Office na Srpskom

tigi:
Ja ga koristim i isti je djavo kao i xp na srpskom. Imas ga na eMule, zove se "MUI_Office_2003..." i ima 395mb. Pozdrav

Cek, cek,.... to je cijeli office.. A niko da nam kaze gdje ima da se skine serbian proofing tools za Office 2003 koji je tezak svega 20 MB.. Ali danima se ubih da nadjem taj link ali nikako da potrefim.. Ima li ko informacija o tome...

:)

GZ:
Cek, cek,.... to je cijeli office.. A niko da nam kaze gdje ima da se skine serbian proofing tools za Office 2003 koji je tezak svega 20 MB.. Ali danima se ubih da nadjem taj link ali nikako da potrefim.. Ima li ko informacija o tome...

:)
Mislim da neces ni naci :(
Juce sam zbog one budale u vezi prevodjenja, potrazio malo po internetu i nasao da ima proofing Tools i za Srpski i za Hrvatski jezik. Problem je sto ima samo spell checking ali ne i prevodjenje i jos neke stvari (mrzi me da ponovo trazim). Znaso one kolone, so za svaki jezik cekiraju sta moze pa ako ne moze, nije cekirano? E, tu za Srpski i Hrvatski jezik ima samo jedan check, a ostalo nista.... Tako da ne verujem da je nesto korisno.
Inace sa druge strane, pokusao sam za Office Tools da nadjem dictionaru barem za englesko-srpski i obratno, da ostale jezike ne pominjem.. Nisam nasao. Da nisi ti naleteo slucajno na taj dictionary? Ima za Spanski, talijanski i neznam jos koji ali za nas nema...

Ma nikako nesto nemam srece sa onim vec kako sam pisao profing tools za office 2003.. Imam ga vec odavno u full verziji sa svim programima, ali kako kazem nemam te fore sa jezicima..

Iskreno receno ja ne furam taj fazon vec mi vise treba radi drugih ljudi kojima odradjujem kojesta pa mi treba i to.. I Office 2000 kao i XP sam koristio iskljucivo na engleskom jeziku kao i sada ovaj 2003...

kazem trebalo bi mi radi drugih koji to eto traze..

Poz.

Ma postujem to sto si napisao, ali nekako mi nevjerovatno zvuci da je tezak gotovo 400 MB.. Preglomazan je za skidanje, mada mi i nije prevelik problem, ali sta to sadrzi tih gotovo 400 MB.. Nevjerovatno zvuci.. Vise mi lici na cijelu instalaciju Office sa pomenutom podrskom.. Poz.

codemaker:
. Problem je sto ima samo spell checking

jel to neki nov spell checker za 2003 ili onaj stari (ja imam za office 97 :)))
ako je nov jel imas neki link odakle mogu da ga skinem da ga ne jurim po netu.
ili ako imas brzu liniju a nije ti problem i imas ga da mi bacis na gmail :)

GZ:
Ma postujem to sto si napisao, ali nekako mi nevjerovatno zvuci da je tezak gotovo 400 MB.. Preglomazan je za skidanje, mada mi i nije prevelik problem, ali sta to sadrzi tih gotovo 400 MB.. Nevjerovatno zvuci.. Vise mi lici na cijelu instalaciju Office sa pomenutom podrskom.. Poz.

Ja ipak mislim da je samo instalacija jezickog interfejsa, ja sam ga instalirao preko engleskog office 2003 i pokazuje mi zasebnu instalaciju koja zauzima oko 80mb . Naziv je Microsoft Office 2003 Multilingual User Interface Pack, pa i po tome mislim da je samo nadogradnja. Jeste malo velika, kada se uzme u obzir da srpski interfejs za XP tezi 4,5mb. Nego mislim da je sasvim nebitna stvar. Pozdrav

Tih 400 Mb jeste cela instalacija Officea na srpskom, naravno sa istim boljkama od kojih pati i XP na srpskom.
A ja sad prvi put cujem da moze da se instalira samo taj dodatak za jezik. Cuo sam da je Office na Srpskom moguce instalirati samo ukoliko posedujes celu instalaciju, a da su kojekakve nadogradnje nemoguce.

Back