Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 6.601
Ako se bas mora....Sa Jugoslavom pod ruku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se bas mora....Sa Jugoslavom pod ruku

To ni meni nije jasnoPitanje je kako se do predigre uopšte dodje sa toliko nekompatibilnom osobom.
Interesuje me - da li to znači kraj, nema dalje, ćao zdravo, ili je samo odlaganje situacije sa namerom da se da druga šansa?Zato što nešto ne štima... Ima mali, ne oseća se lepo kad se skine, ne dohvati me lepo, deluje smotano, masa razloga... Mada ne znam šta je za tebe predigra, za mene je to ljubljenje i vatanje
MoraAko se bas mora....![]()

Da, nema druge šanseInteresuje me - da li to znači kraj, nema dalje, ćao zdravo, ili je samo odlaganje situacije sa namerom da se da druga šansa?
Kapiram i tvoj i Sebastijanov koncept, potpuno su legitimni. Ali ovako kako čitam tvoj, nekako mi deluje obeshrabrujuće - ne u odnosu na tebe lično, nego mislim da bi saznanje da možeš da budeš odheban u najneočekivanijem trenutku moglo da predstavlja veliki teret za nekoga ko pomalo sumnja u sebe.
To mi nekako deluje nehumano. Ne kažem da jeste nehumano, nego zamišljam kako bih se osećao da me neko odjednom najuri iz kreveta i iz života.
Voleo bih da mogu da odgovorim na temu, ali ne mogu. Verovatno sam i ja bio u takvim situacijama. Pošto je većina diskutanata bila, bio sam sigurno i ja; ali ne mogu da iskopam iz sećanja ni jednu.
I ponižavajuće.To mi nekako deluje nehumano
Da, to bi sigurno bio dobar savet.I ponižavajuće.
A može da se desi samo ukoliko je u pitanju zatrčavanje s nekim koga ne poznajemo dobro. Nadam se da pre tog čuvenog kreveta postoje predhodni kontakti i poklapanja.
Ne srljati.
Ne žuriti.
Zbog toga je važno da žena bude makar malo zaljubljena, da je nešto u njoj nosi dok je sa njimDa, to bi sigurno bio dobar savet.
Međutim ovde imamo navedene primere u kojima je nemoguće upoznati ono što smeta pre pomenutog momenta. Mali mu je, ne dohvata te lepo, koža nije prijatna na dodir i slično. Možeš da se upoznaješ do mile volje i opet da ti se desi.
Pre te predigre, postoji valjda neko upoznavanje, dodiri, poljupciPa ne znaš da li ćete biti telesno kompatibilni
itd. / u stvari, to mu sve dodje jedna predigra za dalje…
na kraju.O ovome sam i ja pisala ali sam pogrešno shvaćena.Pre te predigre, postoji valjda neko upoznavanje, dodiri, poljupciitd. / u stvari, to mu sve dodje jedna predigra za dalje…
Nisi s moje strane. Posmatrao sam iz Pauline perspektive kad sam te citirao.O ovome sam i ja pisala ali sam pogrešno shvaćena.
Али не знаш колико му је пиша и какав облик има. Једино да је напипаш поменутим додирима или да је видиш кришом док се тушираPre te predigre, postoji valjda neko upoznavanje, dodiri, poljupci![]()

Nema uopšte nikakvih problema ako kreneš od činjenice da si da osobom prema kojoj gajiš lepa osećanja i znaš, vidiš, osećaš da je obostrano.Овде је више проблем то што људи не знају која је примарна сврха мушко-женских односа због чега критеријуми знају, не само бити високи, већ и, како да кажем, поприлично чудни.
А проблем је и то што људи не знају унапред шта ће их одбити а шта не, због чега долази до непријатних ситуација из којих морају да беже као мала деца

koji su to experti na temi, ja sam nedonošče 

kad perfika sarani sexualnog brzanca, taj zaboravi sta je igra a kamoli predigraUsred predigre se ne seċam da je bilo prekidanja sa moje strane.
Zbog osećaja da si zreo, da si sam odlučio da se predigraš i da ćeš izgurati do kraja ko vojnik ma šta da te čeka na kraju
Što se njih tiče, bilo je kuliranja da ne dodje do predigre uopšte.
Tako da će umret u neznanju jer znaju šta su propustili![]()

low value sex se kaze na nasem jeziku jednostavno-dosada.Pa mnogi imaju low value sex. Ako je njima to ok sve ok. Mnogi možda i ne znaju šta znači stvarno se poklopiti sa nekim. Ko zna oseti da li je vredno ili ne. Možda zato i ima puno toga "boli me glava ne mogu"
da ali ovo ne objasnjava sex veze koje se dese na npr drugom susretuZbog toga je važno da žena bude makar malo zaljubljena, da je nešto u njoj nosi dok je sa njim
nisam reko single vec svinger klubovi.Ne posecujem svinger klubove vec 15+ godina![]()