Odvedi me na dejt

Ne mene,...😁

Nego,...zamislite situaciju, da trebate odvesti ženu svog života na VAŠE omiljeno MESTO. Dakle'm,...koje bi to mesto bilo i zašto?
Pod uslovom da je iole pristupačno za romanticu i "sve njene prateće elemente".😁
P.S. Prebacite temu u Pdf Muškarci, ako je tako bolje.

Nema vece romantike od voznje uz zalazak sunca.
Samo joj kazem "ljubavi, spremi se za ride", cisto da zna kako da se obuče 😎

1000004452.jpg

Ne mene,...😁

Nego,...zamislite situaciju, da trebate odvesti ženu svog života na VAŠE omiljeno MESTO. Dakle'm,...koje bi to mesto bilo i zašto?
Pod uslovom da je iole pristupačno za romanticu i "sve njene prateće elemente".😁
Šumica...mali bungalov taman lepo namešten da zadovolji sve potrebe, a ima i gomila čeka za lovce, gde se mogu raditi još neke stvari osim lova :per:

Okolo cvrkut ptica, cvuci divljine, a malo nadomak šapat reke..da se dvoje mladih izgube u strasnom zagrljaju i zaborave na sve ostalo :zaljubljena:

I nekako mi je izvestaceno na pocetku sa tim preromantizovanim idejama. Kao da nesto nema dovoljno od tebe pa onda moras da kompenzujes nekim fazonom "ni na nebu ni na zemlji - jesi se nekada vozila gliseroum."

Ne mene,...😁

ja sam žena mog života.
vodim sebe na sever da vidim bele noći i auroru.

Prilično sam odsutan u svojim razmišljanjima - to je moje omiljeno mesto. Utočište na kojem sam često, bez obzira gde se nalazim.
Nije baš da je mogu povesti na isto, ali joj mogu pripovedati?

Back