salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 5.493
Ni ja ,stalno gledam na telefonu neke tipove 50+ kako su nabildani da me motivise i nista.evo ne znam kako da te motivišem
potonula sam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni ja ,stalno gledam na telefonu neke tipove 50+ kako su nabildani da me motivise i nista.evo ne znam kako da te motivišem
potonula sam
zasto cekas juni za teretanu?Naci nacin za redovnije i vise sna
Sto vise voznje bicikla po gradu
Od juna teretana svakoga dana
Od proleca trcanje jednom nedeljno
Za pocetak poloziti za A1 kategoriju
a zamisli zeznu te i dobijes posao do jula sledece godineJa pocinjem u Oktobru, pretajem sa poslom u Septembru, mjesec dana da su naviknem i onda maximalno![]()
Onda nije do mene to je visa sila , racuna se kao da sam ispunio sve sto sam rekaoa zamisli zeznu te i dobijes posao do jula sledece godine![]()
То је одлична новогодишња одлука!Da više posecujem forumaške kafane![]()
Не слушати или не послушати?Dobra ideja,nikog da ne slusam
А форум је некада био ин...Више кафана, мање овог пропалог форума
А форум је некада био ин...
Mislim da si nešto pobrkala. Trebalo je: "Jeb'li se u Novoj godini!"
To se podrazumjevaMislim da si nešto pobrkala. Trebalo je: "Jeb'li se u Novoj godini!"![]()
Nemoj sad da se podrazumeva. Mora jasno da se formuliše, iskaže.To se podrazumjeva![]()
Kad si prije prekršio to trošenje para na skupa putovanja, tek je 3.1.STOP postovanje na forumu
(prekršio)
STOP masturbacia
(prekršio)
STOP podjebbavanje
(prekršio)
STOP trošenje para na skupa putovanja
(prekršio)
Oćete dalje?
Preuzmi i sroči umjesto meneNemoj sad da se podrazumeva. Mora jasno da se formuliše, iskaže.![]()
Dobio sam poziv koji se ne odbijaKad si prije prekršio to trošenje para na skupa putovanja, tek je 3.1.![]()
I da se pređe sa reči na dela. Želje nisu dovoljne.Preuzmi i sroči umjesto mene![]()
Dobio sam poziv koji se ne odbija![]()
Ajde pređi odmah sa stolice na žensku ondaI da se pređe sa reči na dela. Želje nisu dovoljne.![]()