Odoh u baštu..

Plant

Aktivan član
Poruka
1.576
Gde ste? Svi po baštama ?
Danas zalivam đubrivima, pokrivam tresetom i kompostom, . i malčiram kiselim ovu našu crnicu.. i sadim malo ruže,.. malo dan.i.noć.. malo orezujem drvca i muškatle...
I tako. A vi ?

odo'....

Jasna

Legenda
Moderator
Poruka
71.823
Na mojoj pijaci za sada ima samo zelja, mladih kopriva, blitve prošlogodišnje i celera.
Beli luk je nikao i grašak.

Jagorčevina juče slikana u bagremovoj šumi.

20230316_150122.jpg

Plant

Aktivan član
Poruka
1.576
Krenuo sam sa ozbiljnijim prolećnim radovima,.. Uhvatila leđa, pa sam jutros dopunio elan iz čašice,.. zbog leđa,.. :) .
Uvek se setim svog đeda,.. on je išao u nadnicu,.. i bio je visok,.. kaže" Bole leđa, džaba ti forinte" - tada se ovde zarađivalo u forintama...
Uradio sam danas pola od planiranog,.. samo ne znam jel zbog leđa,. ili zbog dopinga :mrgreen: .. inače je to dozvoljeni voćni doping,.. ide fino uz jutarnju kaficu,.. a i uz drugu,.. .. :rumenko: zbog cirkulacije,..:lol: Trebam da dosejem travu, pre neke kiše,.. da posadim 10-ak ruža i tri dijantusa,.. ono morsko cveće,.. Lagisternia indika (tako neš') ,.. dve vinove loze, jedan kivi,... too sutra,.. a rakijicu ću samo jednu,...
Sutra smo u BG. u hram Sv. Save,
Nedeljom se ide u crkvu,.. prepodne,... :lol: ali mi ćemo prvo na selo, pa posle ručka u crkvu.

Auu, pa to ne bude sutra, nego danas,... :D