Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.616
ps. Naravno, toliko sam se umorio za tih 20 minuta, da mi je potreban odmor od 5 dana na Zlatiboru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali bi pre toga morala mečku da rodim....neka hvala![]()
hkm, jedino ako se pariš sa medjedom
Nemoj da si vulgaran...šala ti u opšte nije na mestu...i verujem da imaš toliko pameti da si razumeo šta sam htela reći![]()
Dobro, nije mi na mestu ( crni humor, ako si gledala pajtonovce ikad )
Evo šta sam pre pola sata spremao :
dve glavice crnog luka iseckao, tri čena belog iseckao, turio u tiganj oveći da se dinsta na masti i malo seckane slanine...kad se sve to prodinstalo, ubacio oko 300 grama svežih i isečenih bukovača, začinio sa origanom i posolio, poklopio i ostavio da se krčka ( povremeno promešati da ne zagori )..pre nego što sam skinuo sa vatre, u tiganj sam ulio još 3 živinska jaja, promešao još minut da se jaja ispeku u toj smesi i završio ( sa sve pripremom oko 20 minuta )
Šta će tebi onda žena, kad umeš da kuvaš?![]()
Sad ne znam šta da kažem.....sramota me....![]()
to se zove impotencija![]()
a da, to su oni pp koji kao da nisu![]()
Šta će tebi onda žena, kad umeš da kuvaš?![]()
ovakvom rasporedu bi se obradovao svaki muskarac....bar 1 mesecno i dosta....mada ja licno bi malo vise sexa ubacio....dorucak sex..rucak sex..vecera sex...treba se sagore kalorije![]()
Posle dobrog j'ebanja, muškarac treba dobro da se odmori za sledeću rundu sexa sa svojom voljenom ženom ili devojkom.
A da bi se muškarac odmorio, žena treba da postupi ovako :
- Ujutru mu skuvati kafu s Milkom ( čokoladom ) i obilan doručak
- Doneti mu dnevni časopis dok se odmara u dnevnoj sobi uz TV program
- Ne uznemiravati do ručka
- Spremati ručak sa što više ljubavi, mesa i gibanice sa sirom kao predjelom
- Pustiti ga da se odmori nakon ručka i popijene litre slatkog belog vina
- Dok spremate večeru ( morka riba ili pastrmka, tartar sos, kuvani beli krompir ), muškarac se zabavlja igrajući svoju omiljenu igricu na računaru
- Nakon večere, žena odlazi do igraonice i uplaćuje tiket sa dva prelaza u holandskoj trećoj ligi za kvote od 30
- Odlaze do bioskopa i gledaju neku laganu horor komediju ( žena je u obavezi da obezbedi i sedišta za zaljubljene ) , gde će se za vreme trajanja filma,ljubiti i maziti.
- Sada već odmoran i blago napaljen, muškarac sa ženom odlazi do kafića na par pića.
- Raspoloženiji muškarac i opuštenija žena odlaza do svoga stana ili kuće i kreću da se j'ebu....( j'ebati tako, da žena sutradan ponovi isti postupak, kao što je gore opisan )
Uživajte i prijatno.