Dragana platno beleše na ohridski te izvori.Sećaš li se Sanja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dragana platno beleše na ohridski te izvori.Sećaš li se Sanja
Da li možeš da zaboravišSećaš li se Sanja
Ili se samo javim i produžim dalje.Pozdravim se ako ne mogu izbjeći susret.
Компликовани и тешки разлази су то били код тебе?Pozdravim se ako ne mogu izbjeći susret.
Mjok, moje veze (kojih nije bilo puno i bile su "duge") su se završavale vrlo jednostavno. Trpim, šutim, čekam da se promijeni. Kako ne dođe do toga napravim brz i kratak rez. Ali uvijek kulturno, bez teških riječi, bez teatralnosti.Компликовани и тешки разлази су то били код тебе?
Људи се не мијењају тек тако, а ја мислим ни уопште.Mjok, moje veze (kojih nije bilo puno i bile su "duge") su se završavale vrlo jednostavno. Trpim, šutim, čekam da se promijeni. Kako ne dođe do toga napravim brz i kratak rez. Ali uvijek kulturno, bez teških riječi, bez teatralnosti.
Е то је тужно.obrisani iz zivota
pfftЕ то је тужно.
Можда због тога док си била са њим што те чинио срећном и шта је било све добро.pfft
sta ce mi bivsi u zivotu?
zbog toga se zove bivsi
Strogo profesionalni.Какви могу бити односи ако си са неким заједно?
ne vec zbog toga sto smatram da nema sta da trazi u mom zivotu ako smo raskinuliМожда због тога док си била са њим што те чинио срећном и шта је било све добро.
prijatelju....zamisli izadjes na ulicu,udari te auto,pogodi zalutali metak,raznese bombas samoubica,padne ti klavir na glavu....... po tebi covjek ne treba da ima sex dok mu partnerka ne donese napismeno sanitarnu saglasnost od izabranog ljekaraI navučeš neku bolest i šta onda? Lekovi, antibiotici, injekcije u najmanju ruku.
Samo sa proverenom ženom za koju sam siguran da sam joj trenutno jedini. Sve ostale su čista opasnost za prenos boleština.po tebi covjek ne treba da ima sex dok mu partnerka ne donese napismeno sanitarnu saglasnost od izabranog ljekara
xaxaxa....nikad ne mozes biti siguranSamo sa proverenom ženom za koju sam siguran da sam joj trenutno jedini. Sve ostale su čista opasnost za prenos boleština.
Pa paziš, pratiš situaciju, čim osetiš nešto da nije u redu preduzimaš nešto. Šta god, ako je nahvataš ostaviš je i kraj priče. I suprtotno takođe, ako žena nešto posunja treba d nađe način da proveri. Niko ne voli da ga neko vuče za nos.xaxaxa....nikad ne mozes biti siguranbez obzira sto tvrdi da si joj jedini
.....i prvi...
![]()
Раскид је све оно што је било прије раскида добро и лијепо поништио.ne vec zbog toga sto smatram da nema sta da trazi u mom zivotu ako smo raskinuli
Ne obavezno. Ukoliko je raskid bio na nivouРаскид је све оно што је било прије раскида добро и лијепо поништио.
Ја хоћу рећи да раскид ма какав да је био, не може ретроактивно поништити све оно што је било добро и у чему си уживала прије раскида.Ne obavezno. Ukoliko je raskid bio na nivou, ostaju lepa sećanja.
No, ja sam baš jutros razmišljala, sve što je ranije bilo, baš svi koji nisu aktuelni iz ove god, ni sa kim ne bih više mogla da budem, baš nikako, ni prolazan sex. Pokušala sam to par puta ali bezuspešno. No, ako je raskid bio razuman nema loše volje već lepog sećanja. Ali opet, ne živi se od sećanja, treba gledati napred.