Office 2024 PREVARA - pažlja zemnjače!

Poruka
74.067
Dakle JA kao vlasnik savremenog laptopa sa regularnim Windowsom 11 Pro 24H2 i Office 2021 Business-om, msn-ujem po internetu kad stalno ova reklama

Ponuda01.jpg

Pošto je stvar oko Office 2024 sveža da svežija ne može biti obaška ima support cycle do 2029-te (Office 2021 do kraja 2025-te, posle ga teraš bez updateova)
PRETSINEM BANERA

i biće da je "akcija" baš lepa:

Ponuda02.jpg

Kaže - Office 2024 Professional Plus za 39$ to vam je po srrpski 31€

Cena je odlična obzirom da osnovni Office 2024 za kućnu upotrebu (Word, Excel, Powerpoint i One Note) košta oko 100€ baš kao i prethodni Office 2021 Home
Medjutim ja sam spreman da platim Business ediciju sa Office Outlook-om jer mi je bolji od ostalih email klijenata kako sistemskog tako i third party
Business edicija je već malo skuplja jer sa njom dobijate pravo i za komercijalnu upotrebu - to znači da NE MOŽE FIRMA DA KORISTI HOME VERZIJU i da "glumi legalnost"
Ali kao da to pogadja KMSpico korisnike skembanog registry-ja i par fajlova koje command prompt komanada sfc /SCANNOW ne može da popravi...

E sad posle početnog WOW efekta, tu je sledeće prženje kako je Prime Software partner Microsoft-a a tu je i download link za ediciju.

ISO fajl je dužine 2.2Gb je obuhvata samo 64-bit verziju
Onaj ko "ima original" zna da se instalacija preuzima sa microsoft-ovog naloga posle ukucanog serijskog broja iz kutije
Tada birate direktnu online instalaciju ili standalone verziju (sa poslednjim mesečnim dopunama u trenutku preuzimanja)
Taj offline ISO je dužine 4.6Gb jer sadrži 32/64bit instalacije

i taman ja da kupim, kad rekoh daj prvo da pitam Ai inteligenciju neke stvari koje muče Srbina...

MSFT-Copilot-plus-pc-RW1lv0K

Pokrenem Microsoft Copilot Plus
dobar dan, dobar dan, gled tu si ju hau ar ju i tako to

Pitam ja Copilot-a da li može microsoft partner da valja Office 2024 Professional Plus za 39$ (po srpski 31€)
I dobijem odgovor: da akcijske ponude periodično postoje ali da nema šanse po ovoj ceni
Office 2024 Professional Plus košta 660$ jer je namenjen velikim sistemima (njima je ovo smešna cifra kao Home verzija nekom večitom studentu koji živi za šesticu a časti sve redom za sedmicu a posle osmice mu nije dobro 14 dana, to su ovi što ih "usrala pitanja" pa sa "usranom diplomom" odu sutra na "usrani posao" a i učinak im bude takav, zato nemojte da se čudite kad po institucijama natrčite na takve a vi očekivali profesionalan rad iz socijalizma)

Znači Office 2024 košta ili 100 evrića za Home pa onda 270 evradi za BizMis odnosno 625€ (660$) za aplikacije koje malo njih zna da koristi al valja imati komšiji u inat...

Klupko je počelo da se odmotava...

Pitam ja Copilota za Prime Software a dobijem odgovor "da uvaljuju iskorišćene ključeve za male pare"
Odem na komentare prevarenih kupaca - baš na to i kukaju; platili a sistem odbija ili naknadno detektuje prevaru
Ako ništa drugo KMSpico je bar besplatan a kada i da li će daljinski pristupiti umreženom računaru sa KMS serverom to svi kojima se naglo skemba sistem ćuru ćuru reinstaliraju
Što se kaže "nikad nisu imali problema samo se naglo usporio računar"
Pošto ja to sebi ne mogu da dozvolim lepo platim i ne boli me glava.
Zamisli treba neki dokument da skeniraš i odštampaš hitno najhitnije a tamo se Aj Ti zamlate zafrkavaju sa sistemom koji nije plaćen?

Tako da i dalje ne postoji "besplatan ručak" a ako ste videli gorepostavljeni baner sa četvoročasovnom akcijom (inače se ponavlja sa nova 4 sata) - a ne pritiskajte
Obaška su skembali i installer, pa može samo preko onog njihovog sklepanog...
A o tome da ste ostavili broj kreditne kartice tamo nekom...

