Оформљена прва педерска војска

To je pocetak kraja americke vojske.
Svuda gde su ****** umesani, tu je civilizacija dozivljavala krah. Tako stoje stvari sa starom Grckom, sa Rimom i sa svim drugim civilizacijama. Nigde u istoriji nije vidjen pederski kontinuitet,ma u kakvoj instituciji, uvek je to bio krah - bice i ovog puta. To je sasvim prirodno.
Prosto jer ****** ne zastupaju interese nacije. Oni su nacija sami za sebe, i sve drugo im je podredjeno tome.
Homoseksualizam nije odrziv u strukturi civilizacije kao koristan vec kao stetan(neprirodan, iliako bas hocete prirodno pogresan) faktor.Dakle on se ne javlja u kontinuitetu jer je neodrziv sam po sebi, vec se javlja povremeno, kao greska prirode.
Priroda stvari tako stoji, svidelo se to pederima ili ne.Oni ce svakako propasti kao organizacija, ma koliko se trudili da se odrze ,jer je to prosto, samo po sebi neodrzivo. Problem je sto u propast mogu povuci i celu (drzavnu ili neku drugu, recimo vojnu) strukturu. To ce se svakako desiti, samo je pitanje vremena.
Zasto je to tako? Prosto jer ****** ne zele da sluze ni nacihji , ni drzavi, ni bilo kome nego sami sebi. Oni su paraziti drustva infiltrirani kroz lobije i druge organizacije, koji ga polako razjedaju dok ga kao bolest ne uniste. S propascu tog drustva propadaju i oni sami,i takose gasi i njihov kontinuitet.
Oni su dakle bolest drustva,i kada preuzmu kontrolu istog(sto im je cilj) to drustvo se gasi, umire ;zato sto u njemu vladaju moralna nacela koja su prirodno neodrziva.
EU je krenula takodje tim putem, i ukoliko se vremenom ne koriguje, propasce, i kao unija i kao civilizacija.

Poslednja izmena:
A ratovaće kao Škoti protiv Engleza u "Hrabrom srcu".
Ima scena bitke kada svi Škoti podignu suknje i pokažu boolje Englezima.
Tako će i Ameri.
Skinu čakšire i upere boolje u neprijatelja.
Ako i neprijatelj ima takvih homoseksualnih brigada, najveći gubici na frontu biće zbog dobijanja SIDE.

To nije suknja nego kilt. Tradicionalna odeca kelta.

Историјски тренутак ваистину. Војска САД је открила право педерско лице како у карактерном и сексуалном смислу. Како ви гледате на артиљеријске маневре најмоћније силе на свету?

znali smo mi da je to pederska vojska josh 99
sad se to samo formalizovalo

Poznajem jednu nabildanu lezbu, Sandru, posutala bi u sekundi pola vas forumskih luzera :lol: Ima godine i godine dobrog profesionalnog staza u vojsci, za razliku od vaskoji se uzasnu na sam spomen vojnog roka i odvajanja od mamine sise.

Uostalom, vrlo je indikativno da se u Americi gejevi bore da idu u vojsku a u Srbijie se straight momci bore da se vojska ukine, zar ne? ;)

Poslednja izmena od moderatora:
Poznajem jednu nabildanu lezbu, Sandru, posutala bi u sekundi pola vas forumskih luzera :lol: Ima godine i godine dobrog profesionalnog staza u vojsci, za razliku od vas koji se uzasnu na sam spomen vojnog roka i odvajanja od mamine sise.

Uostalom, vrlo je indikativno da se u Americi gejevi bore da idu u vojsku a u Srbijie se straight momci bore da se vojska ukine, zar ne? ;)

sta bulaznis ti LOL
pa ja ne poznajem vec imam 10godina prijatelje karatiste i da se ne hvalim koliko su sposobni jer bi odapeo od zavisti
no nisu glupi da svoje vreme trose na vojsku i slicne primitivizme u 21 veku vec na pametnije stvari
elem svuda ima debila pa i u gej populaciji

Debili su ako traze da ih se ne diskiminira na osnovu seksualne orijentacije? :lol:

No dobro, moj post nije ni bio upucen zenama nego muskarcima, znaju oni dobro sto sam htio reci.

mmm koja glupa pojava
verovatno jer su mi muskarci prijatelji pa ih samim tim razumem i verovatno jer je tema vojska te sam ti nesto i napisala u skladu sa tvojom konstatacijom o istoj
ali za mesec dva mozda i povezes

mmm koja glupa pojava
verovatno jer su mi muskarci prijatelji pa ih samim tim razumem i verovatno jer je tema vojska te sam ti nesto i napisala u skladu sa tvojom konstatacijom o istoj
ali za mesec dva mozda i povezes

Procitaj temu od pocetka, zatim polako procitaj ovaj nas kratki dijalog, od prvog mog posta koji si citirala, pa mozda shvatis.

Sumnjam ali ipak pokusaj, ne kosta te nista.

Poznajem jednu nabildanu lezbu, Sandru, posutala bi u sekundi pola vas forumskih luzera :lol: Ima godine i godine dobrog profesionalnog staza u vojsci, za razliku od vas koji se uzasnu na sam spomen vojnog roka i odvajanja od mamine sise.

kako stoje stvari kod vas u Hrvatskoj?Ima li tamo jednak broj topdžija i furundžijau vojsci,ili svako radi sve(universal soldier)z:mrgreen:

Wikipedia kao referenca...pa tamo moze svako da pise sta hoce. Ako niste znali Vidra po wikipediji vam moze pruziti kvalitetan "blowjob". Tako je doslovno pisalo.

A, obrazuj ti nas onda.

Ja sam samo konstatovao da ne postoji nikakav dokaz ni da je Aleksandar bio homoseksualac ni da je to ponasanje bilo prihvatljivo u njegovo vreme. Nisam ovde postovao da bih branio nikoga jer o Aleksandru kao istorijskoj licnosti nemam pozitivno misljenje, vec da bih ublazio efekte uobicajene propagande gej aktivista u koje i ti spadas.

To sto ti nemas dokaze ne znaci da nije bio. Pa, muvao se sa onim njegovim najboljim prijateljem, njemu je napravio najveci pogreb na svetu. Inace, nisam gledala film, jer me smara Kolin Farel.

Ne vidim drugi razlog zasto dobar deo ovde zalaze za njegovu cistotu. Covek od ciste ambicije i zavisti. Kakva je to velicina od coveka. Nula. Sravnio je Persopolj samo zato sto nije mogao da veruje da postoji tako lep grad izvan Grcke.

Ipak, nesto i znas.

Aleksandar Veliki jeste bio Makedonac, ali nije bio Marko Kraljevic.

A, obrazuj ti nas onda.

To sto ti nemas dokaze ne znaci da nije bio. Pa, muvao se sa onim njegovim najboljim prijateljem, njemu je napravio najveci pogreb na svetu. Inace, nisam gledala film, jer me smara Kolin Farel.

Ipak, nesto i znas.

Aleksandar Veliki jeste bio Makedonac, ali nije bio Marko Kraljevic.

Izvoli, necu te zadrzavati:

http://www.lazalazarevic.rs/

Историјски тренутак ваистину. Војска САД је открила право педерско лице како у карактерном и сексуалном смислу. Како ви гледате на артиљеријске маневре најмоћније силе на свету?

Nije prva , nije prva..........evo snimka toliko puta vidjenog o pederisanju ruskih pitomaca za pare sa strancima

Back