rendianka
Poznat
- Poruka
- 8.536
jedna povredjena noga i stake..........................sto mi to nesto poznato..........................
Sta amnestija u Zabeli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedna povredjena noga i stake..........................sto mi to nesto poznato..........................
Severina uz pomoć štake odradila koncert
Fotke postavljene 24 May 2010 u 5:35pm
Ni povređeno koleno, ni štake uz pomoć kojih još uvek hoda nisu sprečili Severinu da na koncertu u ljubljanskim Križankama napravi pravi spektakl koji je oduševio njenu slovenačku publiku.
Naime, pevačica je početkom maja koleno povredila tokom nastupa na splitskom Žnjanu i potom završila na operaciji, no dugo najavljivani koncert u Križankama nije bio sporan.
Pre koncerta Severina je izjavila kako se jako veseli koncertu jer za nju je u Ljubljani posebna atmosfera i ima osećaj kao da peva ‘na svetom prostoru’. Kao i ostale koncerte u sklopu poslednje turneje započela je sa “Zdravo Marijo“, a posebno za slovenačku publiku izvela je i pesmu ”Gardelin“ iz filma “Pijetlov doručak“ u kojem se Severina nakratko pojavljuje i glumi samu sebe. Gost na ljubljanskom koncertu bio joj je Petar Grašo.
![]()
![]()
![]()
![]()
Шта каже Србија не сме да стане? Па Борисе Србије не да је стала него иде уназад.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обавезно преслушати до краја.
НАЈВЕЋИ ДЕБИЛИЗАМ У ОВОЈ ГОДИНИ
kakvi su mu protivnici moze da im pored noge da fore i jednu ruku(i to oni da biraju)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обавезно преслушати до краја.
НАЈВЕЋИ ДЕБИЛИЗАМ У ОВОЈ ГОДИНИ
Сан нашег непријатеља је да имамо оваквог председника.![]()
![]()
![]()
Е жутке... Да глупост боли ти би се ваљао на ургентном!kakvi su mu protivnici moze da im pored noge da fore i jednu ruku(i to oni da biraju)![]()
najveći uspeh mu je obezbedjenje parade pedera
![]()
А и бубрези, јетра, срце, плућа, гуштерача, рожњаче...Nije to bilo tako lak zadatak, al ga Bo-Ta odradio.Sad ga stigla kazna bozija za to nedelo.Ima da bude kao caplja na jadnoj nozi.Ako se sastane sa tachijem bice on ubrzo i bez te druge noge .![]()
Ovo moram da podelim sa vama.
Najsmešniji komentar koji sam čitao ovih dana jeste na sajtu B92 ispod teksta o toku skupštine DS-a.
Neki lik koji se potpisao kao mrtvo biračko telo oglasio se vapajem:
Stranci, UPOMOĆ!
Ja uopšte ne kapiram da li nasmejana vladajuća koalicija, uredno okupljena na skupštini DS-a, delićem svesti konstatuje koliko je ovih dana mnogima strašno teško što žive u Srbiji. Propadaju cele porodice.
Totalno su odlepili. Od tolikog mantranja još malo pa će i malobrojna marva po Srbiji početi da veruje kako je EU nešto što se maže na lebac i lepše je od Eurokrema.
Заиста