tdor482
Početnik
- Poruka
- 14
Imam par pitanja, kupljen je auto (odjavljen, neregistrovan) pre dva dana, dogovoreno je da se radi prenos iduci dan jer notar nije radio u to vreme kad je auto doteran slepom. Covek mi nije ostavio ni saobracajnu ni kupoprodajni ugovor jer naravno smo se dogovorili sledeci dan da uradimo sve, medjutim, to vece, sam hteo da napravim u parkingu gde je i doteran auto slepom par slika sa nekim starim tablicama koje sam imao (imam kolekciju tablica svih drzava itd nebitno), i u to vreme dok sam montirao tablicu naidje policija koja me je ispitala sta ja radim i sto montiram tablice sto nisu od tog auta gde sam objasnio situaciju ali nisam imao srecu jer nisam imao jos uvek papire nikakve od auta, zvali saobracajce, proverili auto, oduzeli mi ga i dobio sam papir o oduzetom predmetu. Sledeci dan sam trebao dati izjavu za sluzbenu belesku gde sam rekao da necu davati izjavu vec cu pred sudijom davati. Pitanje su sledece, da li mogu kaznu dobiti za montiranje tih tablica (opet kazem nisam nameravao da vozim auto s tim tablicama vec da ga samo slikam za instagram), i da li ce auto meni biti vracen, i trece pitanje, sta da radim oko prenosa jer se ispostavilo da se vodi na trecu zenu (komsinica neka od tog prodavca) koja je dobila poziv od policije i ne zeli da radi prenos..