Одлука: Нема суђења за настрешницу док не престану блокаде!

Budimo ozbiljni.
Druže, možda ne pratiš drugu stranu, ali to se postavlja kao imperativ.i tu su svi saglasni. Neće biti provlacenja ovaj put. Koliko da traje, trajaće. Ako bude potrebno, napraviće se novi zatvori. Ali ima da se odgovara.

Па ти жути су сада у СНСу ....
Ne bilo koj žuti. Najgori talog, šljam i ološ iz žutih. Jedna dobra stvar kod takvog smeća kao sto je SNS je da privlači ka sebi još više smeća pa ih imamo sve na okupu.

Зашто ?

Па какво је то суђење под притиском ?
То сам гледао као мали у каубојцима ...

Незадовољни кравари претуку судију,
а оног кога сматрају за кривца обесе о прво дрво !

После се испостави да је најгрлатији у линчу био прави кривац,
али касно ...

Какав си ти Обилић ... безМурата ....

Кад бих се ја питао - то би била моја одлука.
Зашто ?

али касно ...
Život nije kaubojski film, a ni Srbija ipak nije Divlji zapad. Nije više ni Amerika.

Зашто ?

али касно ...
sta lupas ti decko

Зашто ?

али касно ...

nisi naglasio da je "Neškovska tema"
Sudjenja mora biti, ko se guzio u Nadzorni Organ i da robija i da objasni zašto nije podnet opoziv ako je bilo pritisaka sa strane "od onih Odozgo" kako se to u svetu Društvenjaka popularno veli.

Robija nije iz političkog hira osvete i šta ti ja znam nego da se dozovu pameti svi oni "koji će da potpišu samo nek dobiju platu"

Visokogradnja je malo više na udaru od niskogradnje gde niko nije odgovarao za rupe na putu i oštećenja vozila iako se i tako rizikuju životi učesnika.
Čak se desilo da je oštećeni platio kaznu pre nego što je naplatio svoju tužbu pod izgovorm da je kriv za nesavesnu vožnju tj nije izbegao rupu da je sporije vozio.
To može samo u jajarskom delu Srbije. Pazi ti mozak koji je to sročio.

Zajebi
Jajare moraju da znaju gde im je mesto a kao što vidimo uvek Žuti, Isprdak Žuti i Preletač Žuti nekako budu u svim tim aferama
Ajd nabrojite Radikale? Prc...

Pretiš neistomišljenicima sudom? Ako ne revolucionarnim onda strašnim? Zanimljivo.
Tebi će ruže da procvetaju kad shvatiš da u pravu nije relevantno mišljenje, već fakti... ;) Utvrđuju se činjenični niz, uzrok-posledica,
a tvoje mišljenje odlazi u korpus ostalih doopeta koje naravno imaju svi, pa ih imaj i ti... ;):cool:z:poz:

Јеее, само ја мали,
а сви ви велики.

Па ја сам елита, опаааа ...
Ne znam za druge, na mene su toliko srbi izdrkali , da se vise ne osecam srbinom, tako da svaki gest patriotizma koji proizvedem je vise gest pristojnosti , a ne patriotizma.....

Imam lep odnos prema zemlji i prirodi, nikakav prema ljudima kao politickim i socio subjektima, a onako srednje oprezan kao prema maloumnim stvorovima kao onaj presus iz ring trilogije, smargol ili tako nesto...

Činjenica je da je nečija korumpiranost i nečija nestručnost, te požurivanje projekta radi dobijanja lakih političkih poena ubila 15 ljudi. Činjenica je da je i da dan danas nema krivih,što smo i očekivali. Ako smo ovo očekivali, pitanje je u kakvom društvu živimo. Svako ko je slep na sve ovo, jer je deo sistema ,je ubica i sudiće mu se. Na ovom svetu ili posle. Mislite o tome

Па то све знамо,
ено по улицама о томе и најглупљи певају.

Има нешто ново ?

Доста више цитирања Маре,
тржиште мисли и идеја је гладно новог ...

Ne znam za druge, na mene su toliko srbi izdrkali , da se vise ne osecam srbinom, tako da svaki gest patriotizma koji proizvedem je vise gest pristojnosti , a ne patriotizma.....

Imam lep odnos prema zemlji i prirodi, nikakav prema ljudima kao politickim i socio subjektima, a onako srednje oprezan kao prema maloumnim stvorovima kao onaj presus iz ring trilogije, smargol ili tako nesto...

Тебе су пресери испресовали, видим ја.
Не дај се ...

Толики човек, а препо се добацивања из масе.

Srbija je odavno zrela za vojni sud; da sudi svima od predsednika, premijera, svih ministara i poslanika, ukljucujuci biznis i nvo.

1/3 streljati; 1/3 poslati na dozivotnu i 1/3 proterati iz drzave posle sto im se svima sve oduzme.

Mislim da bi samo ta kombinacija dala rezultate medju tom bagrom od covekolikih bica.

Пиши ћирилицу !

Зашто ?

али касно ...
facepalm-really.gif

kog boli k za tvoje mišljenje .. naravno da će da odgovara neko nebitan a ne Vučić koji je najveći krivac za ubistvo 15 ljudi
on će da odgovara tek kada se promeni sudstvo kompletno..kad dođu časni i pošteni ljudi a ne korumpirana stoka

Нема небитан, заборави !

Мене кад заебу у продавници,
па на каси друга цена од оне која је писала на полици,
ја се брецнем на касирицу,
а она ће:

- Не знам ја ништа, нисам ја писала цене !!!

Е онда јој се тек наебем кеве:
- Не знам ни ја, знам само да си ми ти наплатила, тебе ћу прво да искарам !

Back