Odnosi sa bivšima

Ја хоћу рећи да раскид ма какав да је био, не може ретроактивно поништити све оно што је било добро и у чему си уживала прије раскида.

На који си ти то начин покушавала и било је безуспјешно, чак кад је у питању и пролазни секс?
Pa ono, pokušali smo se videti opet, u par navrata (sa par osoba) jednom je došlo i do poljubaca u vrat, ali ostala sam hladna. Sve je prošlo.

Samo mi se sa 1 osobom desilo da smo se posle raskida videli par puta i imali sex, jer smo veoma bliski uvek bili i lepo se slažemo, ali ništa to nije bilo nešto... Kao da se samo sećamo. Mislim da bi se takvi odnosi morali graditi potpuno iz početka. I to samo ako nije bilo teških reči i loše energije.
 
Održavate li kontakte sa bivšima? Družite li se možda? Čujete li se više nego što treba zbog dece ako ih imate?

Ja ne sa bivšim devojkama, ali ako bih imao decu samo bih održavao strogo korektan odnos zbog dece i ništa više.
Ne smatraš je prijateljem ?
Misliš da bi mogla da ti naudi ?
Nije vam bilo lepo zajedno ? ( naravno bilo je i onoga suprotnog,.. manje, što treba zaboraviti)
Ručkovi i gozbe sa bivšom partnerkom i njenim novim muškarcem i eventualno sa mojom novom izabranicom ni pod tačkom razno.
Daa, tu se slažem,.. sit sam kad ih vidim :rotf:
 
mislim da je bila ova tema letos. nijedan bivši mi se nije pokazao dovoljno kvalitetnim da ga zadržim u životu, inače jesam za lepe odnose sa bivšima

zapravo sam skoro i imala seriju javljanja bivših partnera, neki su hteli obnovu odnosa, neki su hteli samo razgovor. nažalost, prerasla sam ih + nikad im više ne bih dala besplatan pristup svojoj energiji

čuj, razgovor. besplatno??
 
Pre neki dan naleteo na simpu od pre par godina iz jedne sad u drugu kladionicu. Tada bilo je nekog sitnog svidjanja, ali nije preraslo ni u šta. Prosto stalno su se vrteli drugi oko nje, ona isto voli da skuplja poene. Sad samo smo malo u dve, tri rečenice pricali kako si, sta ima. Posle nastavila nesto drugo da razgovara sa koleginicom i opet o nekim momcima koji dolaze. Imam utisak da radi samo zato što ima momaka puno. S jedne mi je drago sto sam je video imali smo ok odnos cesto dolazio, sedeo, znamo se. Samim tim bilo mi je glupo da je iskuliram u fazonu znam je samo iz vidjenja necu da se javim.
 

Back
Top