odmor i plaćanje

Kad idete na odmor sa dečkom / devojkom, da li svako plaća svoj deo za smeštaj i prevoz, ili jedan plaća za oboje?

Nije čudno kad momak plati letovanje devojci, a šta kad je obrnuto, kad devojka plaća? :think:

Zavisi od trenutka..
Ako idem negde, a ona ne moze sebi priustiti da ide sa mnom, ne vidim zasto ne bih platio ako sam u mogucnosti i njoj..

Smej se ti samo - valjda je i to znak da dobro reagujes na terapiju...

Reagujem dobro, jer sam upravu. Ja nisam sponzorusa, jer sam dovoljno bogata da sebi platim letovanje. Sa prethodnim sam raskinula, jer je bio skrtica, a sadasnji decko nema nesto para, pa ga ne smaram da idemo ponovo na more, ali trebalo bi da odem negde i u avgustu. Najgore od svega je sto je kompjuter postao dostupan i siromasnima, pa nam oni ovde za 2000 dinara brzog interneta mesecno prodaju pricu o skromnosti, a kada bi mogli sve pare da uzmu samo za sebe ne bi znali gde im je kraj. Cim je devojka lepa i atraktivna, a pri tom ima i moralne kvalitete, odmah je proglase za sponzorusu, jer im je krivo zato sto je nikada nece imati.

Reagujem dobro, jer sam upravu. Ja nisam sponzorusa, jer sam dovoljno bogata da sebi platim letovanje. Sa prethodnim sam raskinula, jer je bio skrtica, a sadasnji decko nema nesto para, pa ga ne smaram da idemo ponovo na more, ali trebalo bi da odem negde i u avgustu. Najgore od svega je sto je kompjuter postao dostupan i siromasnima, pa nam oni ovde za 2000 dinara brzog interneta mesecno prodaju pricu o skromnosti, a kada bi mogli sve pare da uzmu samo za sebe ne bi znali gde im je kraj. Cim je devojka lepa i atraktivna, a pri tom ima i moralne kvalitete, odmah je proglase za sponzorusu, jer im je krivo zato sto je nikada nece imati.

Ti si nepresusan izvor nekontrolisanog lupetanja...

Pa posto smo uglavnom bili u mom stanu na moru , ja sam bila sponzor :mrgreen::rumenko:
Finansije u vezi su za mnogo parove osetljiva tematika. Uglavnom smo ili racune raznih tipova delila na pola, ili mi nisu dali da platim jer oni rade a ja sam 'student' ( to valjda znaci da sam siromasna :think::sad2:) . Uglavnom podjednako.. Ne obracam paznju toliko na to...

Kad idete na odmor sa dečkom / devojkom, da li svako plaća svoj deo za smeštaj i prevoz, ili jedan plaća za oboje?

Nije čudno kad momak plati letovanje devojci, a šta kad je obrnuto, kad devojka plaća? :think:

Dok sam bila student, skoro uvek oni, jer pitanje je dal bi mogli roditelji tad to da mi priuste, a oni su radili, tako da je to bilo opusteno i normalno. :)
Od kako radim, fifty-fifty.:p

nisam išao na letovanje sa devojkama...
...nisam imao novac pa sam smatrao i sad smatram da je u tom slučaju bolje da sedim kući nego da me samo ona finansira a ja da blenem ko tele...

Poslednja izmena:
Postavila sam na Zenama pitanje a da vas pitam i ovde sta je normalno da plati decko ili devojka uglavnom jedan partner , sta je normalno da plate po pola ?
Na blago sablazanjavanje svih forumaskih gromada moram reci :mrgreen: da bih ja prihvatila da mi decko plati letovanje, mislim ako ima, sta da ne plati? Ili ako zena zaradjuje vise.. Evo crnka je napisala da je ona bila student , mislim , ok on je imao vise kesa. Ali znam muskarce koji ce reci da je to sponzorstvo.. Pa da li je?

Izvesti devojku na veceru , kupiti skup poklon ili odvesti je na odmor = sponzorstvo. U ocima mnogih. Onda sam ja sponzorusa :lol::sad2:

Uopste ne razumem cemu toliki problem oko toga.
Ako neko ima pa zasto da ne uradi nesto za nekog sto nema zato sto mu je stalo do tog nekog..
Ili ne mora da bude ni to. Jednostavno zeli to da uradi..
Uopste ne povezujem tu pricu sa sponzorstvom i tu potrebu da danas sve bude jednako..
Sta, znaci sada moram imati i devojku koja moze da priusti ono sto mogu i ja da neko tamo treci, outsajder i nebitan, ne bi rekao e, on nju sponzorise?

Pa imas agencije za.. pratnju ako zelis cist racun i kratak seh, i bice jeftinije :confused:..

ja sam u celom svom zivotu samo 1 poklon prihvatila od muskarca,i to zato sto sam ga mnogo volela,a sta danas osecam prema njemu--nemam pojma...iskreno,bojim se i da razmisljam o tome...

on je mnogo bogat,mogla sam da uzmem sta god hocu...kola ili stan...ne bi ni osetio...

ah angele...nisi ti guska...ti si stado gusaka...

Uopste ne razumem cemu toliki problem oko toga.
Ako neko ima pa zasto da ne uradi nesto za nekog sto nema zato sto mu je stalo do tog nekog..
Ili ne mora da bude ni to. Jednostavno zeli to da uradi..
Uopste ne povezujem tu pricu sa sponzorstvom i tu potrebu da danas sve bude jednako..
Sta, znaci sada moram imati i devojku koja moze da priusti ono sto mogu i ja da neko tamo treci, outsajder i nebitan, ne bi rekao e, on nju sponzorise?

Pa imas agencije za.. pratnju ako zelis cist racun i kratak seh, i bice jeftinije :confused:..
Pa da :lol:

Jesi ti to bogatstvo zaradila vlastitim rukama? Nekako mi smrdi na dobro iskorišteno nasleđe ili još bolje budžovane roditelje.

Back