemastersom koji je zadrzao licencu na ime OF (nesto slicno kao i sto se desavalo sa Championship Managerom). Bohemia Interactive je prekinula saradnju sa Codmastersom i krenuli su da rade na Armed Assaultu, totalno napustajuci prethodni rad na OF2. Armed Assault je izasao za Cesko i Poljsko trziste, a za ostale ce da izadje u roku od nekih mesec dana od sad (znaci, nema teorije da nabavis original, jer ga jednostavno receno nema). Armed Assault ce da ima jednu ogromnu mapu (sa pustinjama, snegom, palmama i sl) i nece biti sukupo izmedju Amera i Sovijeta (kao drzava) vec ce simulirati gradjanski rat u toj drzavi, gde ce demokrate liciti na Amere (uniforme, oruzije, vozila) dok ce komunisti na Sovijete. Bice i treca grupa koji ce liciti na Muslimanske teroriste. OF2 je poluzavrsen ostao u Codemastersu, gde ga oni jos poliraju. Bavice se sukobima 70ih godina XX veka... I imace dosta manjih ostrva, koje treba da simuliraju Vijetnam, Kubu... nista spec ali zato Armed Assault ce biti prava stvar.

*ebote kakva konfuzija :shock: :shock: :shock: ....u svakom slucaju ce Armed Assault biti bolji od OFP2 (hahaha glupi CODEMASTERS :lol: :lol: :lol: )...ali zato moram da kupim novi komp :x :x :x inace ArmA nece da radi...

Back