Оформљена прва педерска војска

To sto ti govoris nema veze sa cinjenicama. Lepo ti je receno da je homoseksualizam bio kaznjiv smrcu. To je cinjenica i proverljiva je. Kada je rec o pomenutom Aleksandru i filmu Aleksandar, glavna istoricarka koja je saradjivala na tom filmu sama je priznala da ne postoji nijedan jedini dokaz o Aleksandrovom homoseksualizmu, ali da kako ona kaze 'postoje mnoge praznine koje otvaraju prostor razlicitim interpretacijama i masti'. Tako govori neko ko bi trebalo da se bavi cinjenicama. Ona je inace sasvim slucajno i sama lezbejka.

Aham.....to je prvi film koji je pokazao kakvi su ustvari ti slavni stari Grci bili. Uopste mi nije jasno zasto ih branis i prihvatas neke "cinjenice". Bili su sta su bili i ti tu ne mozes nista.

Aham.....to je prvi film koji je pokazao kakvi su ustvari ti slavni stari Grci bili. Uopste mi nije jasno zasto ih branis i prihvatas neke "cinjenice". Bili su sta su bili i ti tu ne mozes nista.

Ja sam samo konstatovao da ne postoji nikakav dokaz ni da je Aleksandar bio homoseksualac ni da je to ponasanje bilo prihvatljivo u njegovo vreme. Nisam ovde postovao da bih branio nikoga jer o Aleksandru kao istorijskoj licnosti nemam pozitivno misljenje, vec da bih ublazio efekte uobicajene propagande gej aktivista u koje i ti spadas.

Ja sam samo konstatovao da ne postoji nikakav dokaz ni da je Aleksandar bio homoseksualac ni da je to ponasanje bilo prihvatljivo u njegovo vreme. Nisam ovde postovao da bih branio nikoga jer o Aleksandru kao istorijskoj licnosti nemam pozitivno misljenje, vec da bih ublazio efekte uobicajene propagande gej aktivista u koje i ti spadas.

Cedomorstvo, pedofilija, homoseksualizam, incest su sveprisutni u grckim tragedijama.

Не тај филм је тешки промашај са историјског аспекта јер је максимално банализовао Грчки култ мушког тела.

Wikipedia kao referenca...pa tamo moze svako da pise sta hoce. Ako niste znali Vidra po wikipediji vam moze pruziti kvalitetan "blowjob". Tako je doslovno pisalo.

aha... evo ti drugi izvor knjiga "Greek homosexuality" i ponovo Ksenofont

If a man who was himself what a man should be admired the soul of a boy and tried to make a perfect friend of him and associate with him, he commended that man and regarded this as the best kind of education; but if anyone clearly has an appetite for the boy's body, he laid it down that this was utterly shameful, and he brought it about that at Sparta erastai abstained from sexual relations with their paidika no less than parent from their children and siblings from one another.
http://books.google.com/books?id=fstPVlTPBRQC&lpg=PA190&ots=9ZAIq1s8aS&hl=sr&pg=PA190#v=onepage&

bolje prekini da se blamiras i da pises nebuloze po forumu.

Poslednja izmena:
Историјски тренутак ваистину. Војска САД је открила право педерско лице како у карактерном и сексуалном смислу. Како ви гледате на артиљеријске маневре најмоћније силе на свету?

Znači kad ti neko kaže da će da te yeBe USA ARMY, shvati ga ozbiljno!

Не будали нико овде није рекао да је Александар био Србин.

Ne vidim drugi razlog zasto dobar deo ovde zalaze za njegovu cistotu. Covek od ciste ambicije i zavisti. Kakva je to velicina od coveka. Nula. Sravnio je Persopolj samo zato sto nije mogao da veruje da postoji tako lep grad izvan Grcke.

Da se mi vratimo na meritum topika .

Licno smatram da ce se pravi evfekti ove istorijske i hiperdemokratske odluke videti vec tokom narednih meseci , jer gore od ovog sto sada snalazi americke nacisticke okupatore u Avganistanu biti ne moze . Mozda su te militarizovane grupe americkih perera i lezbijke spartanskog i amazonskog duha i kao takve pokazu vise u borbi protiv avganistanskih boraca za slobodu - freedom fightersa .

У Спарти се хомосексуализам кажњавао смрћу или протеривањем из полиса, а нежење су губиле право на посед-клер.

Са друге стране данашња супермодерна америчка војска изгубила је од лукова и стрела у Вијетману, испрашена је од малих жутих у Кореји, побегла је из Ирака, губи у Авганистану... Све у свему педерска посла данас и озваничена од стране председника Хусеина Обаме.

Sta je toga bilo u JNA onda po Bosni i Hrvatskoj...ccc....

Back