Quantcast

OFICIR U LjUBAVNOM TROUGLU: Nova domaća melodrama "Crveni mesec"

Sotir zvani djubre

Veoma poznat
Poruka
13.682
OFICIR U LjUBAVNOM TROUGLU: Nova domaća melodrama "Crveni mesec"

Serija počinje da se snima u aprilu u produkciji televizije Pink

crveni mesec.jpg

http://www.novosti.rs/vesti/scena.147.html:780247-OFICIR-U-LjUBAVNOM-TROUGLU-Nova-domaca-melodrama-Crveni-mesec

:lol:

Zeljko Mitrovic me poslusao kad sam pisao na forumu da umesto Zadruge treba da ulozi pare u igranu seriju o Prvom svetskom ratu :mrgreen:

Ali to ne bi bio Mitrovic da nije napravio sapunjaru od 120 epizoda :D

Al eto prilike da penzionerke pod stare dane pored Sulejmana Velicanstvenog nauce nesto i o Ceru i Kolubari.
 

Sotir zvani djubre

Veoma poznat
Poruka
13.682
Narod gleda Zadrugu i Parove. Ne vidim, zasto ne bi gledao i ovo. Ono, ljudi koji gledaju Pink, strasno me zabrinjavaju. Ovo ce moj Soco da bude "Istine i lazi" samo u to vreme. Eto.
Kad je Pink uradio neku seriju, a da je dobra? Jedino je "Sva ta ravnica" bila ok. Ali to je 'davno snimljeno.
Ljubav, navika i panika je bila dobra.

Pa vidi, privatne televizije ovde uglavnom snimaju sapunice, jer idu na sigurno, dok RTS kolko tolko ima duznost da isporuci i neku umetnost. Ali ja to ne bi nazvao igranje na sigurno nego kukavicluk i glupost. Nemaju hrabrosti da izadju sa nekim svojim Korenima ili Senkama jer se plase kako ce biti prihvaceno i koliko gledano, ovako kazu: aha, cim prolaze turske i indijske procice i ovo, i onda babe koje su najbrojnija populacija to gutaju. Meni je Prva sa onim stranim licencama jos gora od Pinka... Al kad pogledas Hrvate, mi smo jos i dobri, vade nas RTS, Nova S i sada ovaj Telekomov MTS kanal...

Djordje Milosavljevic je nedavno dao intervju da mu je Tijanic svojevremeno reko da krimic u Srbiji nikad nece proci, kaze kad izadje i kaze ja sam inspektor taj i taj, da ce svi pored malih ekrana da popadaju, kao nasa publika je naviknuta na prostije sadrzaje, a vidis sada na sta nam lici televizija. Za manje od 3 godine je snimljeno oko 10 krimica... Ali dzabe kad ti imas Mitrovica koji misli da je uspeh snimiti sto vise epizoda, umesto da ih ima malo, ali da su dobro napisane, odigrane i rezirane.
 
Top