Odustajanje od sexa tokom predigre

Zato što nešto ne štima... Ima mali 😂, ne oseća se lepo kad se skine, ne dohvati me lepo, deluje smotano, masa razloga... Mada ne znam šta je za tebe predigra, za mene je to ljubljenje i vatanje
Interesuje me - da li to znači kraj, nema dalje, ćao zdravo, ili je samo odlaganje situacije sa namerom da se da druga šansa?

Kapiram i tvoj i Sebastijanov koncept, potpuno su legitimni. Ali ovako kako čitam tvoj, nekako mi deluje obeshrabrujuće - ne u odnosu na tebe lično, nego mislim da bi saznanje da možeš da budeš odheban u najneočekivanijem trenutku moglo da predstavlja veliki teret za nekoga ko pomalo sumnja u sebe.
To mi nekako deluje nehumano. Ne kažem da jeste nehumano, nego zamišljam kako bih se osećao da me neko odjednom najuri iz kreveta i iz života.

Voleo bih da mogu da odgovorim na temu, ali ne mogu. Verovatno sam i ja bio u takvim situacijama. Pošto je većina diskutanata bila, bio sam sigurno i ja; ali ne mogu da iskopam iz sećanja ni jednu.

Interesuje me - da li to znači kraj, nema dalje, ćao zdravo, ili je samo odlaganje situacije sa namerom da se da druga šansa?

Kapiram i tvoj i Sebastijanov koncept, potpuno su legitimni. Ali ovako kako čitam tvoj, nekako mi deluje obeshrabrujuće - ne u odnosu na tebe lično, nego mislim da bi saznanje da možeš da budeš odheban u najneočekivanijem trenutku moglo da predstavlja veliki teret za nekoga ko pomalo sumnja u sebe.
To mi nekako deluje nehumano. Ne kažem da jeste nehumano, nego zamišljam kako bih se osećao da me neko odjednom najuri iz kreveta i iz života.

Voleo bih da mogu da odgovorim na temu, ali ne mogu. Verovatno sam i ja bio u takvim situacijama. Pošto je većina diskutanata bila, bio sam sigurno i ja; ali ne mogu da iskopam iz sećanja ni jednu.
Da, nema druge šanse
Shvatam da može delovati nezgodno, ali ako se simpatično izvede ne mora biti strašno 🙃

I ponižavajuće.

A može da se desi samo ukoliko je u pitanju zatrčavanje s nekim koga ne poznajemo dobro. Nadam se da pre tog čuvenog kreveta postoje predhodni kontakti i poklapanja.
Ne srljati.
Ne žuriti.
Da, to bi sigurno bio dobar savet.
Međutim ovde imamo navedene primere u kojima je nemoguće upoznati ono što smeta pre pomenutog momenta. Mali mu je, ne dohvata te lepo, koža nije prijatna na dodir i slično. Možeš da se upoznaješ do mile volje i opet da ti se desi.

Najskorije slučaj od pre godinu dve je bio moj pokušaj sa nekim likom još kod njega, krenulo je fino ali kad sam videla kako izgleda golišav nije mi se dopalo, sve mi bilo čudno, navrnuo on na mene skinuo me skoro, ja sam se u poslednjem momentu izvukla, počela se oblačiti, rekla sam znam da izgledam ludo, verovatno ćeš reći svašta, ali ja volim nekoga iako smo raskinuli i stvarno ne mogu.... Onda sam se zbrzala, košulju pogrešno zakopčavala, suknju navukla, čizme, on se uspeo nasmejati I reći pogrešno si sve obukla, izletela sam pitam gde je beše lift a ok tu je ćao... Nismo se nikad više kontaktirali. End of the story.

Au, više puta sam nekome rekla izvini ali ne ljubiš se kako volim.

