Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 92.136
Njega to beskrajno raduje.Нама узимају све, РФ је то као убод комарца. Нама овде неће бити забавно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njega to beskrajno raduje.Нама узимају све, РФ је то као убод комарца. Нама овде неће бити забавно.
Teško je sada.Čeka se @Slavenska da probesedi koju?
Takođe bih molio da se sačuvaju, za anale, reakcije rusofilske čacadi sa foruma. Verujem da će biti epohalne a ja sam ih uglavnom poblokirao.
Glavno da je u Albaniji opšti procvat & Vladavina prava BRE!Izgleda da ce nacionalizacija morati da se desi…
mozda se u Srbiji, otvori neka medjunarodna deponija za nuklearni otpad...centralna deponija, broj 1 ....to bi bio veliki uspeh ekonomske politike AV
Нама узимају све, РФ је то као убод комарца. Нама овде неће бити забавно.
Damira Handanovica, guglaj malo.Mene interesuje jedno - CIJA JE OVO ZENA?
Kog lika? Ova se pojavila u Srbiji niotkuda i odjednom ministar?
ЛОЛ одраће вас Руси на арбитражи. Одрати.
Забава тек почиње.

Nije nešto što bi trebalo da raduje biko koga.

Vidiš da ima ljubitelja dotičnih koji to prosto ne mogu da dočekaju.To je samo prikaz buduće moguće realnosti pod NATO sankcijama drugi put.![]()
Saga se privodi kraju.
OFAC je zvanično i nedvosmisleno zatražio potpuni izlazak ruskog kapitala iz NIS-a. Ništa od scenaria Orban.
Sednica vlade sutra uz naravno njega.
Šta sledi, keširanje mnogo para, nacionalizacija ili trpljenje u ime bratstva....saznaćemo definitivno sutra.
Đedović Handanović: SAD nisu produžile licencu NIS-u, slede možda i najteže odluke u našoj istoriji
To je samo prikaz buduće moguće realnosti pod NATO sankcijama drugi put.![]()
Ne mogu docekati da vidim to kmecanje![]()
Vidiš da ima ljubitelja dotičnih koji to prosto ne mogu da dočekaju.
Raduj se malo, nada umire poslednja.
Po rečniku kako je ova opisala da će sutra morati da se donesu "najteže odluke u srpskoj istoriji", kao i da zna da su i Vučić i ona sama, kao i većina, protiv nacionalizacije, skoro 100% sam siguran da će doneti odluku o nacionalizaciji.
Ne mogu docekati da vidim to kmecanje![]()
"