- Poruka
- 138.431
licno ne volim da kupujem polovno jer ne znam kako se prethodni vlasnik ophodio..otkud znam da nije prosuo limunadu ili pivo po njima.. sta je radio..gde je stajalo..na vlaznom mestu ili stalno pod suncem.. necu da razmisljam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko ti to kazopravi ozbiljni sisitem nije aktivan..
da ali koliko kostako ti to kazo
pa upravo ovaj Adam ako ti 300 bakova nije mnogo. to nije bižuterija kao što misli tab. ne postoje obični desktop zvučnici koji imaju frekventni opseg kao ovaj Adam.Него, кад смо у теми, шта препоручујете да се прикључи на ТВ, углавном за пуштање музике са YouTube, а да је солидно и повољно?
neki Genelec ili Neumann, koliko god skup, mnogo manje košta nego kada bi pazario na primer mcintosh pojačalo i sonus faber zvučnikeda ali koliko kosta![]()
I na tarabi piše piii a tek šta kinez zna da nalupeta da bi prodao, to nema nigdepa upravo ovaj Adam ako ti 300 bakova nije mnogo. to nije bižuterija kao što misli tab. ne postoje obični desktop zvučnici koji imaju frekventni opseg kao ovaj Adam.
kolega Adam je nemačka firma vrlo poštovana u svetu studijske opreme, ne znam o kakvim kinezima pričaš. pročitaj review za koji imaš link u prvom postuI na tarabi piše piii a tek šta kinez zna da nalupeta da bi prodao, to nema nigde
LG je poslednjih godina prešišao sve ostale jer su razvoj prepustili engleskoj firmi Meridian. proguglaj malo o MeridianuOd biže priznajem jedino lg, samsung i logitech
koliko db osetljivost i koliko su jaki? kog reda je skretnica? zavojnice na gvožđu ili bez gvožđa?To je već pasija a ne cimanje. Ja sam ove pravio pre više od 30 godina. Medijapan 3 cm.

Misliš da se sećam od pre 30 godina? U ono vreme kevlar dao sam oko 500 dem za drajvere i skretnice koje sam posle modifikovao blok kondenzatorima. I naravno nisu završeni treba da imaju dva basa bočno od po 30 cm.koliko db osetljivost i koliko su jaki? kog reda je skretnica? zavojnice na gvožđu ili bez gvožđa?
da si bolje citao video bi da tab bas podrzava te zvucnike jer znam da su kvalitetni.pa upravo ovaj Adam ako ti 300 bakova nije mnogo. to nije bižuterija kao što misli tab. ne postoje obični desktop zvučnici koji imaju frekventni opseg kao ovaj Adam.
mario je i za victorinox napisao da je kineski bofl tako da ..pusti marijakolega Adam je nemačka firma vrlo poštovana u svetu studijske opreme, ne znam o kakvim kinezima pričaš. pročitaj review za koji imaš link u prvom postu
Da baš ću da pratim modne trendove i proizvođače tašnica za it stručnjakemario je i za victorinox napisao da je kineski bofl tako da ..pusti marija![]()

jel ti se to paucina uhvatila na zvucnik?To je već pasija a ne cimanje. Ja sam ove pravio pre više od 30 godina. Medijapan 3 cm.
Pogledajte prilog 1852566

victorinox proizvodi nozeve i jos neke stvari.. kakve sad IT i tasnice spominjes..opet si se ispalioDa baš ću da pratim modne trendove i proizvođače tašnica za it stručnjake![]()

Novogodišnja žica led rasveta sa temuajel ti se to paucina uhvatila na zvucnik?![]()

ovaj malecki adam jeste desktop, drugi nisuda si bolje citao video bi da tab bas podrzava te zvucnike jer znam da su kvalitetni.
a adam jesu desktop zvucnici.
i sa kojim pojačalom to ćeraš?Misliš da se sećam od pre 30 godina? U ono vreme kevlar dao sam oko 500 dem za drajvere i skretnice koje sam posle modifikovao blok kondenzatorima. I naravno nisu završeni treba da imaju dva basa bočno od po 30 cm.
Bose. JBL. Alpine.. i još neki po kvaliteetu zvuka su bez premca, što ne znači da neki manje poznati brendovi ne daju dobar i kvalitetan zvuk.prije par dana sam kupio ove na aukciji na njemačkom eBay-u, malo korišteni u perfektnom stanju, kaže prodavac, ... čekam da stignu pa da testiram.
Pogledajte prilog 1852492
Pogledajte prilog 1852491
Adam D3V
ništa slično ne postoji za te novce
mnogo zvuka za relativno malo novaca, cena je oko 300 evra
review: https://www.soundonsound.com/reviews/adam-audio-d3v
licno ne volim da kupujem polovno jer ne znam kako se prethodni vlasnik ophodio..otkud znam da nije prosuo limunadu ili pivo po njima.. sta je radio..gde je stajalo..na vlaznom mestu ili stalno pod suncem.. necu da razmisljam...