Odnosi sa bivšima

Meliot

Elita
Poruka
22.163
Održavate li kontakte sa bivšima? Družite li se možda? Čujete li se više nego što treba zbog dece ako ih imate?

Ja ne sa bivšim devojkama, ali ako bih imao decu samo bih održavao strogo korektan odnos zbog dece i ništa više. Ručkovi i gozbe sa bivšom partnerkom i njenim novim muškarcem i eventualno sa mojom novom izabranicom ni pod tačkom razno.

Poslednja izmena:
Обожавам бивше.

Са свим својим бившим девојкама које су хтеле, наставио сам да имам супер однос.
svaka ti cast.

ja uvek napravim scenu dostojnu da me ona sutne da ne bi ja bio zlikovac i djubre.... a ona da ima makar uvrnutu satisfakciju da mi je eto dala nogu... ako je to makar malo utesi u sta sumnjam.

repovi koji ti se vuku su generalno dobra a i losa stvar...dobra jer te podsecaju da si imao bogat i sadrzajan zivot pun poznanstava i veza, a losa da si imao zivot pun pogresnih poznanstava i veza :lol:

Održavate li kontakte sa bivšima? Družite li se možda? Čujete li se više nego što treba zbog dece ako ih imate?

Ja ne sa bivšim devojkama, ali ako bih imao decu samo bih održavao strogo korektan odnos zbog dece i ništa više. Ručkovi i gozbe sa bivšom partnerkom i njenim novim muškarcem i eventualno sa mojom novom izabranicom ni pod tačkom razno.
7xyruo.jpg

Back