"Odmazda je spremna i biće bolna za Evropljane": Zapad sprema žestok udarac Rusiji, iz Kremlja odgovaraju pretnjama

Zapadnjaci su već zamrzli rusku imovinu a pod ruskom imovinom podrazumevaju i privatnu imovinu ruskih građana za koje kažu da su bliski Vladimiru Putinu.Naravno o tom svojstvu bliskosti ne odlučuju čak ni njhovi sudovi u nekom postupku nego je to diskreciono ovlašćenje izvršne vlasti.
Na kraju će pitanje imovine biti deplasirano jer nuklearne bojeve glave obezvrediće svaku vrednost imovine.
 

Putin: Ruska ekonomija dinamično raste​

15:50 25.04.2024
Kandidat v prezidentы RF, deйstvuющiй prezident RF Vladimir Putin vыstupaet pered žurnalistami v svoem izbiratelьnom štabe - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2024

© Sputnik / Sergey Guneev

Ruski BDP nastavlja da pokazuje pozitivne stope rasta, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin na kongresu Saveza industrijalaca i preduzetnika.

„Uprkos neviđenim izazovima sa kojima smo se suočavali poslednjih godina, u domaćoj ekonomiji jačaju pozitivni trendovi. Krajem prošle godine, ruski BDP je, kao što znate, porastao za 3,6 odsto, a statistika iz prvih meseci ove godine ukazuje da ona nastavlja da pokazuje dobre stope rasta“, rekao je on.
On je dodao da je u januaru rast bio 4,6 odsto na godišnjem nivou, a u februaru 7,7 odsto.
Prema Putinovim rečima, rusko rukovodstvo vidi sve pretnje i svesno je odakle one dolaze. Međutim, uprkos tome, Rusija će sve prevazići, naglasio je on.
U isto vreme, ruski lider je naveo da Rusija ima rekordno nisku stopu nezaposlenosti - ispod tri odsto.
https://lat.sputnikportal.rs/20240425/putin-ruska-ekonomija-dinamicno-raste-1171480771.html
 
Znači prava vest je "Rusija već napisala zakon za odmazdu ako Zapad zapleni gotovo 300 milijardi dolara ruske imovine i iskoristi je za pomoć Ukrajini."

Kao i obično, Tiksi je sve pogrešno razumeo. Nedovoljan 1 na testu funkcionalne pismenosti.
Rusija to rešava gospodski, a ne džiberski kao tvoje gazde.
 
Prete odavno da ce da zaplene tih 300 milijardi, naravno da ce dobiti protivmere, verovatno ce izgubiti vise od 300 milijardi.
moramo razumeti zapad. Ipak, izgubili su u sankcijama prema Rusiji daleko vise od ove sume, pa , bar deo tog gubitka da nadoknade.
Za ruse ionako nema nikakav problem jer UNISTENJEM DOLARA, KOJE JE U TOKU, TA SUMA OD 300 MRD DOLARA VREDECE KOLKO I PAKLO CIGARA..................dok zapad u Rusiji ima MATERIJALNU IMOVINU u slicnoj vrednosti , koja ce automatski biti konfiskovana. To su fabrike, avioni, brodovi, ..........koji su pripadali zapadnim firmama a zatekli su se u Rusiji posle 24. februara 2022.
 

Back
Top