Odljubljivanje

• Začetnik teme Začetnik teme ZORO-
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao slucajno si se otkrio, ti si taj zbog koga cice padaju u okove! Dzizas!:lol:

Kazes istinu. Samo onda rizikujes da te ta ista osoba ZAMRZI. Al' mi se nesto cini da tvoj ego ne moze da podnese da ga neko mrzi
Ako malo upotrebis taj tvoj enormno velik IQ inace po tvojoj prici najveci na 4umu :lol: onda ces skapirati da uopste nisam ni krio da je prica u prvom licu... ali me zanimalo kako bi drugi resili takav problem da ga imaju...

Znam ja da ti mrzis... ali su mi uvek bili cudni i nenormalni ljudi koji nekog mrze... To je nesto sa cim oni moraju da zive... Ja u sebi nikad ne bih gajio takve emocije... nije to zdravo za stanje ta osobe... ;)

a šta misliš, zašto se toliko zaljubila baš u tebe?

Zato sto smo bili zajedno dovoljno dugo, sto me dovoljno upoznala i sto smo proziveli neke stvari zajedno... imali neke emocije itd...

Odljubljivanje moze da bude dugotrajan i bolan proces,posebno ako smo iz nekog razloga urezali duboko sebi u mozak da je neko "taj-ta".A,posto smo svi pomalo sujetni,godi nam saznanje da postoji neko-a, koji-a svojim ponasanjem-postupcima,konstantno podize nas ego.Ta osoba nam i te kako zasmeta u trenucima emotivnih uzleta sa nekim drugim i tada je ignorisemo,a ako se iskreno suocimo sa sobom-smeta nam to sto u njemu-njoj prepoznajemo sve one nase slabosti, ocaj i osecanje bespomocnosti, kada smo isto tako beznadezno zaljubljeni u nekog-u, ko-ja nas nece.

Nda... valjda je tako.. mada ego nema veze sa ovom pricom...
Al pitanje je u takvoj situaciji, sta bi sad ti ucinila? ;)

Ako malo upotrebis taj tvoj enormno velik IQ inace po tvojoj prici najveci na 4umu :lol: onda ces skapirati da uopste nisam ni krio da je prica u prvom licu... ali me zanimalo kako bi drugi resili takav problem da ga imaju...

Znam ja da ti mrzis... ali su mi uvek bili cudni i nenormalni ljudi koji nekog mrze... To je nesto sa cim oni moraju da zive... Ja u sebi nikad ne bih gajio takve emocije... nije to zdravo za stanje ta osobe... ;)

Aha...znaci JA SAM TA KOJA TREBA DA SE ODLJUBI? :rotf:

Sto se tice ovog prvog, ne znas da se izrazis. Al' sta ja sad tebi tu da objasnjavam.

Ljudi koji misle da lagati nije isto sto i nosenje tereta obicno misle da mrznja jeste nosenje tereta. ***. maska je kao "laka". Cak se nekad pitam jeli Zoro uopste musko. Interesantan je "za posmatranje"

bili smo godinu i 4 meseca ja racuno a nju nisam pito ona ne dolazi ima menzis :cry:
a ova nova ne salje fotku -_-
kaze lepa je jos dace mi li tek iz trecega puta posto me psihicki smori jos ovako nepokvarenog ali fala joj svaki dan nesto naucim od svojih devojaka ..ko zna gde bi mi bio kraj :)

dosadno mi bilo pa se zaljubio
inace sam negde u martu upoznao sluchajno ili zvezde jednog blizanca 85 ali
mogao sam i sa njom mozda tako nedeljom kad ne radi i ne idem graada ali...sta da mi se zaljubi posle ...

Back