I tako...
Poštena Amerika, kad li će mi da se ugledamo na njih?
Oni i cimanje za prevaru uračunaju 39$ (31€ po srpski)

Poslednja izmena:
dok je bakine VISA kartice a šta ima da te išta pogadja? :D

Па, мислио сам да кренем да пишем романе, али ако неће после 2025. да апдејтују софтвер, не знам како ћу у Ворду да пишем. :(

А, смислио сам све. Опишем чет џипитију тематику, а он све сам напише, ја ископирам у ворд и ето приче за коричење. Али..ако нема апдејта...како ћу...

...кућу...штаћу...

Па, мислио сам да кренем да пишем романе, али ако неће после 2025. да апдејтују софтвер, не знам како ћу у Ворду да пишем. :(

А, смислио сам све. Опишем чет џипитију тематику, а он све сам напише, ја ископирам у ворд и ето приче за коричење. Али..ако нема апдејта...како ћу...

...кућу...штаћу...

A šta će ti update za Word zbog romana "Život na tudjoj grbači nije lak" i nastavak?

Ne treba ti Access od 660$....

Pazi Microsoft ne nudi na svom sajtu akcije a tamo neki periferni "partner" sa leve liste valja seriale...

microsoft alati su oduvek bili krs za rad. Koristim onoliko malo koliko se to zahteva u kancelariji. Usporavaju rad raznim glupostima koje moras da uradis) 365 je bolja stvar ali nije bas za individualce. Sad ima i versioning. Jedino jos nisam video da ima diff. Mozda ce to da smisle u 22gom veku.
+
formati su krljavi za razne vrste obrade. Office je so 1990 ... zastarelo konceptualno, generalno i humano.
Al sta ces, i moja prababa vodi svo knjigovodstvo na excelu. (ebo ih excel)

Сваки уложени пени ти се вратио?
Osećaj bogougodne čistote i duševnog zadovoljstva u liberalnom kapitalizmu nema cenu! :rtfm:

p.s. laptop kupljen 2010 (win xp i 7) akan tamo do 2016-te brzo otplaćen plus mala fajda... životarilo se na tabletu i gooogle documents-u...
ali standard je standard, preskočih Windows 10 jer ste se kleli da taj špijunski sistem instalirati nećete makar prešli na Linux
da vidite šta radi Windows 11 pogotovo 24H2, svakih par sekundi geolokacija seva...

microsoft alati su oduvek bili krs za rad. Koristim onoliko malo koliko se to zahteva u kancelariji. Usporavaju rad raznim glupostima koje moras da uradis) 365 je bolja stvar ali nije bas za individualce. Sad ima i versioning. Jedino jos nisam video da ima diff. Mozda ce to da smisle u 22gom veku.
+
formati su krljavi za razne vrste obrade. Office je so 1990 ... zastarelo konceptualno, generalno i humano.
Al sta ces, i moja prababa vodi svo knjigovodstvo na excelu. (ebo ih excel)

LibreOffice (OpenOffice za pravoslavne) liči na Microsoft Office 2000 do dana današnjeg a tek što tu možeš da se skrljaš...
Za pisanje knjige nije jer dok učita...
A o tabelama da ne govorimo... još uvek postoje dečje bolesti...

Sad to što Amerika ne izgleda baš kao u onim uvodnim špicama - šta da radimo :D

Poslednja izmena:
Dakle JA kao vlasnik savremenog laptopa sa regularnim Windowsom 11 Pro 24H2 i Office 2021 Business-om, msn-ujem po internetu kad stalno ova reklama

Ponuda01.jpg

Pošto je stvar oko Office 2024 sveža da svežija ne može biti obaška ima support cycle do 2029-te (Office 2021 do kraja 2025-te, posle ga teraš bez updateova)
PRETSINEM BANERA

i biće da je "akcija" baš lepa:

Ponuda02.jpg

Kaže - Office 2024 Professional Plus za 39$ to vam je po srrpski 31€

Cena je odlična obzirom da osnovni Office 2024 za kućnu upotrebu (Word, Excel, Powerpoint i One Note) košta oko 100€ baš kao i prethodni Office 2021 Home
Medjutim ja sam spreman da platim Business ediciju sa Office Outlook-om jer mi je bolji od ostalih email klijenata kako sistemskog tako i third party
Business edicija je već malo skuplja jer sa njom dobijate pravo i za komercijalnu upotrebu - to znači da NE MOŽE FIRMA DA KORISTI HOME VERZIJU i da "glumi legalnost"
Ali kao da to pogadja KMSpico korisnike skembanog registry-ja i par fajlova koje command prompt komanada sfc /SCANNOW ne može da popravi...

