bird again
Elita
- Poruka
- 18.675
Sta????Da. A šta da, Tico?
Da me nisi udala za raba?
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta????Da. A šta da, Tico?
Da me nisi udala za raba?
![]()
zbog discipline ili ?ali se retko kad i sprovede u praksi.
Koji ćemo. Mandarinski?Evo, setila sam se:
Naucicu jedan strani jezik![]()
Ja otkada sam prestao da pijem (nikada nisam ni pio nešto mnogo, samo na veseljima) mnogo se lepše osećam.Ja ne pijem jer od alkohola imam problem sa nogama.
Šire se![]()
Ne znam jos..Koji ćemo. Mandarinski?
Br. 2Broj dva:
Vise cu brinuti o sebi ..
Ovo deluje tesko ... 40 ?Br. 2
Savladati stepenice do stana(kom oko 40)
Dakako pijana.
Kao da ihje bilo 80.![]()
wu wei, takodjeДоносим одлуку да не доносим одлуке![]()
da manje banujemSta su tvoje odluke @tab503 ?
Uze mi reč iz usta.Доносим одлуку да не доносим одлуке![]()
Nema lift. Stara gradnja i 4sprataA lift?
Nemam baš neke svečane odluke, ali se sam kraj stare godine postarao da postanem drugačija, na drugačijoj i novoj lokaciji, sa sasvim drugim i novim ljudima.Mnogi vole da na pocetku godine donose odluke sta ce promeniti kod sebe ili sta ce uraditi u sledecoj godini.
Na zalost to obicno samo ostane na idejnom resenju ali se retko kad i sprovede u praksi.
Ajmo ovde na napisemo nase odluke a onda karajem godine da se opet okupimo na ovoj temi i da vidimo da li smo ih i sproveli.
Ova tema moze biti svojevrsan podsetnik odluka koje smo doneli i motiv da ih i ispunimo.
Jaka stvar 4.spratNema lift. Stara gradnja i 4sprata
105Jaka stvar 4.sprat
Koliko imas godina?Stotka?
Nemoj da se zajebavas,nego da se uoozbiljis i ove godine trcecim korakom ispenjes do cetvrtog sprata105
A ti?
Ko kaže da to ne radim?Nemoj da se zajebavas,nego da se uoozbiljis i ove godine trcecim korakom ispenjes do cetvrtog sprata
Uozbiljavas se ili trcis vec?Ko kaže da to ne radim?
Naravno, i ti to radiš
No comment