odmor i plaćanje

Kad idete na odmor sa dečkom / devojkom, da li svako plaća svoj deo za smeštaj i prevoz, ili jedan plaća za oboje?

Nije čudno kad momak plati letovanje devojci, a šta kad je obrnuto, kad devojka plaća? :think:

Nista fino je kad bi ona meni platila odmor,odmah bi isao :)
A sto se tice ostalih stvari pa ako npr. ja radim i fino zaradjujem a ona studira,platio bi joj odmor,a ako oboje studiramo kao sto je sad situacija a jos nismo isli na odmor pa valjda bi svako svoj dio platio,a ako dobijem na bingu,lotu,zagrebi,kladionici pa platio bi joj odmor :)

Bejah jednom s nekom.. bila plavusa i, ono, ispostavilo se bas plavusa iz vica..
I sad ide bla, bla, pijemo po nesto, ja se gubim..
Doslo vreme da se ide, kad ona ceka..
A ja rekoh: pa da platimo?
A ona: jao, pa ja nisam ponela pare..
A ja rekoh, pa nista praces sudove..
I tako, platih za sebe :confused:..

Ja vise vas zene ne razumem :roll:..

Vidiš, to sa novcem ti je lako....Postoje dve sorte žena: prve koja te puste da platiš bez reči i druge koje se sa tobom svađaju 5minuta oko plaćanja ali u sebi i dalje misle da muškarac treba da finansira dejt. Tako da, moj ti je savet, koliko god da se buni....račun pripada tebi.
A i bre mnogo ste smotani. Retko koji tip ume taj deo sa keširanjem da uradi spontano, ono kao ćaska sa tobom i istovremeno vadi novčanik i sve nekako fino i lagano..... A ne dramska tišina, pa on uzme račun, pa bulji u njega 2minuta....pa zove konobara.....:dash:

Vidiš, to sa novcem ti je lako....Postoje dve sorte žena: prve koja te puste da platiš bez reči i druge koje se sa tobom svađaju 5minuta oko plaćanja ali u sebi i dalje misle da muškarac treba da finansira dejt. Tako da, moj ti je savet, koliko god da se buni....račun pripada tebi.
A i bre mnogo ste smotani. Retko koji tip ume taj deo sa keširanjem da uradi spontano, ono kao ćaska sa tobom i istovremeno vadi novčanik i sve nekako fino i lagano..... A ne dramska tišina, pa on uzme račun, pa bulji u njega 2minuta....pa zove konobara.....:dash:

Bar u početku muškarac treba da plaća. Zamisli, prvi sastanak, a on hoće da podelimo račun? :dash:

Bar u početku muškarac treba da plaća. Zamisli, prvi sastanak, a on hoće da podelimo račun? :dash:

:lol:bas sad razmisljam..uvek i sam placam i bas se pitam dokle..neko se razmece ok..ali kad je vreme da devojka pokaze da to nije u redu i da kad vec izlaze nonstop..kad prelazi u vezu..kad je vreme da se dele troskovi..mozda se naviknu pa kao bilo mi glupo da te ne uvredim:lol:

Aha! :mrgreen:
Ts, ts..
A pa gotovo sad, trazile dobile i vozdra..

Back