Međuljudski odnosi a ne seksualni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma da...ima svega...nema toga psihologa koji moze definisati odnose....sretnete se....desi se sex....ali ne i nastavak odnosa....veze...Pa desi se jer se održavaju kontakti. Stara ljubav zaborava nema staro je pravilo.
Neko drugi to redovno kreše a ti ako stigneš da uletiš u raspored?ma da...ima svega...nema toga psihologa koji moze definisati odnose....sretnete se....desi se sex....ali ne i nastavak odnosa....veze...
ma neka krese...sretno mu bilo....ja samo mozda uletim kad mi se ulece....i izletim....da im ne remetim romansu....Neko drugi to redovno kreše a ti ako stigneš da uletiš u raspored?
A neku bolest što možeš da navučeš?ma neka krese...sretno mu bilo....ja samo mozda uletim kad mi se ulece....i izletim....da im ne remetim romansu....
pa valjda znas sa kim spavas....moze svasta da ti se desi u zivotu...i bolest ne vezano za seksualni odnos...i da stradas u saobracaju....i na pjesackom....ne razmisljaj na taj nacin. postoji i zastita....a i vidis sa kim imas odnos...A bolest što možeš da navučeš?
Odakle ti znaš s kime se ona ili on kreše? Možda su njihovi partneri promiskuitetni a ne oni?pa valjda znas sa kim spavas....moze svasta da ti se desi u zivotu...i bolest ne vezano za seksualni odnos...i da stradas u saobracaju....i na pjesackom....ne razmisljaj na taj nacin. postoji i zastita....a i vidis sa kim imas odnos...
ne govorim na nacin-tipa...lesim ne gasim se....nego jednostavno...desi se...budes sa nekim ko ima partnera....jbg,nismo maliOdakle ti znaš s kime se ona ili on kreše? Možda su njihovi partneri promiskuitetni a ne oni?
I navučeš neku bolest i šta onda? Lekovi, antibiotici, injekcije u najmanju ruku.ne govorim na nacin-tipa...lesim ne gasim se....nego jednostavno...desi se...budes sa nekim ko ima partnera....jbg,nismo mali
Možeš li da u svaku temu ne unosiš pitanja u vezi sa promiskuitetom?I navučeš neku bolest i šta onda? Lekovi, antibiotici, injekcije u najmanju ruku.
Nisam ja započeo nego Jasna nije razumela o čemu se radi, a radi se o međuljudskim odnosima među bivšima a ne o seksualnim odnosima.Možeš li da u svaku temu ne unosiš pitanja u vezi sa promiskuitetom?
Sada se priča o nečemu drugom, tj sam si postavio temu.
Ovako svako svoju temu navodiš na isto.
Nije u redu to što radiš. Ona je napisala da odnosi posle raskida zavise od seksualnih odnosa tokom veze. I to je to. Šta tu nije jasno?Nisam ja započeo nego Jasna nije razumela o čemu se radi, a radi se o međuljudskim odnosima među bivšima a ne o seksualnim odnosima.
Onda neka ne piše šturo nego neka lepo objasni šta je htela da kaže.Nije u redu to što radiš. Ona je napisala da odnosi posle raskida zavise od seksualnih odnosa tokom veze. I to je to. Šta tu nije jasno?
Ako je to tebi nebitno, nije njoj. Dakle tema je opšta i odnosi se na odnose sa bivšima.
Prosto ovo je već ne znam koji put da ti ne čitaš ljude pažljivo. Nije pisala o seksualnim odnosima POSLE rastanka već za vreme veze, linkovala ti je svoj post. Čitaj pažljivije i neće biti problema u razgovorima.Nisam ja započeo nego Jasna nije razumela o čemu se radi, a radi se o međuljudskim odnosima među bivšima a ne o seksualnim odnosima.
Ti nisi dovoljno skoncentrisan.Onda neka ne piše šturo nego neka lepo objasni šta je htela da kaže.
Ti nisi dovoljno skoncentrisan.
Iz ove njene rečenice ja nisam mogao da zaključim da je mislila na seksualne odnose.Pa sad.. sve zavisi od toga kakvi su nam odnosi bili dok smo bili zajedno..![]()
zato ti je posle pojasnila. rekla je "mislila sam na sexualne odnose".Iz ove njene rečenice ja nisam mogao da zaključim da je mislila na seksualne odnose.
Какви могу бити односи ако си са неким заједно?Pa sad.. sve zavisi od toga kakvi su nam odnosi bili dok smo bili zajedno..![]()
Da. Ljudi koji ovuda pišu, baš retko kad na to misle.Iz ove njene rečenice ja nisam mogao da zaključim da je mislila na seksualne odnose.
Tema je odnosi među bivšim partnerima i misli se da mešuljudske odnose kao što je i objašnjeno u uvodnom postu, i ti se javljaš i spominješ odnose i sad neko treba da sanja da ti misliš na seksualne odnose? Moraš da budeš konkretna.Da. Ljudi koji ovuda pišu, baš retko kad na to misle.