MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 35.420
Brate Tarabiću, ti li si?EU propada
do 2027.
najkasnije
Hrvati žaliće
što se sada
raduju
MJK
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate Tarabiću, ti li si?EU propada
do 2027.
najkasnije
Hrvati žaliće
što se sada
raduju
MJK
Brate Tarabiću, ti li si?

Što ne volim kad mi neko pokvari zezanje.Brate Tarabiću, ti li si?
Ne zanimaju me teme koje se tiču Srbije jer ne pratim situaciju kod vas.Da te utešim, jebivetar jesi, ali ne mogu da pronađem reči utehe za to što nisi pametan. Nije reč o zujanju, već o tome da ti učestvuješ na tačno određenim temama i sve su u skladu sa tvojim lečenjem kompleksa, dok te nema na nečemu opuštajućem i što nema veze sa tvojim kompleksima. Ovo je ogroman forum, postoji milion različitih tema, a to što je tebe moguće pronaći samo na onima gde misliš da će ti kompleksi nestati dovoljno govori o sklopu tvoje juvenilne ličnosti. Nisam hteo da upotrebim naziv zakržljali, jer će to kod tebe doći kasnije kad odrasteš, a za sada je samo reč o tome da si nezrelo dete![]()
Ne zanimaju me teme koje se tiču Srbije jer ne pratim situaciju kod vas.
Što ostaje nije puno jer su nestali tipovi koji su svakodnevno otvarali barem jednu temu od Hrvatskoj i Hrvatima.

Dosadan si, gdje piše da moram oblijetati svaku temu?Ali, takođe postoje teme koje nemaju veze ni sa Srbijom ni sa Ustaškom, već se prosto radi o običnim životnim stvarima koje nisu vezane za pripadnost određenoj naciji ili pokušaju nacije u vašem slučaju. Čim te ni tamo nema, vraćamo se na tezu da si ovde kako bi lečio komplekse![]()
Dosadan si, gdje piše da moram oblijetati svaku temu?

Nemam vremena za to.Ne piše, ali normalna ljudska bića imaju različita interesovanja. Tu je sport, tu su putovanja, kultura, umetnost, zabava, širok spektar svega i svačega. Od celog tog spektra, tebe ima na temama gde se pominje srpski otpad plus o ratu u Ukrajini. Kao što rekoh, kompleksi![]()
Nemam vremena za to.

Srbija se protiv zapada opredelila 27.3.1941.Znas kako, Srbija se 87. opredelila protiv zapada. A sada oce da se **** sa zapadom, ne ide to tako...
Bio sam u Zagrebu 1981..nista se nije promenio......Prethodno nabrojane slike redom pokazuju:
1. Poslovni centar Radnička...
2. Držićeva avenija, trnjanski kvartovi oko nje...
3. Donji grad, Martinovka i dio centralnog NZG...
4. Vukovarska...
5. Poslovni centar Savska...
6. Zapadno Trnje uz zeleni most...
I sad ovdje dalje ide...
7. Zapadni poslovni centar, na Trnju...
8. Zapadni poslovni centar, mahom na Trešnjevci...
9. Mega-nebodersko naselje, iza njega...
![]()
![]()
![]()
.

Bio sam u Zagrebu 1981..nista se nije promenio......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sve je to OK, bila sam u Marseju pre 18 dana i kad me pitaju koje je veličine kažem "Ko Zagreb onako.".
Ali ti slike ne obuhvaćaju ova neboderska naselja, gore po brdima, da ne bi bilo zabune...!!!
![]()
Obecavam necu vise nikada.....Nemoj molim te da mu drmaš kavez, sad će ponovo da počne da postavlja klipove borbi nekih tamo kržljavaca, a ne dao Bog da mu padne na pamet da postavlja svoje slike "izvajanog tela hrvatskog ratnika"![]()

Obecavam necu vise nikada.....![]()
![]()
![]()
![]()

Šta se sekiraš koju qurac, i objašnjavaš nepotrebno...?Znam, treba da se ide u školu i nakon toga pomogne oko kuće. Međutim, ono vremena što imaš, ti ne posvećuješ temama za koje se obično zanimaju normalna ljudska bića, već lečiš komplekse na par tačno određenih tema i sličnima koje se u međuvremenu pojave![]()
Sve je to OK, bila sam u Marseju pre 18 dana i kad me pitaju koje je veličine kažem "Ko Zagreb onako."
DonekleJeli ti izgledaš kao na avataru...?
.