Odsteta za neyebitzu

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
139.087
Traži 8,2 miliona evra zato što nije imala seks sa mužem

Jedna žena je u Dubaiju podigla optužnicu protiv svog supruga zato što joj je uskratio pravo na seks. Ona traži odštetu od 8,2 miliona evra.

Žena je u tužbi navela da je zbog toga ima velike psihičke probleme.

Muž je prva četiri meseca braka odbijao da imaju seks, a onda je otkrila da ima erektilnu disfunkciju.

Tužila ga je jer nije zadovoljio njene potrebe i traži 8,2 miliona evra odštete.

Ispričala je sudiji da joj je suprug koji je do sada bio u braku 12 puta, oduzeo sav nakit i naterao je da napusti posao. Sada su razvedeni.

- Ostala sam tiha i probala sam da se prilagodim. Molila sam Boga da popravi situaciju - rekla je žena, čija nacionalnost nije poznata. Sud u Dubaiju trenutno razmatra slučaj.

eto koliko su srecne zene na forumu (doduse zato i bez para) :mrgreen:

eto koliko su srecne zene na forumu (doduse zato i bez para) :mrgreen:

pa cuj velike su to stvari u toj sorti naroda

on mora redovno da odradjuje inace zena ima pravo da se zali

jer samo uredno podmirena zena a i cojek mogu da funkcionisu

sigurno su arapi neki

imali smo jednu turkinju koja je polomila desnu nogu a noga posle operacije vise od mesec dana u gipsu ona je samo jadikovala kako nemoze da daje svom cojeku i sve je plakala jer ona nije u stanju da ispuni svoje bracne obaveze i zalila je svog cojeka plakala je ko kisa, u njih je to golema stvar

pa cuj velike su to stvari u toj sorti naroda

on mora redovno da odradjuje inace zena ima pravo da se zali

jer samo uredno podmirena zena a i cojek mogu da funkcionisu

sigurno su arapi neki

imali smo jednu turkinju koja je polomila desnu nogu a noga posle operacije vise od mesec dana u gipsu ona je samo jadikovala kako nemoze da daje svom cojeku i sve je plakala jer ona nije u stanju da ispuni svoje bracne obaveze i zalila je svog cojeka plakala je ko kisa, u njih je to golema stvar

mogla je i sa slomljenom nogom da usreci tog svog coveka, nego jedva docekala da ga skine sa grbache bar na mesec dana

Back