E sad posle početnog WOW efekta, tu je sledeće prženje kako je Prime Software partner Microsoft-a a tu je i download link za ediciju.

ISO fajl je dužine 2.2Gb je obuhvata samo 64-bit verziju
Onaj ko "ima original" zna da se instalacija preuzima sa microsoft-ovog naloga posle ukucanog serijskog broja iz kutije
Tada birate direktnu online instalaciju ili standalone verziju (sa poslednjim mesečnim dopunama u trenutku preuzimanja)
Taj offline ISO je dužine 4.6Gb jer sadrži 32/64bit instalacije

i taman ja da kupim, kad rekoh daj prvo da pitam Ai inteligenciju neke stvari koje muče Srbina...

MSFT-Copilot-plus-pc-RW1lv0K

Pokrenem Microsoft Copilot Plus
dobar dan, dobar dan, gled tu si ju hau ar ju i tako to

Pitam ja Copilot-a da li može microsoft partner da valja Office 2024 Professional Plus za 39$ (po srpski 31€)
I dobijem odgovor: da akcijske ponude periodično postoje ali da nema šanse po ovoj ceni
Office 2024 Professional Plus košta 660$ jer je namenjen velikim sistemima (njima je ovo smešna cifra kao Home verzija nekom večitom studentu koji živi za šesticu a časti sve redom za sedmicu a posle osmice mu nije dobro 14 dana, to su ovi što ih "usrala pitanja" pa sa "usranom diplomom" odu sutra na "usrani posao" a i učinak im bude takav, zato nemojte da se čudite kad po institucijama natrčite na takve a vi očekivali profesionalan rad iz socijalizma)

Znači Office 2024 košta ili 100 evrića za Home pa onda 270 evradi za BizMis odnosno 625€ (660$) za aplikacije koje malo njih zna da koristi al valja imati komšiji u inat...

Klupko je počelo da se odmotava...

Pitam ja Copilota za Prime Software a dobijem odgovor "da uvaljuju iskorišćene ključeve za male pare"
Odem na komentare prevarenih kupaca - baš na to i kukaju; platili a sistem odbija ili naknadno detektuje prevaru
Ako ništa drugo KMSpico je bar besplatan a kada i da li će daljinski pristupiti umreženom računaru sa KMS serverom to svi kojima se naglo skemba sistem ćuru ćuru reinstaliraju
Što se kaže "nikad nisu imali problema samo se naglo usporio računar"
Pošto ja to sebi ne mogu da dozvolim lepo platim i ne boli me glava.
Zamisli treba neki dokument da skeniraš i odštampaš hitno najhitnije a tamo se Aj Ti zamlate zafrkavaju sa sistemom koji nije plaćen?

Tako da i dalje ne postoji "besplatan ručak" a ako ste videli gorepostavljeni baner sa četvoročasovnom akcijom (inače se ponavlja sa nova 4 sata) - a ne pritiskajte
Obaška su skembali i installer, pa može samo preko onog njihovog sklepanog...
A o tome da ste ostavili broj kreditne kartice tamo nekom...

I tako...
Poštena Amerika, kad li će mi da se ugledamo na njih?
Oni i cimanje za prevaru uračunaju 39$ (31€ po srpski)
Sta fali Linuxu Stojkov? Nema lazi nema prevare 😁

na sta ti trosis teskom mukom stecenu platu :sad2:
a pa ostavio mi deda zakopan ćup. od prozora gajbe tri koraka napred pa pet levo...
uzmem koliko mi treba pa vratim...

računam nešto ... od 2024-te do 2029-te pa cenu podeliš sa 5 godina
Kada sam pazario laptop i njega sam predvideo za 4 do 5 godina pa sam tražio "bolje karakteristike" za prošlu godinu, već sada su standard...

mene zanima šta rade ovi koji preko mts-a, a1 ili yettel-a otplaćuju samsunge i iPhoneove sa "do yaya tarifom"?
i posle 24 meseca opet budu tužni... a neki i razlupaju telefon pre otplatnog roka u zdravlju i veselju... a računi stižu...

Back