Pesadinac
Aktivan član
- Poruka
- 1.857
Cvrsto sam odlucio , ako bude zivota i srece , da najkasnije krajem 2025, tj u decembru budem banovan na krstarica.com pa da onda slobodno vreme pocnem racionalno koristiti, dilovanje, kladionica itd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moras da ucestvujesHajde da učestvujem.
1) Smršavati
2) Vežbati
3) Naći dvadeset godina mlađu devojku
Za sad dosta. Možda mi kasnije još nešto padne na pamet
to znaci mora odmah da se radi na tome........sto objasnjava reakciju forumske publike....Donijela sam odluku da rodim bebu do kraja 2025.
Što se mora nije teškoto znaci mora odmah da se radi na tome........sto objasnjava reakciju forumske publike....
Ja sam napustala forum 2x i vracala seDvojica su mi rekla da planiraju da napuste forum, to isto spada u ovu temu , a cini mi se da ima tu otvorenih vrata i za mene...ne lici vise ni na sta staro...
eeee, i ja sam napustao u smislu nisam dolazio nekoliko godina, i kad sam dosao ono tush.....kao masovna lobotomija...i od tada se utrkuju stvarnost i virtuelnost ko ce vise da degradira....stizu se naizmenicno...Ja sam napustala forum 2x i vracala se![]()
Meni taj osecaj od prvog vracanja ovde.eeee, i ja sam napustao u smislu nisam dolazio nekoliko godina, i kad sam dosao ono tush.....kao masovna lobotomija...i od tada se utrkuju stvarnost i virtuelnost ko ce vise da degradira....stizu se naizmenicno...
Ako ides na tajland ili na maltu , zoviMeni taj osecaj od prvog vracanja ovde.
A sad sam opet ovde, sto ne znaci da necu otici brzo.
Malo dalje, izgledaAko ides na tajland ili na maltu , zovi
hoces i ti da rodis?Ja sam donela odluku da će mi ova godina biti super.![]()
Crna minka jel do toga dosloDonijela sam odluku da rodim bebu do kraja 2025.
Neeeeeeeeee .hoces i ti da rodis?
Aaaa, pa ja musko , meni kad kazu da hoce da rode, podrazumeva se da mi je super....Neeeeeeeeee .
Rekla sam da će mi biti super.![]()
Crna minka jel do toga doslo
Pogledajte prilog 1665391
Jeste meni Mirka Vasiljevic bas simpaticna kad prica o tome...ono njeno Sto , pa volim da radjam....Crna minka jel do toga doslo
Ma da. Voli 6 da rodi.Jeste meni Mirka Vasiljevic bas simpaticna kad prica o tome...ono njeno Sto , pa volim da radjam....