Odnosenje uginulih zivotinja

zoohigijena radi te stvari.

premda ona je zaduzena za kucne ljubimce, nisam siguran da li su joj u nadleznosti i crkotine na ulici.
zovi ih i pitaj.

secam se tako je na brankovom mostu pre par godina na pesackoj stazi lezala crkotina skoro mesec dana, smrdelo je ko nista kad prolazis i na kraju ju je neko sklonio.

Само сам прочитао да на "западу" постоје спец. службе само да уклањају лешеве прегажених животиња. То сам гледао на "Анимал планет". То би требало и код нас да има. Исто тако и полиција за животиње.

I kod nas postoji odlagaliste, samim tim postoji odnos zoohigijena odlagaliste , propis, e sad moguce je da placa narucilac...za odnosenje lesine, a niko za odnosenje zive zivotinje..
Ne znam sta stalno nateruje ljude da bacaju otpad iz mesara na divlje deponije a ne odvezu ili pozovu deponiju....

Da li ce doci po pozivu da uklone uginule zivotinje zna li neko?
Vidim neka komunalna zoohigijena i jkp veterina dal ih zvati
Zgazili mace i danima ti isti tuda prolaze i nece da uklone, smradovi veci od tog smrada koji se siri
Mislim da dolaze po pozivu ali i napalte dolazak..bar je tako kod veterinara kada eutanazijom usmrte bolesnog ljubimca
Najbolje da ih pozoveš i pitaš za svaki slucaj da li se naplacuje ta usluga po pozivu ako uopšte hoce da dodju

Mislim da dolaze po pozivu ali i napalte dolazak..bar je tako kod veterinara kada eutanazijom usmrte bolesnog ljubimca
Najbolje da ih pozoveš i pitaš za svaki slucaj da li se naplacuje ta usluga po pozivu ako uopšte hoce da dodju

Normalno za to treba da postoji budžet a ne da naplaćuju od osobe koja nazove, nije zdravo da se raspada na otvorenom em smrdi em je grozno vidjeti

Džaba je nekome zlatnom kašikom jesti a dozvoljavati tako nešto

Back