Byrger Tidesson
Primećen član
- Poruka
- 778
Pozz svima-sta preporucujete od programa za odrzavanje sistema u top formi?na trzistu ima dosta free i onih za cije koriscenje treba serial.Sta je vasa preporuka i sta bi ste predlozili?

Pozz svima-sta preporucujete od programa za odrzavanje sistema u top formi?na trzistu ima dosta free i onih za cije koriscenje treba serial.Sta je vasa preporuka i sta bi ste predlozili?![]()
thanks-jel ovo poredjano po preporuci tj kvalitetu ili random?
Da nije mnogo 14 programa za odrzavanje?
Napravio je neki spisak i kaže da sve to koristi. On kada nešto izvali to ne može voz povući...
To što ti je preporučio Rudjer će ti biti sasvim dovoljnoPozz svima-sta preporucujete od programa za odrzavanje sistema u top formi?na trzistu ima dosta free i onih za cije koriscenje treba serial.Sta je vasa preporuka i sta bi ste predlozili?![]()
Potpuno iste programe koristim. Ustvari nemam taj Temp file cleanerCcleaner, Temp file cleaner, Eusing free registry cleaner, Auslogics disk defrag.
Ovo ti je sve besplatno, a medju najboljim u svojoj bransi.
Razumijem ja potrebu da racunar bude brz i zdrav, ali mislim da je previse imati toliko programa za odrzavanje. Sve se to moze postici sa 4-5 programa.
Dicicu ruke i od junk cleanera i od reg cleanera,posle njih sve je brze i sve je losije :S ili se to meni samo cini
kakav je taj System Shield ,jel pospesuje performanse harda?
Napravio je neki spisak i kaže da sve to koristi. On kada nešto izvali to ne može voz povući...
Mozda...ali sa ta tvoja dva programa koja si napisao tesko da ce PC raditi savrsheno
To su samo za Ciscenje registra i koristio sam ih oba ..i msm da nisu nesto specijalno
Njemu trebaju programi koji ce odrzavati HD, Memoriju, Registre ...
Windows cist od zastarelih fajlova i raznih suvisnih sevisa i zastarelih instalacija i jos puno toga... Complet PC![]()
ovaj System Shield nisam testirao do sada:sta ima u sebi od komponenti i gde se moze naci(sa onim za ono da ne bude tri..(moze na pp). ) i vredi li ga instalirati?
Nakon prolećnog čišćenja računara ubacim instalaciju windowsa da se OS repariraNevjerovatno mi je da neko ima sistem 5 godina. Meni je rekord godinu dana.
na primer da se nauči gde je Temp i temporary files i druge internalije od sistema ?Sta je vasa preporuka i sta bi ste predlozili?