Brioso
Aktivan član
- Poruka
- 1.249
Na žensku ili na damu?Ajde pređi odmah sa stolice na žensku onda![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na žensku ili na damu?Ajde pređi odmah sa stolice na žensku onda![]()
Šta god imaš pri ruciNa žensku ili na damu?![]()
Uzimam tefter u šake i zapisujem novogodišnju odluku.Šta god imaš pri ruci![]()
Kurrva na ulici-dama u krevetu. To je to!Uzimam tefter u šake i zapisujem novogodišnju odluku.
Zapamtio sam od pre tvoj savet da je poželjno da bude dama u krevetu, a zaboravio za kuhinju i ulicu, ali to je manje bitno.![]()
ZapisaoKurrva na ulici-dama u krevetu. To je to!
Eto, usput i Novogodišnju odluku donioZapisao![]()
Jedan deo isto pomsnutih aktivnosti krecem ranije pa ce se one smanjiti za pola godine, isto sto sam pomenuo u vezi sna, od tada cu drugacije organizovati vreme pa cu imati vise i za san, a i veci deo troskova se nadam da cu svesti do juna.zasto cekas juni za teretanu?
ako cekas juni, neces nikad poceti.Jedan deo isto pomsnutih aktivnosti krecem ranije pa ce se one smanjiti za pola godine, isto sto sam pomenuo u vezi sna, od tada cu drugacije organizovati vreme pa cu imati vise i za san, a i veci deo troskova se nadam da cu svesti do juna.
Буквално. Ми се заправо више смејемо кад не планирамо, а шта тада ради Бог...mi planiramo a bog se smeje.
pomaze!Буквално. Ми се заправо више смејемо кад не планирамо, а шта тада ради Бог...![]()
Zelim da ti se to i ostvari.Odluka je da bude bez odluke...
Mozda tako ispadne bolja bez plana pa i za one vazne stvari i probleme...
Znam samo sta hocu da kupim sebi do marta meseca ove godine i to je to...
znaci po tvom misljenju ne treba nista planirati nego lezati po ceo dan i cekati da Bog odradi?mi planiramo a bog se smeje.
naprotiv, sve treba raditi, a plan u srbiji ne postoji kao kategorija - samo cilj.znaci po tvom misljenju ne treba nista planirati nego lezati po ceo dan i cekati da Bog odradi?