Primera iz prošlosti ima. Jbg. To je rizik, ne treba ni oni da srljaju ako nisu sigurni da imaju prolaz. Jednom mi jedan čovek s kim sam bila rekao nemoj nikad da pristaješ ni na šta što ti ne odgovara. Nema drugog puta ako jednom nije valjalo. Klimnula sam glavom i toga se pridržavam.

Da, to bi sigurno bio dobar savet.
Međutim ovde imamo navedene primere u kojima je nemoguće upoznati ono što smeta pre pomenutog momenta. Mali mu je, ne dohvata te lepo, koža nije prijatna na dodir i slično. Možeš da se upoznaješ do mile volje i opet da ti se desi.
Zbog toga je važno da žena bude makar malo zaljubljena, da je nešto u njoj nosi dok je sa njim

Pa ne znaš da li ćete biti telesno kompatibilni
Pre te predigre, postoji valjda neko upoznavanje, dodiri, poljupci :lol: itd. / u stvari, to mu sve dodje jedna predigra za dalje…
Stvarno nemam takvo iskustvo, i mnogo mi je čudno ovo što čitam zaista.
Kod prvog dodira znaš gde si, s kim si, a ukoliko ne postoji povezanost, želja, uzbudjenje ne ideš dalje. Jednostavno je.

Jedino slučaj da osobu jako kratko znaš, sve se desilo na brzinu (možda), loša procena, nešto slično…onda takav debakl :lol: na kraju.

Loš scenario.

Pre te predigre, postoji valjda neko upoznavanje, dodiri, poljupci :lol:
Али не знаш колико му је пиша и какав облик има. Једино да је напипаш поменутим додирима или да је видиш кришом док се тушира :cool:

Али онда опет не знаш каква му је техника :cool:

Овде је више проблем то што људи не знају која је примарна сврха мушко-женских односа због чега критеријуми знају, не само бити високи, већ и, како да кажем, поприлично чудни.

А проблем је и то што људи не знају унапред шта ће их одбити а шта не, због чега долази до непријатних ситуација из којих морају да беже као мала деца.

Овде је више проблем то што људи не знају која је примарна сврха мушко-женских односа због чега критеријуми знају, не само бити високи, већ и, како да кажем, поприлично чудни.

А проблем је и то што људи не знају унапред шта ће их одбити а шта не, због чега долази до непријатних ситуација из којих морају да беже као мала деца
Nema uopšte nikakvih problema ako kreneš od činjenice da si da osobom prema kojoj gajiš lepa osećanja i znaš, vidiš, osećaš da je obostrano.

Iskreno, meni je detinjarija cela tema :lol:
Ko još dolazi u ovakvu situaciju da beži?
Kako dolaziš do ideje o seksu a onda bežiš?
Ima mali penis lošeg oblika?
Mislim :lol: koji su to experti na temi, ja sam nedonošče :rotf:

Drago mi je da je tako :kafa:

Usred predigre se ne seċam da je bilo prekidanja sa moje strane.
Zbog osećaja da si zreo, da si sam odlučio da se predigraš i da ćeš izgurati do kraja ko vojnik ma šta da te čeka na kraju

Što se njih tiče, bilo je kuliranja da ne dodje do predigre uopšte.
Tako da će umret u neznanju jer znaju šta su propustili :cool:
kad perfika sarani sexualnog brzanca, taj zaboravi sta je igra a kamoli predigra :heart:

Pa mnogi imaju low value sex. Ako je njima to ok sve ok. Mnogi možda i ne znaju šta znači stvarno se poklopiti sa nekim. Ko zna oseti da li je vredno ili ne. Možda zato i ima puno toga "boli me glava ne mogu"
low value sex se kaze na nasem jeziku jednostavno-dosada.

ona rasiri i digne noge, on se strmopizdno navali ko bager na rupu, mrdne gore dole pet sest puta, prdne il' podrigne i svrsi sa 6 kaplica zutljevine...ona se sa polugadjenjem izvije ode da se zapere i onda oboje uzmu po fon i cetuju o vrhunskom sexu kako su ga imali sa nekim trecim i cetvrtom.

Back