ОДРЖАО ГОВОР НА ЈЕДНОЈ НОЗИ

jedna povredjena noga i stake..........................sto mi to nesto poznato..........................

Severina uz pomoć štake odradila koncert

Fotke postavljene 24 May 2010 u 5:35pm
Ni povređeno koleno, ni štake uz pomoć kojih još uvek hoda nisu sprečili Severinu da na koncertu u ljubljanskim Križankama napravi pravi spektakl koji je oduševio njenu slovenačku publiku.
Naime, pevačica je početkom maja koleno povredila tokom nastupa na splitskom Žnjanu i potom završila na operaciji, no dugo najavljivani koncert u Križankama nije bio sporan.
Pre koncerta Severina je izjavila kako se jako veseli koncertu jer za nju je u Ljubljani posebna atmosfera i ima osećaj kao da peva ‘na svetom prostoru’. Kao i ostale koncerte u sklopu poslednje turneje započela je sa “Zdravo Marijo“, a posebno za slovenačku publiku izvela je i pesmu ”Gardelin“ iz filma “Pijetlov doručak“ u kojem se Severina nakratko pojavljuje i glumi samu sebe. Gost na ljubljanskom koncertu bio joj je Petar Grašo.

severina_ljubljana_274779S0.jpg
severina_ljubljana_274776S0.jpg
severina_ljubljana_274774S0.jpg
severina__ljubljan_274778S0.jpg
:zcepanje:

БОЉЕ СУТРА :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Желео сам боље сутра
од вечери па до јутра.
Лупао у шерпе. лонце,
млатарао руком звонце.
Шетао се, смрзавао,
пиштао и викао
да бих боље дочекао.
Надао се сваког јутра
да ће доћи боље сутра.
Уложио пуно воље
да дочекам сутра боље.
И гле стварно, једног јутра
десило се мало сутра.

Р. ТИЛГЕР

Ovo moram da podelim sa vama.

Najsmešniji komentar koji sam čitao ovih dana jeste na sajtu B92 ispod teksta o toku skupštine DS-a.

Neki lik koji se potpisao kao mrtvo biračko telo oglasio se vapajem:

Stranci, UPOMOĆ!

Ja uopšte ne kapiram da li nasmejana vladajuća koalicija, uredno okupljena na skupštini DS-a, delićem svesti konstatuje koliko je ovih dana mnogima strašno teško što žive u Srbiji. Propadaju cele porodice.

Totalno su odlepili. Od tolikog mantranja još malo pa će i malobrojna marva po Srbiji početi da veruje kako je EU nešto što se maže na lebac i lepše je od Eurokrema.

Ovo moram da podelim sa vama.

Najsmešniji komentar koji sam čitao ovih dana jeste na sajtu B92 ispod teksta o toku skupštine DS-a.

Neki lik koji se potpisao kao mrtvo biračko telo oglasio se vapajem:

Stranci, UPOMOĆ!

Ja uopšte ne kapiram da li nasmejana vladajuća koalicija, uredno okupljena na skupštini DS-a, delićem svesti konstatuje koliko je ovih dana mnogima strašno teško što žive u Srbiji. Propadaju cele porodice.

Totalno su odlepili. Od tolikog mantranja još malo pa će i malobrojna marva po Srbiji početi da veruje kako je EU nešto što se maže na lebac i lepše je od Eurokrema.

Заиста, да ли овим учесницима секташке оргије јавља било ко од жбирова колико их људи презире, колико су проваљени у својим преварама, колико је малоумна демагогија Малоумника?

Колико лажи, колико лажних обећања од стране неспособних, некомпетентних и полуобразованих протува продаваца магле. Каква хоштаплерско-лоповска дружина стечајних управника Србије.

Нигде на мрежи коментара који не запишава бизарију из Сава центра:
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/144652/Tadić:+Možemo+u+EU+već+2016..html

Радоје Домановић - видовит човек беше..

Back