Odnosi između starijih žena i mlađih muškaraca

DaRkGuitaRist88

Ističe se
Poruka
2.227
Starija moze da hoce mladjeg samo i iskljucivo sa parama a mlad momak sa parama hoce isto mladju dok mlad momak sa malo para uzima sta mu se da a starijim kokama treba neko finansijski stacioniran te taj mlad momak sa malo para otpada mada se neka zezne ako taj mlad momak vesti laze i ne moze da odrzi.
Starije zene vole mlade momke ali samo sa parama tj one koje su finansijski stabilni.

Mladom momaku sa parama ne treba starija koka on trazi mladju.

Mlad momak sa malo para hoce sve sto mu se nudi pa i starije ali on otpada kod starije jer one hoce nekog sa cvrscim novcanikom ne samo sa cvrstim alatom te on moze da zezne i izlaze stare koke ako je dobar u tome da laze kao da ima dovoljno para i onda on ka.a ali te veze kratko traju i neodzive su...

Zato je to sve ipak retkost i uglavnom na kratke staze...🙂

Miris Pokošene Trave

Buduća legenda
Moderator
Poruka
26.632
Starije zene vole mlade momke ali samo sa parama tj one koje su finansijski stabilni.

Mlad momak sa malo para hoce sve sto mu se nudi pa i starije ali on otpada kod starije jer one hoce nekog sa cvrscim novcanikom ne samo sa cvrstim alatom te on moze da zezne i izlaze stare koke ako je dobar u tome da laze kao da ima dovoljno para i onda on ka.a ali te veze kratko traju i neodzive su...

A zaboga

A šta ako je starija žena stabilna sa parama a mladji čovek takodje stabilan sa parama ?

Gost 436569

Domaćin
Poruka
3.580

A zaboga

A šta ako je starija žena stabilna sa parama a mladji čovek takodje stabilan sa parama ?

Znači moguće su sledeće kombinacije:

On mlad + pare:heart:Ona mlada + pare
On mlad - pare:heart: Ona mlada - pare
On star + pare :heart:Ona mlada + pare
On star + pare :heart:Ona mlada - pare
On star - pare :heart:Ona mlada + pare
On star - pare :heart:Ona mlada - pare
On mlad - pare :heart:Ona mlada + pare
On mlad + pare :heart:Ona mlada - pare

I plus sve te kombinacije da je ona stara, odnosno starija, dakle 16 mogućih opcija!

Upravo napisah svoj najgluplji post na Krsti do sad. Doviđenja! :lol:

Poslednja izmena:

Frederick_

Domaćin
Poruka
3.618
Zena 10-15 godina starija od muskarca, i taj muskarac, imaju slicni skesualni apetit.

Ja kad sam imao 20-30 godina, od gomile vrsnjakinja, samo jedna je imala apetit ravan mom. Ostale nisu mogle da me isprate. Skoro svaki momak u tim godinama moze da se seksa koliko hoces, ali cure retko koja.

Dok zene starije 10-15 godina od mene su mi bile ravne po apetitu, i zato je seks sa njima tada bio vrh!

Da sam se jace zaljubio u neku od tih starijih ljubavnica, ne bi mi bio problem da ostvarim i dugu i ozbiljnu vezu.

Darth Vader

Buduća legenda
Poruka
28.781
Znači moguće su sledeće kombinacije:

On mlad + pare:heart:Ona mlada + pare
On mlad - pare:heart: Ona mlada - pare
On star + pare :heart:Ona mlada + pare
On star + pare :heart:Ona mlada - pare
On star - pare :heart:Ona mlada + pare
On star - pare :heart:Ona mlada - pare
On mlad - pare :heart:Ona mlada + pare
On mlad + pare :heart:Ona mlada - pare

I plus sve te kombinacije da je ona stara, odnosno starija, dakle 16 mogućih opcija!

Upravo napisah svoj najgluplji post na Krsti do sad. Doviđenja! :lol:
Očekivana inflacija.
IMG_20230226_094020.jpg

Znao sam. :)

...

