adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.363
Aham. Mislila sam su joj roditelji iz BiH. Svejedno, jako dobro govori srpski. Moja sestra od tetke ne zna ni reč (doduše rođena tamo).Izbosne ba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aham. Mislila sam su joj roditelji iz BiH. Svejedno, jako dobro govori srpski. Moja sestra od tetke ne zna ni reč (doduše rođena tamo).Izbosne ba
Zar Ruki nije rođenjem Nemica?
Da, da. Odličan srpski.
Nije ti to samo zbog teme.Čitala sam komentare i stvarno imam puls visok puls
Nego?Nije ti to samo zbog teme.
Ahaha
Joooj
Znači, kao ona 2 gospodina u mapet šou![]()
Zasto mi uopste postavljas pitanje ako ces da brises odgovor?
Nemam pojma, nisam joj videla izvod iz matične knjige rođenih.Zar Ruki nije rođenjem Nemica?
Setih se jednog vica. Razgovaraju dvojica kolega i jedan pita drugogaOdvek je bilo jasno što čovek šalje ženu u banju.
I ljudima i ženama.

Nemaju oni toNemam pojma, nisam joj videla izvod iz matične knjige rođenih.
Povecan vam je puls zbog viska kilograma, izbegavajte teme koje vas iritiraju.
i sad planiram 10 dana odmora bez njega, javiću vam ako se desi neka nepodopština 
Navijamo za tebe !Muž ne voli mora, ja volim i šta je problem pto sam išla bez njega ? Evo me, žive, zdrave i neobečašćenei sad planiram 10 dana odmora bez njega, javiću vam ako se desi neka nepodopština
![]()
Da dođemo da ga pričuvamo?Muž ne voli more, ja volim i šta je problem što sam išla bez njega ? Evo me, žive, zdrave i neobečašćenei sad planiram 10 dana odmora bez njega, javiću vam ako se desi neka nepodopština
![]()

Povecan vam je puls zbog viska kilograma, izbegavati teme koje vas iritiraju.
Šaljem adresu u ppDa dođemo da ga pričuvamo?![]()
Ne toliko da zbog forumske teme bude primetno, ako je zdravlje u redu.Srce je izuzetno osetljiv organ. Na radost, patnju, uzbuđenje, stres i strah reaguje promenom ritma otkucaja srca.
Dr MugatuNe toliko da zbog forumske teme bude primetno, ako je zdravlje u redu.
Ne toliko da zbog forumske teme bude primetno, ako je zdravlje u redu.
Za tebe 10x ocenas pred spavanje.Dr Mugatu
Dragi doktore, molim za savet![]()
Ovo može da se shvati višestrukoDa dođemo da ga pričuvamo?![]()
I tebi šaljem adresu u ppOvo može da se shvati višestruko![]()