Odrasli smo

PO NEPISANOM PRAVILU....AUTOR TEME....POSTAVLJA PRVU PRIČU...;).( pa makar izmišljenu )

Ja se toga nisam setio :D, ali evo i moje price(sa zakasnjenjem) :

Imao sam oko 4, 5 godina, i svaki put kad bih video jednog naseg komsiju ja bih bezao od njega (bio je strasan)...Jednom je dosao kod nas, a ja sam izleteo iz kuce i nije me bilo pola dana xD...Mozda i nije toliko smesno, ali se ja nasmejem svaki put kada se setim...hahahahaha :D

Стајала сам на тераси са сестром и прскале смо пролазнице водом, из бочице за детерџент за суђе, а то било оно време кад су се масовно враћале жене с посла, овде у питању, текстилна индустрија....

И , још, затварала сам по казни децу у подрум, кад су били непослушни, од одмах сам знала да ћу бити Велики Шеф.....:lol:

И, ево, и ово, продавала сам татине остатке од електроде за заваривање, значи само штапиће, неке ексере, и још неке глупости које сам нашла у татиној радионици....И куповали су људи, било им занимљиво, ваљда.....
Данас да дете тако поступи, одма има полицију да зову....
:heart::heart::heart:....мислим да је то симпатично, а у једном периоду живота била сам СТВАРНО продавац, а иначе и те електроде имају смисла, по струци сам маш.инжењер.....:)

Back