Paula

black cat
Moderator
Poruka
19.352
Zena 10-15 godina starija od muskarca, i taj muskarac, imaju slicni skesualni apetit.

Ja kad sam imao 20-30 godina, od gomile vrsnjakinja, samo jedna je imala apetit ravan mom. Ostale nisu mogle da me isprate. Skoro svaki momak u tim godinama moze da se seksa koliko hoces, ali cure retko koja.

Dok zene starije 10-15 godina od mene su mi bile ravne po apetitu, i zato je seks sa njima tada bio vrh!

Da sam se jace zaljubio u neku od tih starijih ljubavnica, ne bi mi bio problem da ostvarim i dugu i ozbiljnu vezu.
Dok nisam prešla bila 40 nisam ni mislila koliko ima muškaraca od 20 i nešto i 30 i nešto koji vole žene starije od njih. Bukvalno lažu na aplikacijama da imaju više godina samo da bi upali nekoj u vidokrug. A onda se nekad ispostavi da ima devojku ili ženu vršnjakinju. Znači ne ono neiskusan.

86bogomoljka

Legenda
Poruka
51.521
Нека се виђа ко са ким хоће. Ако су обоје пунолетни нема нико право да се меша.
Лично ме не привлаче млађи. Некако сам рано прошла кроз искуство кроз које тек сада пролазе неке моје вршњакиње и за толико се осећам старијом од њих. Не физички, искуствено. И утолико ми и треба такав мушкарац. Са неком причом иза себе па и са критеријумима другачијим од оних млађих.

PerfectOne

Vitača Milut
Poruka
29.487
Zašto starije žene vole mlađe muškarce?
Jedini mladji muškarci koje volim su moji sinovi. :heart:

možda da probaš da postaviš temu na psihologiju…
malo je klizavo na ljisu pisati otvoreno o zaljubljivanju u tri generacije pre ili posle tvoje

čak je i razlika od deset godina teško prihvatljiva na duže staze.
ali evo da dam doprinos tvojoj temi sa aspekta ljubavi ili sexa…

na primer ako bi mlada žena bez iskustva odabrala taticu da je nauči trikovima
to ne znači da je zaljubljena u čiču sa upitnom erekcijom, samo znači da želi inicijaciju u perverzni svet matorih jaraca
da bi se posle pokazala pred likom koji ima isto godina kao i ona
i koji ide kući posle sastanka češkajući se po glavi jer ne mož da shvati šta ga je snašlo….:lol:

Poslednja izmena:

PerfectOne

Vitača Milut
Poruka
29.487
Сви волимо младе особе,
али за љубав (која укључује секс) потребно је да та млада особа
има и неке "старачке" особине (особине зреле особе).

Рецимо похотљивост.

Без тога нема секса !
Ако млада особа показује стид, невешта је, преплашена,
то по мом мишљењу може да пали само болеснике.

Било мушке или женске !
Recimo da li pohotljivost ukoliko je ne poseduješ može da se naruči preko Aliexpresa:think:

PerfectOne

Vitača Milut
Poruka
29.487
Dok nisam prešla bila 40 nisam ni mislila koliko ima muškaraca od 20 i nešto i 30 i nešto koji vole žene starije od njih. Bukvalno lažu na aplikacijama da imaju više godina samo da bi upali nekoj u vidokrug. A onda se nekad ispostavi da ima devojku ili ženu vršnjakinju. Znači ne ono neiskusan.
hej ali evo sada razmišljam, zašto bi zreloj ženi odgovarao mladji muškarac, iskustveno ne, mogla bi učiteljica da mu bude ali vizuelno da, zato što mladji muškarci nemaju harmoniku na vratu,…mnogo je lepše imati na sebi nekoga kome se vide rebra .:lol:, umesto čvarci i špriceri
znači vizuelno pun pogodak.
iskustveno - zero point.

PerfectOne

Vitača Milut
Poruka
29.487

haha pa ovo opet isto ko u prvom postu
ali bar si vodio računa o proredu što jes, jes…