Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
jer se ti salis? ne znam koliko ih je bilo i ne zanima me to, jer je za mene to istorija. kao sto je za mene istorija da su mi italijani fashisti ubili prababu koja je uz to bila hrvat za mene je dovoljan taj jedan zivot, nebi nikada licitirao o brojkama
a ti pokri se usima [moderator si i treba da budes neutralan a ne da ti dajes ban nekome jer se tebi nije svidela brojka] jer ne mozes ti da odredjujes koliko je bilo zrtava, nisi ti vlasnik istorije to pusti nek se dogovore istoricari i td
nazalost to je trebalo odavno da se utvrdi a posto nije sad svako spama brojku koja mu odgovara a kao sto rekoh ti nisi vlasnik istorije pa da ti kazes koiko ih je bilo sem ako kojim slucajem neko od tvojih nije ucestvovao u pokolju istih ili je cisto vodio evidenciju pokolja...
uz to znam da ce da neko komentarise da mi je prababa bila hrvat, bez obzira sto sam upravu, jer reagujem na zloupotrebu moderatorske funkcije [zivimo u srbiji gde je normalno na to gledati kao na neku najgoru rec]
Radi se o sledećem :
Jedino počinioci ovih zločina imaju interes da manipulišu brojkama i to u besramnim granicama ... U svetu mogu da postoje neslaganja u nekom procentu ali da neko na ovakav način hoće da se "opere" i sebi povrati civilizacijsku crtu - to ne može!
Da ne bih crtao linkove na spiskove žrtava Jasenovca, dao sam upozorenje, jer smo već mnogo puta prežvakali ovakve teme.
Tvoje i kao i svačije žrtve moraju da se poštuju.
Samo zamisli situaciju da ti dođe sad neki Italijan i počne da ti priča kako tvoja prababa nije ubijena, nego se motala oko vojnika, dirala im puške pa sebi slučajno opalila posred čela ... i to vezanih ruku na leđima ...
na njihovim forumima je zabranjeno pisati ćirilicom

него онима који се сада спремају да спавају и који ће сутра и даље да ми лепе етикете радикал