Nisu. Zajehebali stvar. Ovaj put neće. I ne sme.Kao što su žuti ono pozatvarali JUL i SPS? A i jesu odležali, ko po upravnim odborima ko po ministarstvima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu. Zajehebali stvar. Ovaj put neće. I ne sme.Kao što su žuti ono pozatvarali JUL i SPS? A i jesu odležali, ko po upravnim odborima ko po ministarstvima.
Budimo ozbiljni.Nisu. Zajehebali stvar. Ovaj put neće. I ne sme.
Druže, možda ne pratiš drugu stranu, ali to se postavlja kao imperativ.i tu su svi saglasni. Neće biti provlacenja ovaj put. Koliko da traje, trajaće. Ako bude potrebno, napraviće se novi zatvori. Ali ima da se odgovara.Budimo ozbiljni.
Šta tačno da prebrojavam? Broj mojih mrtvih sugrađana za koje tebe boli k.?Lupanje i imputiranje. Lepo ćeš da se prebrojavaš sa njima, do mile volje.
Zbog toga se uopšte ne brinem oko dnevne politike.Па ти жути су сада у СНСу ....
Ne bilo koj žuti. Najgori talog, šljam i ološ iz žutih. Jedna dobra stvar kod takvog smeća kao sto je SNS je da privlači ka sebi još više smeća pa ih imamo sve na okupu.Па ти жути су сада у СНСу ....
Зашто ?
Па какво је то суђење под притиском ?
То сам гледао као мали у каубојцима ...
Незадовољни кравари претуку судију,
а оног кога сматрају за кривца обесе о прво дрво !
После се испостави да је најгрлатији у линчу био прави кривац,
али касно ...
Život nije kaubojski film, a ni Srbija ipak nije Divlji zapad. Nije više ni Amerika.Кад бих се ја питао - то би била моја одлука.
Зашто ?
али касно ...
sta lupas ti deckoКад бих се ја питао - то би била моја одлука.
Зашто ?
али касно ...
Građani i sugrađani, kako to poznato zvuči... Da li veruješ da je na osnovu korišćenja fraza moguće odrediti ko gleda koju TV?Šta tačno da prebrojavam? Broj mojih mrtvih sugrađana za koje tebe boli k.?
Кад бих се ја питао - то би била моја одлука.
Зашто ?
али касно ...
Tebi će ruže da procvetaju kad shvatiš da u pravu nije relevantno mišljenje, već fakti...Pretiš neistomišljenicima sudom? Ako ne revolucionarnim onda strašnim? Zanimljivo.
Sto zaebavas coveka?
On je mali patriota a vucic mu veliki patriota i onda kako ce mali bez velikog , bice uplasen pa kao prvi put odvojen od roditelja....
Ne znam za druge, na mene su toliko srbi izdrkali , da se vise ne osecam srbinom, tako da svaki gest patriotizma koji proizvedem je vise gest pristojnosti , a ne patriotizma.....Јеее, само ја мали,
а сви ви велики.
Па ја сам елита, опаааа ...
Činjenica je da je nečija korumpiranost i nečija nestručnost, te požurivanje projekta radi dobijanja lakih političkih poena ubila 15 ljudi. Činjenica je da je i da dan danas nema krivih,što smo i očekivali. Ako smo ovo očekivali, pitanje je u kakvom društvu živimo. Svako ko je slep na sve ovo, jer je deo sistema ,je ubica i sudiće mu se. Na ovom svetu ili posle. Mislite o tome
Ne znam za druge, na mene su toliko srbi izdrkali , da se vise ne osecam srbinom, tako da svaki gest patriotizma koji proizvedem je vise gest pristojnosti , a ne patriotizma.....
Imam lep odnos prema zemlji i prirodi, nikakav prema ljudima kao politickim i socio subjektima, a onako srednje oprezan kao prema maloumnim stvorovima kao onaj presus iz ring trilogije, smargol ili tako nesto...
treba lepo popis da se napravi ko Malagurski što ima spisak pa kad ova stoka ode sa vlasti svi da budu procesuiraniSekta "Vučićevi svedoci" na ovakvim temama pokazuje svoje pravo lice.
Srbija je odavno zrela za vojni sud; da sudi svima od predsednika, premijera, svih ministara i poslanika, ukljucujuci biznis i nvo.
1/3 streljati; 1/3 poslati na dozivotnu i 1/3 proterati iz drzave posle sto im se svima sve oduzme.
Mislim da bi samo ta kombinacija dala rezultate medju tom bagrom od covekolikih bica.
Кад бих се ја питао - то би била моја одлука.
Зашто ?
али касно ...
kog boli k za tvoje mišljenje .. naravno da će da odgovara neko nebitan a ne Vučić koji je najveći krivac za ubistvo 15 ljudi
on će da odgovara tek kada se promeni sudstvo kompletno..kad dođu časni i pošteni ljudi a ne korumpirana stoka
Не могу стално да пребацујем са алфабета на србицу и назад, мрзи ме.Пиши ћирилицу !