Odoše Hrvati u Šengen!

Da te utešim, jebivetar jesi, ali ne mogu da pronađem reči utehe za to što nisi pametan. Nije reč o zujanju, već o tome da ti učestvuješ na tačno određenim temama i sve su u skladu sa tvojim lečenjem kompleksa, dok te nema na nečemu opuštajućem i što nema veze sa tvojim kompleksima. Ovo je ogroman forum, postoji milion različitih tema, a to što je tebe moguće pronaći samo na onima gde misliš da će ti kompleksi nestati dovoljno govori o sklopu tvoje juvenilne ličnosti. Nisam hteo da upotrebim naziv zakržljali, jer će to kod tebe doći kasnije kad odrasteš, a za sada je samo reč o tome da si nezrelo dete :kafa:
Ne zanimaju me teme koje se tiču Srbije jer ne pratim situaciju kod vas.
Što ostaje nije puno jer su nestali tipovi koji su svakodnevno otvarali barem jednu temu od Hrvatskoj i Hrvatima.

Evo, samo kratki presjek, šest različitih zagrebačkih centara VS beogradski centar i Novi Beograd... Primjetio sam da taj centralni dio Beograda ima samo dva poštena nebodera, dok ove u zagrebačkom centralnom dijelu ne možeš pobrojat. Idemo slijeva na desno, svaka slika prikazuje drugi centralni dio Zagreba...

1662570746405-png.3787033

1668197052192.jpeg

1668197078861.png

Poslednja izmena:
Ne zanimaju me teme koje se tiču Srbije jer ne pratim situaciju kod vas.
Što ostaje nije puno jer su nestali tipovi koji su svakodnevno otvarali barem jednu temu od Hrvatskoj i Hrvatima.

Ali, takođe postoje teme koje nemaju veze ni sa Srbijom ni sa Ustaškom, već se prosto radi o običnim životnim stvarima koje nisu vezane za pripadnost određenoj naciji ili pokušaju nacije u vašem slučaju. Čim te ni tamo nema, vraćamo se na tezu da si ovde kako bi lečio komplekse :whistling:

I evo taj jedan jedini beogradski centar, plus Novi Beograd, Savski Venac, Vračar, Čukarica...
Zaokružio sam donedavno jedina dva poštena nebodera, u cijelom centralnom Beogradu....
Nagradna igra - nađi treći neboder, i osvoji vrijedne nagrade...!!!
1668197377630.jpeg

Poslednja izmena:
Prethodno nabrojane slike redom pokazuju:
1. Poslovni centar Radnička...
2. Držićeva avenija, trnjanski kvartovi oko nje...
3. Donji grad, Martinovka i dio centralnog NZG...
4. Vukovarska...
5. Poslovni centar Savska...
6. Zapadno Trnje uz zeleni most...

I sad ovdje dalje ide...

7. Zapadni poslovni centar, na Trnju...
8. Zapadni poslovni centar, mahom na Trešnjevci...
9. Mega-nebodersko naselje, iza njega...
1662572341151-png.3787143

1668101674993.png

B4-DC0-A1-F-7-C82-409-B-B596-914-F0935-B796.jpg

.

Prethodno nabrojane slike redom pokazuju:
1. Poslovni centar Radnička...
2. Držićeva avenija, trnjanski kvartovi oko nje...
3. Donji grad, Martinovka i dio centralnog NZG...
4. Vukovarska...
5. Poslovni centar Savska...
6. Zapadno Trnje uz zeleni most...

I sad ovdje dalje ide...

7. Zapadni poslovni centar, na Trnju...
8. Zapadni poslovni centar, mahom na Trešnjevci...
9. Mega-nebodersko naselje, iza njega...
1662572341151-png.3787143

1668101674993.png

B4-DC0-A1-F-7-C82-409-B-B596-914-F0935-B796.jpg

.
Bio sam u Zagrebu 1981..nista se nije promenio...... :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Znam, treba da se ide u školu i nakon toga pomogne oko kuće. Međutim, ono vremena što imaš, ti ne posvećuješ temama za koje se obično zanimaju normalna ljudska bića, već lečiš komplekse na par tačno određenih tema i sličnima koje se u međuvremenu pojave :lol:
Šta se sekiraš koju qurac, i objašnjavaš nepotrebno...?
Preseli se u Zagreb, odaberi jedan od mnogobrojnih zagrebačkih centara, i počni živjet ko čovjek. Zagreb je sve ono što Srbi žele da je Srbija i Beograd. Najveći grad u europi. Hrvati su namlatili Turke, zgazili NATO i Ujedinjene Narode, vladaju borilačkim športom, imaju najjače navijačke grupe na svijetu, najljepše žene, vrh nogometaše, najljepše more i ukazuje nam se Bog u Međugorju. Osjeti ćeš olakšanje, i reć samom sebi: Pa zašto ja do sad živio s ovim debilima...?
Magična slika zove svakog Srbina, kojemu je teško, da dodje ovdje postat sparing partner VeleHrvatima, gospodarima stvarnosti. Uvijek nam fali sparing partnera. Ugledaj se na Nikolu Teslu i Svetozara Borojevića. I oni su počeli kao sparing partneri Hrvatima, vidi kako su daleko došli...
1668199575295.jpeg

.

Poslednja izmena:

Back