Odnosi sa bivšima

Mjok, moje veze (kojih nije bilo puno i bile su "duge") su se završavale vrlo jednostavno. Trpim, šutim, čekam da se promijeni. Kako ne dođe do toga napravim brz i kratak rez. Ali uvijek kulturno, bez teških riječi, bez teatralnosti.
Људи се не мијењају тек тако, а ја мислим ни уопште.
Ето то си на личном примјеру видјела.

Лично могу да имам. Када се заврши љубавнички однос за мене се заиста завршио и ништа ме више ту не жуља. Ако је ОК човек зашто бити груб и неваспитан? Па те људе познајемо боље него већину других.

Раскид је све оно што је било прије раскида добро и лијепо поништио.
Ne obavezno. Ukoliko je raskid bio na nivou 😏, ostaju lepa sećanja.

No, ja sam baš jutros razmišljala, sve što je ranije bilo, baš svi koji nisu aktuelni iz ove god, ni sa kim ne bih više mogla da budem, baš nikako, ni prolazan sex. Pokušala sam to par puta ali bezuspešno. No, ako je raskid bio razuman nema loše volje već lepog sećanja. Ali opet, ne živi se od sećanja, treba gledati napred.

Ne obavezno. Ukoliko je raskid bio na nivou 😏, ostaju lepa sećanja.

No, ja sam baš jutros razmišljala, sve što je ranije bilo, baš svi koji nisu aktuelni iz ove god, ni sa kim ne bih više mogla da budem, baš nikako, ni prolazan sex. Pokušala sam to par puta ali bezuspešno. No, ako je raskid bio razuman nema loše volje već lepog sećanja. Ali opet, ne živi se od sećanja, treba gledati napred.
Ја хоћу рећи да раскид ма какав да је био, не може ретроактивно поништити све оно што је било добро и у чему си уживала прије раскида.

На који си ти то начин покушавала и било је безуспјешно, чак кад је у питању и пролазни секс?

Back