sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Da ko pijan plotama Pevačica je neodoljiva čudim se da nije meta silovatelja.
A izgleda da nju kad pocnu torbat da se ona toliko rasprica i naprica gluposti da ga ovi spakuju nazad i ni ne stignu svrsit.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ko pijan plotama Pevačica je neodoljiva čudim se da nije meta silovatelja.
Meni decko placa sve. Ja sam daama, a on treba da bude djentlmen.
Kad idete na odmor sa dečkom / devojkom, da li svako plaća svoj deo za smeštaj i prevoz, ili jedan plaća za oboje?
Nije čudno kad momak plati letovanje devojci, a šta kad je obrnuto, kad devojka plaća?![]()
Smej se ti samo - valjda je i to znak da dobro reagujes na terapiju...
Nije čudno kad momak plati letovanje devojci, a šta kad je obrnuto, kad devojka plaća?![]()
Reagujem dobro, jer sam upravu. Ja nisam sponzorusa, jer sam dovoljno bogata da sebi platim letovanje. Sa prethodnim sam raskinula, jer je bio skrtica, a sadasnji decko nema nesto para, pa ga ne smaram da idemo ponovo na more, ali trebalo bi da odem negde i u avgustu. Najgore od svega je sto je kompjuter postao dostupan i siromasnima, pa nam oni ovde za 2000 dinara brzog interneta mesecno prodaju pricu o skromnosti, a kada bi mogli sve pare da uzmu samo za sebe ne bi znali gde im je kraj. Cim je devojka lepa i atraktivna, a pri tom ima i moralne kvalitete, odmah je proglase za sponzorusu, jer im je krivo zato sto je nikada nece imati.
Ti si nepresusan izvor nekontrolisanog lupetanja...
Kad idete na odmor sa dečkom / devojkom, da li svako plaća svoj deo za smeštaj i prevoz, ili jedan plaća za oboje?
Zavisi od trenutka..
Ako idem negde, a ona ne moze sebi priustiti da ide sa mnom, ne vidim zasto ne bih platio ako sam u mogucnosti i njoj..
nisam išao na letovanje sa devojkama...
...nisam imao novac pa sam smatrao i sad smatram da je u tom slučaju bolje da sedim kući nego da me samo ona finansira a ja da blenem ko tele...
A da je obrnuto, da ti nemaš para, i da ona ima? Koliko je teško muškarcu da bude sponzorisan?![]()
A da je obrnuto, da ti nemaš para, i da ona ima? Koliko je teško muškarcu da bude sponzorisan?![]()
Izvesti devojku na veceru , kupiti skup poklon ili odvesti je na odmor = sponzorstvo. U ocima mnogih. Onda sam ja sponzorusaNe vidim zasto da ne..
Na isto se svede iz bilo kog ugla da mu pridjes..
Izvesti devojku na veceru , kupiti skup poklon ili odvesti je na odmor = sponzorstvo. U ocima mnogih. Onda sam ja sponzorusa![]()
Pa daUopste ne razumem cemu toliki problem oko toga.
Ako neko ima pa zasto da ne uradi nesto za nekog sto nema zato sto mu je stalo do tog nekog..
Ili ne mora da bude ni to. Jednostavno zeli to da uradi..
Uopste ne povezujem tu pricu sa sponzorstvom i tu potrebu da danas sve bude jednako..
Sta, znaci sada moram imati i devojku koja moze da priusti ono sto mogu i ja da neko tamo treci, outsajder i nebitan, ne bi rekao e, on nju sponzorise?
Pa imas agencije za.. pratnju ako zelis cist racun i kratak seh, i bice jeftinije..
Reagujem dobro, jer sam upravu. Ja nisam sponzorusa, jer sam dovoljno bogata da sebi platim letovanje. Sa prethodnim sam raskinula, jer je bio skrtica, a sadasnji decko nema nesto para, pa ga ne smaram da idemo ponovo na more, ali trebalo bi da odem negde i u avgustu. Najgore od svega je sto je kompjuter postao dostupan i siromasnima, pa nam oni ovde za 2000 dinara brzog interneta mesecno prodaju pricu o skromnosti, a kada bi mogli sve pare da uzmu samo za sebe ne bi znali gde im je kraj. Cim je devojka lepa i atraktivna, a pri tom ima i moralne kvalitete, odmah je proglase za sponzorusu, jer im je krivo zato sto je nikada nece imati.
Jesi ti to bogatstvo zaradila vlastitim rukama? Nekako mi smrdi na dobro iskorišteno nasleđe ili još bolje budžovane roditelje.