Održivi razvoj

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

T-Zex

Veoma poznat
Poruka
13.698
Jeste li se ikada zapitali kako raspolažete sopstenim ljubavno seksualnim resursima?
Da li se zabrinete ponekad kada shvatite da nemilice trošite neobnovljive resurse,
a one obnovljive štedite kao da će se izlizati?
Stisle noge k'o da je od sapuna, jee...

Kako forumašice to rade?

Ma misim stvarno
a ovamo hilti samo štekće

Pazi - troše vreme, živce, sve što ne može da se obnovi
a ovo što se ne troši, to na kašičicu

i posle neka tamo mi prigovara kako ne voli turpijanje
ma ima da turpijam dok se ne onesvesti

:mrgreen:

znak sebe i trosim se i dajem koliko zelim i koliko mi prija....a ne prija mi posao sa budalama....eto, jos sam se i zaljubila u ovog mog dugogodisnjeg i turpijacemo se jos, nadam se, puno godina....:)

Ma misim stvarno
a ovamo hilti samo štekće

Pazi - troše vreme, živce, sve što ne može da se obnovi
a ovo što se ne troši, to na kašičicu

i posle neka tamo mi prigovara kako ne voli turpijanje
ma ima da turpijam dok se ne onesvesti

ma samo ti svaku na koju naletis uhvati i izbambaj..:ok: ionako cemo da riknemo kad-tad.;)

Poslednja izmena:
znak sebe i trosim se i dajem koliko zelim i koliko mi prija....a ne prija mi posao sa budalama....eto, jos sam se i zaljubila u ovog mog dugogodisnjeg i turpijacemo se jos, nadam se, puno godina....:)

za tebe mudra ženo znam da si odavno shvatila da ti se obnovljivi resurs neće izlizati
mada te pauze, hmm
nije dobro to, bolje da imaš kontinualni rad, znaš kako - šokovi su to za resurs
toplo-hladno, suvo-vlažno...

Jeste li se ikada zapitali kako raspolažete sopstenim ljubavno seksualnim resursima?
Da li se zabrinete ponekad kada shvatite da nemilice trošite neobnovljive resurse,
Kako forumašice to rade?

pravicu se da ne razumem pitanje, pa cu da kazem ono sto hocu :evil:
kada nesto nije kako treba a ja dajem - ili se dajem, onda imam taj osecaj da cu da se potrosim nacisto...
a kada dajem - ili se dajem, a ono bude, i biva sve bolje, onda imam efekat da se punim energetski ... dopunjujem ... to.

znam da sam rekla punim, i svesna sam posledica :D

pravicu se da ne razumem pitanje, pa cu da kazem ono sto hocu :evil:
kada nesto nije kako treba a ja dajem - ili se dajem, onda imam taj osecaj da cu da se potrosim nacisto...
a kada dajem - ili se dajem, a ono bude, i biva sve bolje, onda imam efekat da se punim energetski ... dopunjujem ... to.

znam da sam rekla punim, i svesna sam posledica :D

Što sam sad opet nacista :( čak ni za Rad ne navijam :(

Kako forumašice to rade?

O čemu ti pričaš Žex... pa poznato je da se forumaši satiru o polne organe....ko o ***** o pichku ali važno je da su svi pothranjeni.:lol:

Back