Odnosi Hrvatske i Afrike...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
27.719
...

Jedan autorski osvrt na relacije Hrvatske i Afrike u pogledu interasistickog miksanja kojem se @Jugoslav Čvarak odavno nada...

Srbija je to davno pregrmila da smo dobri sa Afrikom....Sad jos samo cekamo ove investitore iz Ekvatorijalne Gvineje...Predsednik je sredio...stizu...

Ali za Hrvatsku je to novi proboj...na Africki kontinent...

Prvo je bila ona afera sverca dece iz Konga beše za porodice u Hrvatskoj... Jugoslav zna koja ekipa je tako svercala decu...

A gle sad Jugo...dok ti botujes za SNS i HDZ...ovu belu tetku smotao 25 godina mladji fudbaler iz Nigerije...verovatno joj do sad i zabio het trik...
Ali, ona je njega smuvala...iskusna tetka...zna da meša...a on ima misker...i nasli se...

Hrvatska glumica objavila fotografije s vjenčanja u Nigeriji: Udala se za 26 godina mlađeg nogometaša
https://www.klix.ba/magazin/showbiz...urce=projectagora&utm_medium=contentdiscovery
b_241128048.jpg

241128048.1_xl.jpg

...

Afrika

Dino Dvornik

Afrika Lyrics

[Strofa 1]
Kao ružno pače rodila me moja mala mamica
Al’ umjesto labuda postao sam prava ritam ludnica
I dok su drugi ispred moje kuće balun samo igrali
Ja i ti smo stalno afro-ritam, dušo, svirali

[Predrefren]
U ritmu sam ja svira, u ritmu sam te dira
U ritmu sam te pipa, u ritmu moto džipa

[Refren]
Afrika to je moj bit, Afriku voli cili svit
Afrika to je moj bit, Afriku voli cili Split

[Bridge]
Afrika
Afrika
Afrika
Afrika

[Strofa 2]
I dok su drugi isprid moje kuće balun igrali
Ja i moj bend smo stalno afro-ritam svirali
U duši i mom tijelu samo Afrika mi ostala
A ti si, srce, negdje, nemam pojma, nestala

...

Jedan autorski osvrt na relacije Hrvatske i Afrike u pogledu interasistickog miksanja kojem se @Jugoslav Čvarak odavno nada...

Srbija je to davno pregrmila da smo dobri sa Afrikom....Sad jos samo cekamo ove investitore iz Ekvatorijalne Gvineje...Predsednik je sredio...stizu...

Ali za Hrvatsku je to novi proboj...na Africki kontinent...

Prvo je bila ona afera sverca dece iz Konga beše za porodice u Hrvatskoj... Jugoslav zna koja ekipa je tako svercala decu...

A gle sad Jugo...dok ti botujes za SNS i HDZ...ovu belu tetku smotao 25 godina mladji fudbaler iz Nigerije...verovatno joj do sad i zabio het trik...
Ali, ona je njega smuvala...iskusna tetka...zna da meša...a on ima misker...i nasli se...

Hrvatska glumica objavila fotografije s vjenčanja u Nigeriji: Udala se za 26 godina mlađeg nogometaša
https://www.klix.ba/magazin/showbiz...urce=projectagora&utm_medium=contentdiscovery
b_241128048.jpg

241128048.1_xl.jpg

...

Afrika

Dino Dvornik

Afrika Lyrics

[Strofa 1]
Kao ružno pače rodila me moja mala mamica
Al’ umjesto labuda postao sam prava ritam ludnica
I dok su drugi ispred moje kuće balun samo igrali
Ja i ti smo stalno afro-ritam, dušo, svirali

[Predrefren]
U ritmu sam ja svira, u ritmu sam te dira
U ritmu sam te pipa, u ritmu moto džipa

[Refren]
Afrika to je moj bit, Afriku voli cili Split

[Bridge]
Afrika
Afrika
Afrika
Afrika

[Strofa 2]
I dok su drugi isprid moje kuće balun igrali
Ja i moj bend smo stalno afro-ritam svirali
U duši i mom tijelu samo Afrika mi ostala
A ti si, srce, negdje, nemam pojma, nestala
😡

Neka se ne vraćaju u Hrvatsku.

