pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 32.956
ali Manastirka , uopšte i nije bitno. Najmanje sam volela sad kao neki restoran pa jedemo i krivimo se po stolicama . Dosadno je.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mene,...
Nego,...zamislite situaciju, da trebate odvesti ženu svog života na VAŠE omiljeno MESTO. Dakle'm,...koje bi to mesto bilo i zašto?
Pod uslovom da je iole pristupačno za romanticu i "sve njene prateće elemente".
P.S. Prebacite temu u Pdf Muškarci, ako je tako bolje.
Konj je čovekov najbolji prijatelj
pravo kažešali Manastirka , uopšte i nije bitno. Najmanje sam volela sad kao neki restoran pa jedemo i krivimo se po stolicama . Dosadno je.
Udobnije unjmiti spa apartman naruciti hranu I flasa sampanjca I zavaliti se u djakuzi s curom ja to praktikujemali Manastirka , uopšte i nije bitno. Najmanje sam volela sad kao neki restoran pa jedemo i krivimo se po stolicama . Dosadno je.
Samo obrni radnje .Udobnije unjmiti spa apartman naruciti hranu I flasa sampanjca I zavaliti se u djakuzi s curom ja to praktikujem
Šumica...mali bungalov taman lepo namešten da zadovolji sve potrebe, a ima i gomila čeka za lovce, gde se mogu raditi još neke stvari osim lovaNe mene,...
Nego,...zamislite situaciju, da trebate odvesti ženu svog života na VAŠE omiljeno MESTO. Dakle'm,...koje bi to mesto bilo i zašto?
Da,...ali tako što je vodiš na tvoje omiljeno mesto. Da joj pokažeš.Meni i nije toliko bitno mesto. Kuci je mozda i najbolje. Ovo negde da odzvizdimo je pre nekako da promenimo ambijent.
Moja gajbaDa,...ali tako što je vodiš na tvoje omiljeno mesto. Da joj pokažeš.
ja sam žena mog života.Ne mene,...
ja sam žena mog života.
vodim sebe na sever da vidim bele noći i auroru.
Kad ides treba mi drustvo za goreja sam žena mog života.
vodim sebe na sever da vidim bele noći i auroru.