- Poruka
- 18.738
hm.....a i sise...![]()
ne znam za sise(pretpostavljam ako ih doticna posjeduje) ali za ovo prvo sam se licno uvjerio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hm.....a i sise...![]()
probaj..mozes samo da dobijes...![]()
HAHAHHAHAHA e......pa samo mi to jos ostalo, sve sam ostalo vecprobala![]()
pa hajde...da vidimo koliko si hrabra zena...
ovu temu sam htela da naslovim: hrabrost ili ludost..kao uostalom i mnoge stvari u zivotu...
ma uradila bih ja to, sto ne bih, mislim, jaka stvar () al ne bih mogla da izdrzim da ne odrzim neki govor, mislim, sto da ne.....da pozovem javno mnjenje na to-ito i tako nesto..:-)
odusevljava me betmenova prijateljica koja toci gorivo![]()
sto bi rekli...bojis se sebe same...
Ne idu joj ove cizme sa ovom jaknom. Ako mi se svidja nemarno obucena devojka to ne znaci da mi se svidja kad nemarno obuce stvari koje ne idu jedna sa drugom. To nemarno koje se meni svidja znaci da moze na brzinu ne razmisljajuci da obuce stvari koje idu jedna sa drugom. Ova nije hrabra, nego ne ume da se obuce.
ne znam za sise(pretpostavljam ako ih doticna posjeduje) ali za ovo prvo sam se licno uvjerio
a zamislite sledevce. ako se setimo starog rima i njihovih razularenih igara, na pr. devojka u areni i zapenusala masa ceka scenu kad je lav ili magarac ili tigar deflorise...
:|...:|
Golotinja u javnosti oslobadja.
likovi koji usred neke fudbalske utakmice ulete u teren goli/e ili polugoli/e. sta mislite o tome? da li bi ste vi to mogli da uradite? mene to ocarava. ja bih tako rado izletela na marakanu gola dok igra zvezda. madai nije toliko vazno ko igra, samo da nije partizan
.
a pocnu da me jure po terenu dok razulareni navijaci divljaju. da li bi ste imali hrabrosti da uradite nesto slicno i sta?
likovi koji usred neke fudbalske utakmice ulete u teren goli/e ili polugoli/e. sta mislite o tome? da li bi ste vi to mogli da uradite? mene to ocarava. ja bih tako rado izletela na marakanu gola dok igra zvezda. madai nije toliko vazno ko igra, samo da nije partizan
.
a pocnu da me jure po terenu dok razulareni navijaci divljaju. da li bi ste imali hrabrosti da uradite nesto slicno i sta?