🐈‍⬛🐈‍⬛

Ti Amerikanac gledaj svoja posla.

😡 🐈
kolektivni zapad, i vi cro sa njima prosto uzivate u pederskom ritualu guzenja ukrajinaca, placate i voajerisete kako ih ruje guze

sad smo mi strejt osvojili vlast u usa, a vas cemo odrati
u srbiji isto, ja ne stedim ni ovu pedersku politiku sns-a, koja je propala

Вучићев Ричард Гренел честитао Дан заставе Албаније: Захвални смо на вечном…

kolektivni zapad, i vi cro sa njima prosto uzivate u pederskom ritualu guzenja ukrajinaca, placate i voajerisete kako ih ruje guze

sad smo mi strejt osvojili vlast u usa, a vas cemo odrati
u srbiji isto, ja ne stedim ni ovu pedersku politiku sns-a, koja je propala

Вучићев Ричард Гренел честитао Дан заставе Албаније: Захвални смо на вечном…

Sve tačno, samo je i Amerika postala mnogo impotentna... :kafa:

Srbija je to davno pregrmila da smo dobri sa Afrikom....
Baš da znaš..evo nekoliko "poveznica"

* Srbija je posta kolonija kojekakvih osvajača za zapadne(prečanske)..strane. Uključujem tu balvanaše i busijaše koji su po hitnom postupku ekspeditirani iz jedne... Srbiji, susjedne države. Umislili se da su Srbi.Drže sve poluge vlasti u Srbiji.
*Eksploatiraju se rudna i ina bogatstva Srbije a domaće, autohtono stanovništvo nema nikakve koristi od toga i preživljava sa dva jaja i na...parizeru. Ponekad dobiju malo sokića od jabuke i šampon za bebe.
*Naselja pa i veći gradovi nemaju pitku vodu.
*Glavni grad nema kanalizaciju.
*Zahvaljujući ponajprije kolonizatorima, Srbija je ostala bez dijela svoga teritorija .Teritorija gdje je početak njene povijesti i gdje su joj svetinje. Nije na odmet reći i da se na tom teritoriju nalazi rudno bogatstvo..po procjeni oko 500 milijardi $.
*Kao i Afriku i Srbiju su preuzeli Kinezi i Rusi

Sve u svemu došlo je do toga da je Srbija postala ...Afrika bez struje i da je taslači ko i kako stigne. Autohtonom stanovništvu želim oporavak ali je očito da se najprije Srbija mora osloboditi kolonijalnog jarma

I... @Grom_sa_neba! ...jel' Srbija pregrmila? Nije još..

* Srbija je posta kolonija kojekakvih osvajača za zapadne(prečanske)..strane. Uključujem tu balvanaše i busijaše koji su po hitnom postupku ekspeditirani iz jedne... Srbiji, susjedne države. Umislili se da su Srbi.Drže sve poluge vlasti u Srbiji.
*Eksploatiraju se rudna i ina bogatstva Srbije a domaće, autohtono stanovništvo nema nikakve koristi od toga i preživljava sa dva jaja i na...parizeru. Ponekad dobiju malo sokića od jabuke i šampon za bebe.
*Zahvaljujući ponajprije kolonizatorima, Srbija je ostala bez dijela svoga teritorija .Teritorija gdje je početak njene povijesti i gdje su joj svetinje. Nije na odmet reći i da se na tom teritoriju nalazi rudno bogatstvo..po procjeni oko 500 milijardi $.

Sve u svemu došlo je do toga da je Srbija postala ...Afrika bez struje i da je taslači ko i kako stigne. Autohtonom stanovništvu želim oporavak ali je očito da se najprije Srbija mora osloboditi kolonijalnog jarma

А-у коњушарчићу .. Тема није Србија већ како црња трпа хрватицу.

Srbija je jedina država koja je okupirana od Srba,kad bi nekome sa strane pokušao da objasnis,nema šanse da bi uspeo.Istina je da su Srbi koji vekovima živeu Srbiji potlačeni gore nego Srbi na Kosovu pod šiptarskom vlašću.

Back