Odvedi me na dejt

A šta da rade ovi koji misle da je romantika teška glupost? Da ne izvode žene da dejt?
Одмах у кревет. Ако си изразито маштовит, као например Напокон, онда у исти кревет у којем спаваш. А може и у каду, као Џорџи, или под туш, ако ти тако више одговара. А може и у први жбун на који налетите, што да не. Кажу да је лепше кад је спонтано.

Ne mene,...😁

Nego,...zamislite situaciju, da trebate odvesti ženu svog života na VAŠE omiljeno MESTO. Dakle'm,...koje bi to mesto bilo i zašto?
Pod uslovom da je iole pristupačno za romanticu i "sve njene prateće elemente".😁
P.S. Prebacite temu u Pdf Muškarci, ako je tako bolje.
Zamisli kad upoznaš ženu ''svog života'' , ne običnu, nego inteligentnu i neopisivu , za kojom se okreće hiljade znatiželjnih žena a o muškarcima da ne govorimo, i upropastiš sve zbog apsolutno neopravdane ljubomore. A vodila me na njeno omiljeno mesto gde je svi znaju , naravno i prijateljski zagrle.
E moj dixii.

Одмах у кревет. Ако си изразито маштовит, као например Напокон, онда у исти кревет у којем спаваш. А може и у каду, као Џорџи, или под туш, ако ти тако више одговара. А може и у први жбун на који налетите, што да не. Кажу да је лепше кад је спонтано.
To nije romantika, to je strast, nagon... Romantika je kad tupiš kako je lep zalazak sunca, mirišeš cveće, blejiš u zvezde i generalno uživaš u svom okruženju

Treba prvo da se definiše šta je "romantika" i "romantično" da bi se shvatilo o čemu pričamo.

Evo, ja ću da ponovim ono o čemu sam i celu temu otvarao - Romantika je rimska poza u seksu, a to je da je žena odozgore. Dakle, ako hoćete romantično, izvorno, nek se popne.

Prvi dejt u tržnom centru?

Injaooo, kao da imamo 15 godina :manikir:
Немој тако, Пинокоио, где нестаде твоја бескрајна толеранција? :kez:

Иначе, варијанта која ми је била на памет јесте он гледа уживо утакмицу она шопингује. Не може то баш да се ради са 15 :kez:

Treba prvo da se definiše šta je "romantika" i "romantično" da bi se shvatilo o čemu pričamo.
Има нас који знамо шта значи та реч. Има њих који не знају. А има и он који не знају и не занима их. У коју групу ти спадаш? :think:Ја бих те некако, одокативно, метнуо у трећу.

Има нас који знамо шта значи та реч. Има њих који не знају. А има и он који не знају и не занима их. У коју групу ти спадаш? :think:Ја бих те некако, одокативно, метнуо у трећу.
Već rekoh, ja sam saznao pre nekog vremena šta tačno znači romantika. A to što je kroz vekove izvitopereno, odnosno prošireno, originalno značenje nije moj problem

Немој тако, Пинокоио, где нестаде твоја бескрајна толеранција? :kez:

Иначе, варијанта која ми је била на памет јесте он гледа уживо утакмицу она шопингује. Не може то баш да се ради са 15 :kez:

Ne mogu danas, tolerancija miruje malo.
Jel mogu ja utakmicu da gledam, a on sa spiskom da šopinguje?

Već rekoh, ja sam saznao pre nekog vremena šta tačno znači romantika. A to što je kroz vekove izvitopereno, odnosno prošireno, originalno značenje nije moj problem
Када говориш или слушаш, није битно оригинално значење речи већ значење које приписују људи којима се обраћаш одн. које слушаш. Поента је да будеш правилно схваћен одн. да схватиш друге. Значења речи се мењају временом, није то ништа ново.

То што си изнео може бити занимљивост али инсистирати да се реч користи на тај начин у данашње време може само да уништи одн. осиромаши језик.

Back