Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 45.892
U perionicu prekoputa....čisto iz ćefa...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da vidiš kako slaže peškire?U perionicu prekoputa....čisto iz ćefa...
autoperionicu...sa klubom...usput operu auto da ne gubiš vreme ako je neka šmirgla...Da vidiš kako slaže peškire?
U manastirNe mene,...
Nego,...zamislite situaciju, da trebate odvesti ženu svog života na VAŠE omiljeno MESTO. Dakle'm,...koje bi to mesto bilo i zašto?
Pod uslovom da je iole pristupačno za romanticu i "sve njene prateće elemente".
P.S. Prebacite temu u Pdf Muškarci, ako je tako bolje.
Šta si ti praktičan čo'ek!autoperionicu...sa klubom...usput operu auto da ne gubiš vreme ako je neka šmirgla...
Vodila sam bivšeg m.,...ehh, ostade osakaćen za celi život!Birtija brate ako nece tamo nece ni na fenseraj posle
peskiri kazesDa vidiš kako slaže peškire?
Samo sam te čekala!peskiri kazes
Aman,...čoveče, trezniš li se ikada?kada ona bude pjevala mi uskace.o ka praseci bokali
namestila sam senzore da pretrazuju peskire po temamaSamo sam te čekala!
Vidim!namestila sam senzore da pretrazuju peskire po temama
Na koje mesto te odvela, ako nije tajna?Zamisli kad upoznaš ženu ''svog života'' , ne običnu, nego inteligentnu i neopisivu , za kojom se okreće hiljade znatiželjnih žena a o muškarcima da ne govorimo, i upropastiš sve zbog apsolutno neopravdane ljubomore. A vodila me na njeno omiljeno mesto gde je svi znaju , naravno i prijateljski zagrle.
E moj dixii.
Pa što si išao tamo, ako ti se ne sviđa?U njen kafić , i osećaj manje vrednosti koji je doveo do raskida.
Potpuno nepotrebno sa ove distance.
a?Aman,...čoveče, trezniš li se ikada?
Znam da bi, i kod mene bi priča prošla.To su 2 različite priče. Druga bi kod mene i prošla
a tu si? samo proveravam...Vodila sam bivšeg m.,...ehh, ostade osakaćen za celi život!
Čitam kako ste mi,...oplemenili temu.a tu si? samo proveravam...
Neka voda.Mogu,...da čujemo i žene.
Napr.? Čudno što svi vole da šetaju pored reke, jezera, mora,...je'l to asocijacija za romantiku?Neka voda.
Plivanje + sve to.Napr.? Čudno što svi vole da šetaju pored reke, jezera, mora,...je'l to asocijacija za romantiku?
Zalasci sunca, voda deluje umirujuće i sl.,..ili bi išli na neki vodeni sport? Ili ti je jednostavno tvoje omiljeno mesto na vodi?