Odložena Gej parada u Podgorici

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.mondo.rs/s206365/Info/ex-YU/Odlozena_Gej_parada_u_Podgorici.html
Prva Parada ponosa, koja je bila najavljena za 31. maj u Podgorici, odložena je jer državni organi nisu pokazali ozbiljnost i profesionalnost u organizaciji tog događaja, saopštio je danas deo članova Organizacionog odbora.

v206365p0.jpg

Oni su naveli da su dva meseca insistirali da na čelu tog odbora bude jedan od potpredsednika vlade ili ministara u vladi koji bi se nakon šetnje obratio učesnicima parade.

Ocenjeno je da je Vlada toj manifestaciji dala samo deklarativnu podršku, bez konkretnih aktivnosti.

"Oni bi deklarativno sve podržali, ali kada treba nešto konkretno da urade, posebno svojim prisustvom, onda tu nastaje problem", rečeno je na konferenciji za novinare koja je održana na Međunarodni dan borbe protiv homofobije i transfobije.

...................
...................
Пи...оца им ебем....
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

To jednim malim dijelom potvrdjuje ono sto sam ja govorio kad je objavljen datum odrzavanja parade. Ignorisanje njih najvise boli, u tom slucaju oni su najslabiji. Oni s ovim samo privlace paznju na sebe, i svaka jaca reakcija, bilo pozitivna ili negativna, oni s njom dobijaju.

Oni su trazili gej paradu, nadlezni organi koji daju dozvolu i oni koji sluze za cuvanje bezbjednosti su im rekli "Nema problema." I na tome se zavrsilo. Nije se nesto previse brujalo o medijima, jer su mediji bili preokupirani nekim drugim stvarima, kao sto je popis stanovnistva, i onda je to njih navelo da se povuku.

Zato sam ja govorio da treba ih pustiti da paradiraju tri dana ako treba, a da se pritom ne obrace paznja na njih.

To jednim malim dijelom potvrdjuje ono sto sam ja govorio kad je objavljen datum odrzavanja parade. Ignorisanje njih najvise boli, u tom slucaju oni su najslabiji. Oni s ovim samo privlace paznju na sebe, i svaka jaca reakcija, bilo pozitivna ili negativna, oni s njom dobijaju.

Oni su trazili gej paradu, nadlezni organi koji daju dozvolu i oni koji sluze za cuvanje bezbjednosti su im rekli "Nema problema." I na tome se zavrsilo. Nije se nesto previse brujalo o medijima, jer su mediji bili preokupirani nekim drugim stvarima, kao sto je popis stanovnistva, i onda je to njih navelo da se povuku.

Zato sam ja govorio da treba ih pustiti da paradiraju tri dana ako treba, a da se pritom ne obrace paznja na njih.

Potpisujem

Prva Parada ponosa, koja je bila najavljena za 31. maj u Podgorici, odložena je jer državni organi nisu pokazali ozbiljnost i profesionalnost u organizaciji tog događaja, saopštio je danas deo članova Organizacionog odbora.

v206365p0.jpg

Oni su naveli da su dva meseca insistirali da na čelu tog odbora bude jedan od potpredsednika vlade ili ministara u vladi koji bi se nakon šetnje obratio učesnicima parade.

Ocenjeno je da je Vlada toj manifestaciji dala samo deklarativnu podršku, bez konkretnih aktivnosti.

"Oni bi deklarativno sve podržali, ali kada treba nešto konkretno da urade, posebno svojim prisustvom, onda tu nastaje problem", rečeno je na konferenciji za novinare koja je održana na Međunarodni dan borbe protiv homofobije i transfobije.

...................
...................
Пи...оца им ебем....

Primi moje saucesce macak.

v206365p0.jpg

...................
...................
Пи...оца им ебем....

ovo je sramota za tu zemlju, i oni misle da ce sa ovakvim stavom moci da budu deo evrope

Skupila se grupa građana (što bi rekla Familija, 'mala grupa pedera' :lol:), i hoće da im na čelu odbora bude potpredsednik Vlade?! :eek:
Još se i naljutili zato što im je samo posprdno odmahnuto rukom?! :eek:
Stvarno, tako je trebalo i ovde... što su umislili da je njihova gujsca toliko bitna gladnome plebsu?...

Ko je zbilja očekivao da će neko pokazati ozbiljnost u organizaciji pederluka u crnoj gori?

očekival iste tu paradu tamo?

pa kolko god mrzeo vlast izdjaničku crne gore ne mješam babe i žabe...oni bi možda i dopustili zarad zapada i para,ali opet...to bi bio pokolj na ulicama...ajde jadni ne bili samos e ludjak tome nadao...

31 MOJA od Zlatice sve do Tuzi šetaće se jebiguzi i lezbejke i dvopolci zlo vi jutro Crnogorci.O narode Crne Gore zatvorite sve prozore,sram i razvrat ljuckog roda ulicama će tad da hoda.To se zove ljucka prava kad na kravu skače krava.Lele braćo! ...XDDD

Džaba sastavljasmo pjesme :D XD

evo dragi crnogorci, inspiracija da ipak istrajete u svojim namerama

pesma o nemilim dogadjajma

zasto je moralo tako biti
zasto svoju primitivnost niste mogli skriti
tolerancija vama je nepoznata rec
nadam se naucicete je vec
nije bilo kul ni lepo
ali ponovice se I ovo leto
ako prosirite horizonte I vidite sve
ljudima dopusticete da ostvare sne
jjedini nas je branio ceda
da nas bijete on ne da
pustite mene I drugare da setamo
ne shvatam zasto vam mi toliko smetamo

31 MOJA od Zlatice sve do Tuzi šetaće se jebiguzi i lezbejke i dvopolci zlo vi jutro Crnogorci.O narode Crne Gore zatvorite sve prozore,sram i razvrat ljuckog roda ulicama će tad da hoda.To se zove ljucka prava kad na kravu skače krava.Lele braćo! ...XDDD

Džaba sastavljasmo pjesme :D XD

Чудно како само када треба да буде парада срама ти пишеш ... мислим, знамо да ће у Београду ускоро ... Јул, колико ми се чини ... Велики су поштоваоци дела Мирјане Марковић, само да се зна ;)

Back